Αιμοδοσία για τα παιδάκια με καρκίνο

Την Δευτέρα 25/5 θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο.
Η τράπεζα αίματος δανείζει τις φιάλες αίματος σε όσους χρειάζονται αλλά πρέπει να ξεχρεώνονται για να υπάρχει πάντα αίμα για όλους στην ώρα ανάγκης.

[FONT=Arial]Ραντεβού στο νοσοκομείο Παίδων μία ώρα που θα βολεύει τους περισσότερους και το τμήμα αιμοδοσίας και να δίνουμε αίμα ονομαστικά ώστε ανάλογα με την πρόσβαση που θα έχουμε να ξεχρεώσουμε τα παιδάκια που χρωστούν αίμα και αν καταφέρουμε να αφήσουμε και επιπλέον στα παιδάκια που κάνουν πιο συχνά μεταγγίσεις.
Φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχουμε ενεργή συμμετοχή.

Να ξέρετε ότι η αιμοδοσία δεν παίρνει αίμα από τους ίδιους τους γονείς που πάσχουν τα παιδάκια τους, γιατί είναι σημαντικό η μητέρα να έχει δύναμη για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες την ενδονοσοκομειακής ζωής. Έτσι αν καθιερωθεί αυτή η κίνηση θα απαλλάξουμε τους γονείς από τη διαδικασία να ψάχνουν μέσα στον πόνο τους να βρουν αίμα. Άλλωστε είναι κάτι που δεν μας κοστίζει.[/FONT]

Επίσης όσοι φίλοι είναι απο την επαρχία, μπορόυν να δίνουν αίμα στα κατα τόπους νοσοκομεία, με την αιτιολόγία:
Εθελοντική αιμοδοσία “Ευγένιος Σπαθάρης”

Μπορει να παει κανεις σε καποιο αλλο νοσοκομειο της Αθηνας ? Η πρεπει οπωσδηποτε στο παιδων ?
Και αν μπορει, ποιος πρεπει να δηλωθει ως αποδεκτης ?

Καλύτερα στο παίδων.
Οποιος πάει , θα του δωθεί και το όνομα ενός παιδιού, για να το δηλώσει σαν αποδέκτη.
Αν πάτε σε άλλο νοσοκομείο, δηλωστε ότι είναι για τον σύλλογο παιδιών με καρκίνο,
(αιμοδοσία Ε. Σπαθάρης)

Μάγκες θέλω να σας πω για μια ιστορία που έζησα τώρα τελευταία με ξυπνάει η μάνα μου πρωί πρωί κ με λέει Αποστόλη αγόρι μου θέλω μια χάρη… λέω τι έγινε μάνα ; είναι ένα παιδί νοσοκομείο (παλικάρι 20 χρονών ) και έχει λευχαιμία και το ρώτησαν οι γονείς του τι δώρο θέλει να του πάρουν και αυτό που ζήτησε ήταν ένα μπουζούκι!!! Και με ρωτούσε για το που έχει μαστώρια στην Θεσσαλονίκη κτλπ . Παιδιά το πόσο συγκινήθηκα δεν λέγετε … μια που είμαστε πάνω κάτω την ίδια ηλικία μια που ζήτησε το μπουζούκι το παλικάρι στεναχωριέμαι που δεν είμαι πάνω να πάω να του δείξω μερικά πράγματα στο μπουζούκι να παίξουμε μαζί κ να κάνουμε παρέα :106: