Απόψεις για βιβλίο

Έχει κανεις να εκφέρει κάποια άποψη για το παρακάτω βιβλίο?
Πάντως πουλάει και κυκλοφορεί αρκετά.

“ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΡΔΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΖΟΥΡΑ”
Κριωνάς Γιώργος
http://www.fagottobooks.gr/categories_details.php?cat_id=19&met=27

Πεταμένα λεφτά. Το’χα πάρει παλιά, οπότε αν το θέλεις (το βρίσκω -αν μπορώ μετα τη μετακόμιση- και) στο χαρίζω. Ρίξε πμ.

Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο στην αγορά…το χρησιμοποιώ χρόνια στους μαθητές μου με πολύ καλά αποτελέσματα…ακόμα και ένας αυτοδίδακτος μπορεί να το χρησιμοποιήσει…

εχει δικιο ο μελωδος και εγω το χρησιμοποιο στους δικους μου μαθητες και ειναι πολυ καλο βιβλιο.μπορει καποιος να μαθει γρηγορα να διαβαζει παρτιτουρα,φυσικα δεν εχει την ανωτατη θεωρια αλλα βγαζοντας το βιβλιο αυτο μπορει να τον βοηθησει να παει σε πιο δυσκολα βιβλια για το μπουζουκι πχ του μπουκουβαλα,πολυκανδριωτη κλπ…

το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι για καποιον που αρχιζει για να δει οπτικα τις θεσεις στα ακορντα χωρις ομως ουσιαστικη θεωρια!

Δεν έχω δει το βιβλίο, αλλά η απουσία θεωρίας δεν είναι κατ’ ανάγκην ελάττωμα.

Δε συμμερίζομαι απόψεις του τύπου «τι να την κάνεις τη θεωρία όταν έχεις μεράκι, άλλωστε και οι παλιοί…». Ένα μίνιμουμ θεωρίας χρειάζεται. Τουλάχιστον μέχρι του σημείου να καταλαβαίνεις γιατί αυτό είναι Λα μινόρε και γιατί ταιριάζει στο τάδε σημείο του δείνα τραγουδιού.

Αλλά όποιος ξεκινάει να πρωτομαθαίνει κάτι, μπορεί και να αρχίσει με σκέτη μίμηση χωρίς ανάλυση και κατανόηση. Δεν είναι κακό, εφόσον βέβαια η κατανόηση έρθει λίγο αργότερα. Υπενθυμίζω ότι στις ξένες γλώσσες συνήθως πρώτα μαθαίνουμε απέξω μερικές φράσεις όπως «πώς σε λένε» και αργότερα μαθαίνουμε να κλίνουμε το «λέω».

Kααι για αυτούς που ενδιαφέρονται,ο Κύριος Μιχαλάκης διδάσκει εγχορδα εδώ και είκοσι χρόνια στο πνευματικό κέντρο του δήμου Καλλιθέας. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ το μήνα και οι εγγραφές γίνονται κάθε Σεπτέμβρη.

Μάλλον δεν θα έχεις δει το βιβλίο…είναι τραγικό το πόσο ανεύθυνα πράγματα λέγονται στο ίντερνετ!!

Μετα απο 5 χρονια ξεθαβεις ενα θεμα και κριτικαρεις καποιον που δεν του αρεσε; Δεν ειναι υποκειμενικο δηλαδη ποιο βιβλιο βολευει καλυτερα τον εκαστοτε δασκαλο; Δασκαλος εισαι, τα ιδια βιβλια κανεις με ΟΛΟΥΣ τους δασκαλους;;

παντως παιδια η θεωρια της μουσικης ειναι το α και το ω στην μουσικη…ειναι απιστευτο το υλικο που μπορεις να ανακαλυψεις γνωριζοντας μουσικη θεωρια και επισης πολυ πιο ευκολο να καταλαβεις τι παιζουν ολοι οι μεγαλοι μπουζουξηδες οπως λεμονοπουλος,χιωτης και πολυ πολυ αλλοι…μιας και που αυτοι στηριζονται κατα πολυ στην θεωρια…

Έτυχε να αγοράσω και εγώ το εν λόγω βιβλίο του κυρίου Κριωνά!
Λοιπόν,κακά τα ψέματα είναι καλούτσικο,αλλά αυτά τα οποία συμπεριλαμβάνει π.χ. τους δρόμους και τα ακόρντα μπορείς να τα βρείς και σε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο!
Καλημέρα!