Εγω παιδες διαφωνω θεωρω αθλια και σκυλαδικη την εκτελεση του τραγουδιου…Η κυρια πρεπει να μαθει να σεβεται…Καθολου καλη προσπαθεια…Ταπεινη μου αποψη…Με τα βυζια της και μια μετριοτατη φωνη που εχει,μπορει να κανει καριερα σε λουλουδαδικα στην εθνικη.
Κάποιοι άνθρωποι στην ζωή τους είναι αναγκασμένοι να διαλέξουν ανάμεσα στα πολλά λεφτα που υπάρχουν μέσα στα σκουπίδια(ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ) και στην τέχνη με τα λίγα εώς καθόλου λεφτά που δίνει χαρά στην ψυχή τους.Η εν λόγω κυρία διάλεξε.Αλλά καλύτερα να την κρίνουν οι ειδικοί του super idol και όχι εγώ.
Θεωρω οτι ναι για τα χρηματα σιγουρα μπορει να αναγκαστει καποιος να κανει κατι τετοιο καθως απο ενα σημειο και μετα ειναι θεμα βιοπορισμου και δουλειες δεν υπαρχουν γενικα ποσο μαλλον στον χωρο του πολιτισμου…Και συγγνωμη για την εκφραση και επισης απαραδεκτη η αντιδραση μου…Απλα δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη εκτελεση πρεπει να βρισκεται στο φορουμ…γνωμη μου…παντα…
Σιγά ρε παιδιά… για εξηγήστε μου δηλαδή τι είναι σκυλάδικο… μη τρελαθούμε κιόλας…
κάθε εποχή έχει τους δικούς της τρόπους έκφρασης… αλλιώς να μην έκανε ο Χιώτης το τετράχορδο, ο Βαμβακάρης και οι λοιποί ρεμπέτες να μην έπαιζαν ρεμπέτικα αλλά μόνο παραδοσιακά δημοτικά, ο Παλαιολόγου κλπ να μην έπαιζαν με σύγχρονο τρόπο αλλά βαρώντας ντράγκα-ντρούγκα, να βάλουμε άγκυρα στα χέρια των Τατασόπουλου, Κορδατζή και άλλων ώστε να παίζουν αργά και μία μία τις νότες…
Η μουσική εξελίσσεται μαζί με την εξέλιξη του κάθε λαού… ώστε να εκφράζει τις σύγχρονες ανάγκες και ανησυχίες του…
Το ότι γίνονται νέες ερμηνείες μόνο καλό μπορεί να κάνει… π.χ. εγώ στο συγκεκριμένο κομμάτι βρήκα ορισμένα γυρίσματα που μου άρεσαν και φυσικά αν χρειαστεί να παίξω το τραγούδι… δεν πρόκειται να το βγάλω από το πρωτότυπο…
Η εμφάνιση του κάθε τραγουδιστή δεν παίζει κανένα ρόλο στη φωνή παρά μόνο στο αισθητικό… εάν σε κάποιους αρέσει τη σήμερον ημέρα να βλέπουν μια όμορφη γυναίκα καθισμένη πάνω στο πάλκο με ράσα αυτά είναι προσωπικά γούστα και δεν θα τα κρίνω…
Όσο αφορά την φωνή της Ευδοκίας… η γυναίκα είναι αστέρι… τουλάχιστο με τον ήχο στουντίου που ακούω στο βίντεο… δεν την έχω ακούσει ζωντανά για να έχω πλήρη άποψη… οπότε κρίνω από αυτό που ακούω. Και μένα (πάντα υποκειμενικά) αυτό που άκουσα (ερμηνεία - ενορχήστρωση) μου άρεσε πολύ. Είναι μια άλλη καλή ακουστική προσέγγιση του τραγουδιού… άλλωστε και ο ίδιος ο Ντουνιάς σε πρόσφατες ερμηνείες, “του έχει αλλάξει τα φώτα”…
Αγαπητέ Γιάνς χαλαρά [ ως σαλονικιός ] . Δικαίωμά σου να μη σου αρέσει η πολύ καλή λαική τραγουδίστρια [ κατα την άποψη μου ] Ευδοκία , ίσως θα έπρεπε να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς ,. Θα ήθελα να θυμίσω φίλε μου ότι πριν κάποια χρόνια κάποιοι άλλοι είχαν χρησιμοποιήσει τις ίδιες εκφράσεις όπως εσύ για τους Στράτο Διονυσίου ,Μ Αγγελόπουλο κλπ . Α παρεπιπτώντως εμένα μου αρέσει επίσης και ερμηνεία της Μαριάνθης Κεφάλα
Εγώ ούτε πριν την ήξερα, ούτε σήμερα την έμαθα, ούτε πρόκειται να τη μάθω, μόνο που αυτό δεν σημαίνει και πολλά. Θα προσπαθήσω παρ’ όλα αυτά να επιβιώσω.
Εντάξει Γιάννη ότι και να΄ναι δεν θα θέλαμε να εκφράζεσαι έτσι εδώ μέσα, και αυτό ήθελε να σου επισημάνει και ο Διόνυσος. Δεν χρειάζονται τέτοιες εκφράσεις.
