Ασφαλιστικές αποζημιώνουν απογόνους των θυμάτων της Γενοκτονίας!

Ανεβάζω από την ομογεν. μην. εφημερίδα ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ το άρθρο του Φ. Μαλκίδη.

Είχα διαβάσει πρόσφατα ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε πολλές προσφυγές πολιτών διαφόρων χωρών κατά της γερμανικής κυβέρνησης, για αποζημιώσεις εγκλημάτων πολέμου στο 2ο Παγκόσμιο. Στο ίδιο άρθρο αναφερόταν ότι η Ελλάδα εξαιρέθηκε από τη λίστα των αιτούντων. Θα κοιτάξω να το εντοπίσω γιατί είχε ενδιαφέρον…

εδώ ξεκίνησαν να αποζημιώνουνε για τον β παγκόσμιο,και καλα κάνουν για να μην παραηγηθώ,και εμάς εδω κάτω στην κύπρο όχι μόνο δέν αποζημιωθήκανε οι πρόσφυγες αλλά παρέχουμε και δωρεάν ηλεκτρισμό πληρωμένο απτον φορολογούμενο κύπριο πολίτη στα κατοχικά στρατεύματα,στους τουρκοκυπρίους και τούρκους έποικους που διαμένουν στα σπίτια μας εδώ και 33 χρόνια,γιά σου ευρωπαική ένωση που πίίίίίπ τους πολίτες σου!

Σήμερα τα ξημερώματα, μη μπορώντας να κοιμηθώ (ως συνήθως), άραξα στη κουζίνα με τη (γερμανική) τηλεόραση στο “χαμηλό”, χαζεύοντας και σ΄ ένα βιβλίο.
Έδειχνε κάποιους στρατιώτες στο Ισραήλ να χτυπάνε τους Παλαιστίνιους, τους Αμερικανούς να θέλουν να βρούν λύση. … τα γνωστά, δεν έδωσα σημασία. Μετά άρχισαν να λένε κάτι για την παχυσαρκία, τα ίδια έλεγαν όλη μέρα, πάλι δεν έδωσα σημασία. Κάποια στιγμή, βγαίνει ένας χάρτης της Ελλάδας και της Τουρκίας και αρχίζει να λέει για τη προσπάθεια σε επίπεδο πρωθυπουργών ώστε να τα βρούνε οι δυό χώρες… προβλήματα με τη Κύπρο, το Αιγαίο… τα γνωστά, μέρες τώρα τα διαβάζω, τα βλέπω και τ ΄ακούω, όταν ξαφνικά… βλέπω τη φωτογραφία του Αντρέα με τον Οτσαλάν και :112:καταλαβαίνω.
(Μισο)παρακολουθώ εκπομπή αρχείου της δεκαετίας του ΄80 και δεν το ΄χω πάρει χαμπάρι.
Επικαιρότητα:019::016: