Βουνό με βουνό

Χαιρετώ όλο το φόρουμ και πάλι. Μετά από απουσία 10 και πλέον ημερών λόγω εντατικής εξάσκησης με το νέο μου όργανο, ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το τέλειο τραγούδι του Χιώτη έχει βγεί σε καμία έκδοση με μπουζούκι κανονικά και όχι με κιθάρες… Θα ήθελα να το βγάλω αλλά θέλω καθαρό άκουσμα μπουζουκιού και οχι κιθάρας. Ευχαριστώ…:230:

Με τον Διονισιου

Υπάρχει και η εκτέλεση με τον Απόστολο Νικολαϊδη στο δίσκο που ηχογράφησε στο Τορόντο με τίτλο " Ο γυάλινος κόσμος " το 1969. Μπουζούκι παίζει ο Χάρης Λεμονόπουλος.Έχω την εντύπωση πως το τραγούδι είναι και του Μανώλη Χιώτη αλλά και του Δημήτρη Σέμση ή " Σαλονικιού ".

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ.ΣΤ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ). ΔΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΥΣΙΟΥ(ΤΙΣ ΕΧΩ).

[b]Μήνυμα από συντονιστή: Αλέξη, σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία.
Παρεπιπτόντως, δεν ήξερα πως το Αλέξης ήταν γυναικείο όνομα.[/b] :slight_smile:

προσπαθω να αλλαξω το γυλλο διοτι δεν γνωριζω πως εγγραφη γυναικα, παρακαλω να το διορθωσεται, και δεν καταλαβα που υπαρχει προβλημα με τα κεφαλαια
ευχαριστω και ελπιζω να μαθω να χρησιμοποιω καλλιτερα αυτο το τροπο επικοινωνιας

Αλέξη, όταν γράφεις στα Φόρουμ μια πρόταση με κεφαλαία πάει να πει ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
Μην το καις από τώρα το χαρτί.
Κράτα το μήπως έρθει η στιγμή που θα θες όντως να φωνάξεις!

Ναι ρε συντονιστά ! Εάν έβλεπες τη “Δυναστεία” θα το ήξερες (αν κι εσύ θα ήσουν στο προνήπιο τότε :090::090:). Με “ι” βέβαια, Αλέξις, αλλά σιγά τα ωά.

Αλεξις Καρρινγκτον ρε παιδια… ημαρτον :019::019::019:

Ρε συ, αυτή δεν είναι η γκόμενα του κοντοχωριανού μου, του Χρυσομάλλη;

Κοντά έπεσες. Για την Κρυστάλλω λες εσύ…

Αρη… η Λιντα Εβανς ειναι αυτη που λες.