Αρνητική Εμπειρία: Στάμκος Παναγιώτης

Για σας Πατριώτες, είμαι από Μόναχο. Το καλοκαίρι που κατέβηκα για διακοπές στην Ελλάδα αγόρασα ένα οργανάκι από τον Στάμκο για 900 Ευρώπουλα. Παιδιά ακούω πολλά καλά για αυτόν τον κατασκευαστή αλλά το δικό μου οργανάκι αποδείχτηκε σκάρτο. Βέργα πάνω βέργα κάτω με το κλειδί δεν γίνεται τίποτα. Το όργανο τρίζει. Το έδεξσα στον δάσκαλό μου, επώνυμος οργανοπαίκτης, και μου είπε ότι το καπάκι είναι καθισμένο και ο καβαλάρης ψηλός. Λυπήθηκα πολύ γιατί είχα πει στον Στάμκο ότι είμαι καινούργιος και δεν ξέρω να αξιολογίσω το όργανο. Συν αυτού τα 900 € για τα δικά μου δεδομάνα είναι μεγάλο ποσό.
Κατά την γνώμη μου πρέπει να ακούγονται και οι αρνητικές εμπειρίες.

Εγώ στη θέση σου θα επικοινωνούσα μαζί του για να του στείλω το οργανο και να μου το επισκευάσει δωρεάν

Χρηστάκη, εγώ τον γνώρισα πρόσφατα και μου φάνηκε σωστός, συννενοήσιμος, φιλικός και κυρίως επαγγελματίας. Επικοινώνησε μαζί του όπως σε συμβουλεύει ο αλχημιστής, δεν πιστεύω να υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Να σου πω επίσης ότι και είναι μέλος του φόρουμ με αξιόλογες και ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις κατά τη γνώμη μου.

Παιδια να σας πω κατι… δεν αποκλειεται να ειδε οτι το παιδι ειναι απο το εξωτερικο κ οτι δεν ειναι κ γνωστης, κ να του πουλησε ενα οργανο 900Ε που ηταν ομως χαμηλοτερης αξιας… ολοι ξερουμε τι συμβαινουν κατα καιρους με τους οργανοποιους… ζουμε κ σε δυσκολες οικονομικα εποχες… εχω λαβει φυσικα υποψη μου οτι ειπε κ ο φιλος Διονυσος πιο πανω, οτι ειναι επαγγελματιας κ καλος ανθρωπος, και οτι ειναι μελος του φορουμ κ οτι πιθανοτατα να δει κ την κουβεντα… τα εχω ολα αυτα υποψη μου… απλα ηθελα να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου γιατι κατα καιρους εχουν γινει πολλα κ διαφορα με τους οργανοποιους (χωρις να θελω να τους βαλω ολους στο ιδιο τσουβαλι)… απο κει κ περα ΜΑΚΑΡΙ να βγω λαθος κ να λυθει κ το προβλημα του παιδιου κ να περασει ομορφες γιορτες με καλες πενιες κ με ενα ομορφο οργανο!!! :-)-=0 Αυτο…

Φιλε χρηστο οπως σου ειπα και κατ ιδιαν το οργανο εχει εγγυηση εφ ορου ζωης.δεν με ενημερωσες ομως οτι εχεις προβλημα να το λυσουμε.το οργανο εφυγε απο ελλαδα και ηταν μια χαρα.μου εχει ξανατυχει προβλημα με οργανο που πηγε γερμανια λογω μεγαλης διαφορας θερμοκρασιας και κλιματικων συνθηκων.
Το να βγαινεις και να κανεις αρνητικα σχολια δεν ειναι κακο αλλα πριν το κανεις θα επρεπε να με ενημερωσεις πρωτα και αν δεν σου ελυνα το προβλημα τοτε ας ελεγες τα χειροτερα.
Δεν πειραζει ομως.προβληματα υπαρχουν παντα με τα μπουζουκια.το βασικο ειναι να υπαρχει καλη διαθεση να λυνοντια παντα με τον σωστο τροπο.
Στειλε πμ να κανονισουμε η αλλαγη του οργανου η επιδιορθωση του.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 11:32 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 11:03 —

Φιλε τουρικ θα ηθελα να σου κανω περιγραφη του οργανου στα 900 ε που πηρε ο χρηστος.εχει λοιπον σκαφος 40αρι με κεντημα στο παραπετι τρυπα οστρακο πρασινο και οστρακα στους τσαμπουκαδες.κλειδια ρουμπνερ γερμανικα και αν θυμαμαι καλα του εδωσα και μια θηκη δωρο των 78 ε.
οπωσ καταλαβαινεις για τα 900 ε ηταν αρκετα φορτωμενο.αλλωστε η λογικη ειναι να μην κοροιδευουμε κανεναν ειτε ειναι απο γερμανια ειτε απο ελλαδα.

1 «Μου αρέσει»

Φιλε Niavent θα ηθελα να ξεκαθαρισω λιγακι την θεση μου… αθελα μου ισως να το εκανα προσωπικο το θεμα, δε ξερω, απλα εγω αυτο που ηθελα να περασω στο φορουμ, γενικα για ολους τους οργανοποιους, ειναι οτι δεν είναι ολοι σωστοι επαγγελματιες κ οτι γινονται διαφορα…

Απλα επειδη γενικα εχω προσεξει οτι στο συγκεκριμμενο φορουμ υπαρχει αυτη η διαθεση να απογειωνουν ολους τους οργανοποιους, ειδικα για οσους κατασκευαζουν μπουζουκια -που ειναι αγαπημενο οργανο στο φορουμ, και δικαιολογημενα- ηθελα να απλα να πω οτι ΔΕΝ ειναι κ ολοι πια αγιοι… εχουν δει τα ματια μου κ εχουν ακουσει τα αυτια μου…

Ειχα γνωση το τι εγραφα κ ποιοι θα διαβαζαν αυτα που εγραφα… ουτε σε γνωριζω προσωπικα, ουτε γνωριζω κ την δουλεια σου για να σε κρινω, οποτε θα μουν ηλιθιος να αναφερομουν προσωπικα σε σενα… ισως να παρεξηγηθηκα επειδη ειπα την γνωμη μου στο συγκεκριμενο θεμα με το συγκεκριμενο παιδι… ηταν μια αφορμη ομως για να πω μια γνωμη… ξαναλεω, γενικα μια γνωμη ηθελα να περασω… κ οπως προειπα κ στο προηγουμενο μηνυμα, δε θελω να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι… υπαρχουν ατομα που αγαπανε αυτο που κανουνε!! ειναι αρρωστοι με την δουλεια τους!! πολυ πετυχημενοι κ πολυ καλα παιδια!! αλλα ΔΕΝ ειναι ολοι ετσι… ετσι δεν ειναι? δεν ειναι ορθο αυτο που λέω? ελπιζω να καταλαβαινομαστε…
Αυτο…

Φίλε Tourick, αν ο διάβολος διάλεγε δικηγόρο που θα έφερνε τούτο το επιχείρημα στο δικαστήριο

θα την είχε σίγουρα χαμένη τη δίκη…

2 «Μου αρέσει»

Πιστεψε φιλε μου ομως πως γνωριζω οργανοποιους που εχουν κανει αυτο που περιεγραψα… κ ακομα χειροτερα πραμματα, κιριως σε αρχαριους ανθρωπους… οποτε μην εισαι κ τοσο σιγουρος για το αποτελεσμα της δικης…

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 14:09 —

κ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μιλαμε για επιχειρηματα… αλλα για γεγονοτα που εχουν οντως συμβει!!! ελπιζω μονο να μην ειμαι ο μονος που τα εχει δει κ τα εχει ακουσει αυτα… γιατι οπως βλεπω κοντευω να βγω κ Μ****ας για την γνωμη που ειπα… λες κ καποιοι ακουσαν για πρωτη φορα αυτο που περιεγραψα… δηλαδη οοοολοι οι οργανοποιοι ειναι αψογοι επαγγελματιες? ολοι?

