Βοήθεια για YouTube

Καλησπέρα
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ! Άνοιξα λογαριασμό στο youtube αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο . Την ώρα που πει να το ανεβάσει μου κόβει την σύνδεση DSL
Σας ευχαριστω

Για κοιτα τον firewall

Τον απενεργοποιησα απο το KASPERSKY αλλα τα ιδια μου κοβει την συνδεση βγαινω απο τον Μozila και φτου απο την αρχη

εχεις υποψην οτι αργει πολυ το upload ετσι? (10 20 λεπτα)

Έχω απενεργοποίηση το FIREWALL το έχω εδώ και 12 ώρες να ανεβάζει άλλα τζίφος:106:

Το Kaspersky στην κάνει τη ζημιά. Απενεργοποίησέ το τελείως και δοκίμασε ξανά (μην μπεις πουθενά αλλού και μην αποφασίσεις να λάβεις emails εκείνη τη στιγμή). Αν δεις ότι ανεβάζεις κανονικά, πρόσθεσε το youtube στα trusted sites του Kaspersky.

Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά η νέα έκδοση του Kaspersky είναι πολύ “δυσκίνητη” σε τέτοια θέματα (δε “θυμάται” καλά τις ρυθμίσεις σου, ζητά επιβεβαίωση συνέχεια για τα ίδια πράγματα κ.λπ.). Εγώ απηύδησα και τον σούταρα.

Έκανα ότι μου είπες και ανέβηκε σε δευτερόλεπτα:090: Σ ευχαριστώ να σαι καλά

Κώστα, για ποιάν ακριβώς μιλάμε; Έχω την 7.0 (χωρίς προβλήματα, μετά την αρχική περίοδο προσαρμογής 1 - 2 μηνών)

Μιλάω για το Kaspersky Internet Security 2009. Εσύ έχεις παλιότερη έκδοση και αφού, όπως λες, δουλεύει πλέον χωρίς προβλήματα, μην το πειράξεις. Όπως λεν κι οι “φίλοι” μας οι Αμερικάνοι: if it ain’t broken, don’t fix it.

Ναι, αλλά αναβαθμίσεις κάνει αυτόματα και, ούτως ή άλλως, σε λίγο κλείνει χρόνο και θα κληθώ να το ανανεώσω. Τι να κάνω τότε;

Δε θα κάνεις upgrade σε 2009, απλά ανανέωση της άδειας χρήσης (license renewal). Υποστηρίζεται η έκδοσή σου μια χαρά, ακόμη και η 6 υποστηρίζεται. Μια απλή επίσκεψη στο site της Kaspersky λύνει τις απορίες.

Το kaspersky,αν και αρκετά καλό,ειναι και αρκετά βαρύ.Εγω πλέον χρησιμοποιώ το nod32,πιο ευκίνητο.Αλλά το πιο σημαντικό απ’ολα ειναι να προσέχεις τα sites που επισκέπτεσαι.Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπειά που λέγαν και οι πρόγονοι μας.!

Oύτε εγώ χρησιμοποιώ κασπέρσκυ, αν και είναι απ’ τα καλύτερα αντιβάιρους κατ’ εμέ, για τον ίδιο λόγο. Το nod32 είναι κατώτερο αλλά αρκετά αξιόπιστο και αυτό έχω. Αλλά χρειάζεται απαραίτητα και ένα firewall και πάλι και μ’ αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος, αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι σου γίνεται