Ανακοινωση-διαμαρτυρια

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του … Παναγιώτη του Κωνσταντίνου, δικηγόρου και κατοίκου Αθηνών, οδός …, αρ. …

                               ΚΑΤΑ

Της εταιρείας με την επωνυμία «ΗΧΟΝΕΤ ΜΟΝ. ΕΠΕ», (κέντρο Διασκεδάσεως «ΧΑΜΑΜ», υποκατάστημα Δημοφώντος 97, Α. Πετράλωνα) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Μωραΐτη, αρ. 57-59 και εκπροσωπείται νόμιμα .

                               *************	

Την 12.11.2008 και περί ώρα 11.30 μ.μ. επισκέφθηκα το κατάστημα που διατηρείτε στην Αθήνα, στα Άνω Πετράλωνα, επί της οδού Δημοφώντος, αριθ. 97 και λειτουργεί ως κέντρο διασκεδάσεως - μουσική σκηνή με τον τίτλο «ΧΑΜΑΜ», για να παρακολουθήσω την μουσική παράσταση-αφιέρωμα στον λαϊκό δημιουργό, Χρήστο Κολοκοτρώνη, η οποία διεξαγόταν κατά την ως άνω ημερομηνία καθώς και τις δύο προηγούμενες Τετάρτες, με την συμμετοχή αξιόλογων και διαπρεπών μουσικών.

Στο κατάστημα σας προσήλθα μεταξύ 11.30 και 11.45 και αφού κατέβαλα το εισιτήριο, μετά την είσοδο μου και χωρίς κανείς να με ενημερώσει για την πληρότητα των θέσεων και την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση του κοινού, διαπίστωσα με λύπη μου ότι δεν υπήρχε θέση σε τραπέζι, ούτε και θέση ορθίων, αλλά μόνον κάποιος χώρος, πλησίον της εξόδου, χωρίς οπτική πρόσβαση προς την σκηνή. Έτσι περιορίστηκα να αναμένω όρθιος στον διάδρομο πλησίον της εξόδου, χωρίς καν να έχω οπτική πρόσβαση προς την σκηνή, αλλά μόνον ακουστική επαφή, προσδοκώντας να αποδεσμευτεί κάποιο τραπέζι ή κάποια άλλη θέση, ώστε να μπορέσω να εξυπηρετηθώ αξιοπρεπώς, ανθρώπινα και αντίστοιχα προς το τίμημα του εισιτηρίου που είχα ήδη καταβάλει, όπως απαιτεί κάθε έντιμη και δίκαιη συναλλαγή.

Περί ώρα 2.00 π.μ. και ενώ είχα παραγγείλει δεύτερο ποτό (πέραν του πρώτου που παρέχεται με το εισιτήριο), αναμένοντας πλέον των 2 ωρών, όρθιος, με το ποτήρι στο χέρι, στον διάδρομο, διαπίστωσα ότι κάποιο τραπέζι αποδεσμεύτηκε και, ως εκ τούτου, προχώρησα και κάθισα, όπως ομοίως έπραξε και κάποιος άλλος θαμώνας που ανέμενε και αυτός από την έναρξη της παράστασης. Ωστόσο, μετά την πάροδο 5 λεπτών και ύστερα από την προτροπή του υπευθύνου του καταστήματος σας, μας κάλεσε ο σερβιτόρος να εγκαταλείψουμε το τραπέζι, ισχυριζόμενος ότι «ήρθε κάποια παρέα τεσσάρων ατόμων και πρέπει να καθίσουν». Παρά την έντονη διαμαρτυρία του παρακαθήμενου θαμώνα, δεν έγινε δεκτό το αίτημα για την παραμονή μας, οπότε και αποχώρησα βαθιά προσβεβλημένος και ηθικά μειωμένος.

Σημειωτέον ότι, έχω παρακολουθήσει και τις προηγούμενες δύο παραστάσεις, σεβόμενος απολύτως τις συναλλακτικές συνήθειες, παραγγέλλοντας ατομικά δύο ποτά την πρώτη βραδιά και την δεύτερη βραδιά καθήμενος σε τραπέζι με 8-μελή παρέα, όπου παραγγείλαμε και καταναλώσαμε συνολικά δυο μποτίλιες ουίσκι, άλλα ποτά και ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, συνολικού κόστους, 350 και πλέον, ευρώ. Προφανώς, με αυστηρά κερδοσκοπικά κριτήρια, εκτιμήσατε ότι η νέα τετραμελής συντροφιά που κατέφθασε, περί τις 2.00, θα προέβαινε σε μεγαλύτερη κατανάλωση από την δική μου, καθότι είχα ήδη παραγγείλει και καταναλώσει δύο ποτά (ουίσκι) και συμπληρώσει δύο και πλέον ώρες σε συνθήκες δύσκολές και οχληρές, άρα για να εξασφαλίσετε, 100 ευρώ τουλάχιστον, επιπλέον κέρδος, πράξατε αναλόγως.

Επειδή η ανωτέρω συμπεριφορά σας ήταν ιδιαίτερα μειωτική προς το πρόσωπο μου και συνιστά κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητας μου, που έλαβε χώρα παρουσία 100 και πλέον θαμώνων, μεταξύ των οποίων και πολλών αγαπημένων φίλων μου ή απλώς γνωστών μου.

Επειδή η ανωτέρω ενέργεια σας, η οποία ανήγαγε την ανθρώπινη υπόσταση σε μέγεθος μετρήσιμο βάσει της κατανάλωσης αλκοόλ και συναρτά τον σεβασμό του ανθρώπου από την οικονομική δύναμη του, συνιστά ακραία, προσβλητική, κακόπιστη, απαράδεκτη και ανήθικη εις βάρος μου συμπεριφορά.

Επειδή η άδικη, παράνομη, υπαίτια ανωτέρω περιγραφείσα συμπεριφορά σας, θίγει στον πυρήνα της την τιμή, την υπόληψη μου και την κοινωνική μου υπόσταση, ενάντια σε κάθε έννοια των χρηστών ηθών.

                      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
                         ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ

Την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση μου για την ως άνω, πρωτοφανή, πρωτόγνωρη, κακόπιστη, κακόβουλη, προσβλητική και απαξιωτική για την προσωπικότητα μου συμπεριφορά σας, η οποία θίγει την τιμή και υπόληψη μου και έλαβε χώρα με ιδιαίτερη σκληρότητα, παρουσία αγαπημένων φίλων μου, αντίκειται δε καταφανώς στα χρηστά ήθη, σε κάθε έννοια νομιμότητας και μου δίδει το δικαίωμα να αξιώσω από την Ελληνική Ποινική και Αστική Δικαιοσύνη την προστασία των θιγόμενων εννόμων αγαθών και δικαιωμάτων μου.

                            ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΔΕ

Να προβείτε άμεσα στην χρηματική ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης την οποία προσδιορίζω στο εύλογο και δίκαιο ποσό των οκτώ χιλιάδων ευρώ, (8.000,00 ευρώ) άλλως θα προβώ στην κίνηση εναντίον σας όλων των νομίμων διαδικασιών και συνεπειών.

Με την επιφύλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτούς που απευθύνεται προς γνώσιν τους και για τις νόμιμες συνέπειες.

							                                                                          Αθήνα, 13.11.2008

Επικολλήθηκε ένσημο υπέρ Τ.Π.Δ.Α. Ο εξωδίκως δηλών

Αυτό ήταν το περιεχόμενο εξωδίκου που θα επέδιδα την Δευτέρα στα παλικάρια του ΧΑΜΑΜ, πριν ασκήσω την σχετική αγωγή μου. Ωστόσο, επειδή δεν θέλω να ανακατευτώ σε καταστάσεις του παρασκηνίου, όπου ενδημούν και μπράβοι, κουκουλοφόροι, απρόσωποι νταβατζήδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα τους αφήσω στην μιζέρια τους, την τσιγκουνιά τους, άθλιους, λιγδερούς παραδόπιστους, να έρπουν. Δεν θα αφιερώσω πέρα από τις γραμμές αυτές τίποτε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο μου (με δικαστικές παραστάσεις κλπ), στον ασπρομάλλη, αντιπαθή, καραφλό, κανίβαλο, μυστακοφόρο, αλλά θα ευχηθώ στους φίλους του και θαμώνες που τον λιβανίζουν και τον τιμούν να τον κλωνοποιήσουν, μη χάσουν τη σπορά, να τον βάλουν στο μούσκιο να μαλακώσει και να τον κανουν… ρεβύθια στιφάδο για να τον απολαμβάνουν.

…έχω ζήσει παρόμοια εμπειρία, και πραγματικά έχω νοιώσει πολύ μαλ@κας και…
Το κείμενο που παραθέτεις, θα μπορούσε να είναι το ίδιο (αυτολεξεί) και στην δική μου περίπτωση, ίσως και πολλών άλλων που έχουν ζήσει παρόμοια αθλιότητα…
Τι να πω?
ʽΣτην σπηλιά την κουρελού…ʼ Αρκεί να είναι εκεί και ο Στουραιτης, ο Τατασοπουλος, ο Κωνσταντίνου, ο …

Φίλε tritsibidas ήμουν και εγώ εκεί χτες( μάλλον καθόμουν δίπλα σου)και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πολύ κρίμα για το μαγαζί και για τον άνθρωπο που το διαχειρίζεται. Εύχομαι τουλάχιστον ό,τι θα ειπωθεί εδώ να φτάσουν και στον μαγαζάτορα …