Φίλε tourick ο κ. Πολίτης δε σου λεει ότι δε γίνονται…
Σου λεει ότι δε στεκει αυτο που είπες στον κατασκευαστη οτι δεν εννοουσες τον ιδιο αλλα μιλας γενικά καθως ανεφερες γερμανια , 900 Ε κλπ…

Τελος παντως το θεμα είναι ότι βρεθηκε λύση και ελπιζω να εχουν συννενοηθεί ήδη. :088:

κ οταν λεω γεγονοτα ελπιζω να μην παρεξηγηθω ΞΑΝΑ… δεν εννοω αυτο αυτο που εγινε στο παρον θεμα… αλλα εννοω γενικοτερα περιστατικα… ελπιζω ειλικρινα ο φιλος Niavent να καταλαβε απολυτα τι εννοω κ να μην παρεξηγηκαμε… δε μιλαω σε καμια περιπτωση γι αυτον… του εξηγησα κ πριν…

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 14:20 —

ναι οντως εγραψα μ****ια σε κεινο σημειο γι αυτο κ απο οτι καταλαβα παρεξηγηκα… κ ορθως τελικα παρεξηγηθηκα… απλα το ειπα απο την αποψη οτι αυτο το περιστατικο θα μπορουσε να ηταν αληθινο σε μια αλλη περιπτωση καποια αλλη στιγμη… πηγα να το φερω σαν παραδειγμα, αλλα πολυ λανθασμενα, το παραδεχομαι, χρησιμοποιησα την περιπτωση του παιδιου… 900 Ε κλπ…

Ελα ρε παιδια μη κανετε Μ****κα… καταλαβαινετε ολοι τι θελω να πω απο την αρχη του θεματος… ετσι δεν ειναι?

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 14:28 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 14:25 —

Εχουν συνεννοηθει νομιζω… και χαιρομαι πολυ!! :088:

Ενταξει, δε νομιζω οτι πρεπει να απολογεισαι…
Φανταζομαι ότι δεν θα εχει προβλημα ο κ. Σταμκος…

Εξαλλου αλλο θεμα εχει το θεματακι και εχουμε ηδη ξεφυγει…
Βρεθηκε και λύση και το προβλημα του φίλου… ολα καλά επομενως :088:

ας μην δωσουμε συνεχεια θα ελεγα.η εγγυηση υπαρχει και ισχυει κυριολεκτικα για ολους οσοι εχουν οργανα niavent.το βασικοτερο ειναι να το μαθαινει ο μαστορας πρωτος και οχι απο δευτερο χερι και με αυτον τον τροπο.

Γιά σας παιδιά και καλή χρονιά επικοινώνισα με τον Παναγιώτη και δέχτηκε πρόθημος να κοιτάξει μέχρι και να αλάξει το οργανάκι.

Μπουζούκια κάνει μόνο αυτος που φέρει την υπογραφή του τόσο επάνω στο σκάφος, όσο και στο καράουλο, για να μην αναφέρω το όνομα, καταλάβατε.!!!:019:

Επειδη και ο κολλητος μου πηρε οργανο απο τον σταμκο, μπορει ο καθενας να εχει την αποψη του για τα οργανα του, αλλα εμενα μου φανηκε επαγγελματιας στον τροπο που κατασκευαζει και επιδιορθωνει και οντως οποιο προβλημα και να εχεις ειναι προθυμος να το λυσει.

και εγώ θα ήθελα να καταγγείλω τον κ. Στάμκο :mad::mad:
γιατι σε μη δικό του όργανο που του πήγα προ επταμήνου
με άνοιγμα στις ντούγιες (κόλληση):106::106:
με εξυπηρέτησε αν είναι δυνατόν
σε δέκα μόνο λεπτά λύνοντας το πρόβλημα:):slight_smile:
η χρέωσή του δε …ήταν μισή ώρα κουβέντα για να γνωριστούμε
επαγγελματίας ή άνθρωπος;
δικά σας τα συμπεράσματα.

Εγω μονο εναν ξερω, ο Τακης ο Βεργετης εναι αυτος…
ο αλλος πεθενε πριν το 2000…

Υπάρχουν κι άλλοι αλλά καλό είναι να μην βγαίνουμε εκτός θέματος :wink:

1 «Μου αρέσει»

δηλαδη ο Σταθοπουλος, ο Ζοζεφ και ο Παναγης δεν εκαναν οργανα σωστα ?

@Manolis_Taouxis με όλη τη φιλική διάθεση, απαντάς σε ένα σχόλιο του 2010. Το πιο πιθανό είναι να μην πάρεις απάντηση από τον φίλο :wink:

2 «Μου αρέσει»