Και το ότι κάποιος καλλιτέχνης πάει σε πρωινάδικο στην τηλεόραση, πάλι δεν σημαίνει κάτι… το έχουν κάνει κατά κόρον πολλοί κορυφαίοι τραγουδιστές, μουσικοί, ηθοποιοί κλπ… είναι μέρος της δουλειάς τους και συνήθως αυτά τα κανονίζουν οι μάνατζερς και οι εταιρείες τους… για προώθηση…
Επίσης θα συμφωνήσω με τους συντονιστές (άλλωστε είμαι διαχειριστής σε πολλά sites και forums)… το ότι κάτι δεν μας αρέσει και διαφωνούμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφραζόμαστε και άκομψα… η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή και σίγουρα πηγάζει από την υποκειμενική οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας… θεμιτό και αποδεκτό… αλλά με κόσμιο τρόπο…
Γιάνν’ς το οτι δεν σου αρεσει εσενα δεν σημαινει ουτε οτι ειναι ξε…λο (αλλωστε αν εβλεπες τα βιντεακια θα το καταλαβαινες) ουτε οτι ειναι σκυλι, μπορεις να λες την γνωμη σου χωρις χαρακτηρισμους,
εξαλλου κανεις δεν σε υποχρεωσε να παρεις το cd της, καθως επισης επειδη ειπε ενα τραγουδι του Ζαμπετα δεν σημαινει οτι δεν σεβεται, δηλαδη εμεις που παιζουμε τραγουδια μεγαλων τα παιζουμε καλυτερα απο αυτους και τους σεβομαστε ??
Ουτε ειπε κανεις οτι ειναι η εθνικη μας τραγουδιστρια!!
Ναι οκ ακομψες εκφρασεις,δηλαδη εχει σημασια οταν θες να πεις κατι πως θα το πεις,ουτως η αλλως ιδια σημασια δεν εχει?Επισης ειμαστε σε ενα φορουμ που καταπιανεται στο συνολο του με το λαϊκο τραγουδι.Εμεις τι ειμαστε και δεν μπορουμε να μιλησουμε με εκφρασεις λαϊκες?Επισης που ειδατε την βρισια?Αμα το ελεγα οπισθια θα ηταν πολιτικα ορθο δηλαδη?Επισης δεν μιλησα και για καναν ρεμπετη η συμφορουμιτη,ουτε καν για καποιον ανγνωρισμενα αξιολογο που να σχετιζεται με το φορουμ και την θεματολογια του,συνθετη,τραγουδιστη,ορανοπαιχτη,οργανοποιο κτλ…Οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και η ειρωνια στα ουρανια που εχω παρατηρησει στο φορουμ σε παρα πολλες συζητησεις δεν παρατηρηθηκαν το ιδιο και μαλιστα απο χρηστες του φορουμ που ειναι πολυ περισσοτερα χρονια απο εμενα.Το ΜΟΝΟ που δεχομαι ειναι οτι ισως μπορει να υπαρξει νομικο ζητημα…Μοναχα αυτο…
Καλα ειναι δυνατον τωρα να γινεται κουβεντα για αυτο το πραγμα?Κατα την ταπεινη μου αποψη…ποσο ταπεινος εχω γινει σημερα…επρεπε να ειχε διαγραφει το θεμα απο το ποσταρισμα το Νικου Φορλαν που τα ειπε ολα…Κυριως απο το τελευταιο βιντεο καταλαβαινεις πολλα…Το Αστρα live ειναι στον Βολο…μεγαλο ρεμπεταδικο,και τα ασματα που ερμηνευει…Προπολεμικα ειναι…???Μαλλον η ειρωνια δεν ενοχλει σε αυτο το φορουμ ενω η ωμοτητα θεωρειται χυδαια…?ΘΑ το ριξω στο πρωτο λοιπον…
Γιάννη υπάρχει τεράστια διαφορά του προφορικού λόγου με του γραπτού. Εκεί είναι το πρόβλημα. Είναι αντιαισθητικό να γράφεις για κώλους και βυζιά, πως να το κάνουμε. Στην παρέα όταν συζητάμε είναι αλλιώς. Σκέψου το λίγο.
Δηλαδή Γιανν’ς μίλησες για όσους δεν είναι ρεμπέτες;
Άρα εγώ παρότι ακούω και ρεμπέτικα αλλά είμαι κατά την δική σου ονοματολογία “σκυλάς”, είμαι κατακριτέος;;;;;;;
Ωραία λογική… επίσης σημασία δεν έχει εάν κάποιος είναι επώνυμος ή όχι για να τον κρίνεις επί προσωπικού… ούτε έχει σημασία εάν είναι μέλος του forum…
Θα μπορούσες να γράψεις ένα “ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ… ΧΑΛΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ” και τελείωνε η υπόθεση… και εάν πρόσεξες… δεν σου λέει κανένας γιατί δεν σου αρέσει η ερμηνεία αλλά μόνο για τους χαρακτηρισμούς.
Και επίσης να μη ξεχνάμε ότι τα γραπτά μένουν και στο μέλλον μπορεί και εμείς οι ίδιοι που τώρα γινόμαστε κριτές των πάντων, να κακοχαρακτηριστούμε.
Αλλά θα παρακαλέσω να τα σταματήσουμε εδώ… δεν έχουμε λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας.