Αγορα φυλλου celluloint

καλησπερα σε ολους.γνωριζει κανεις που μπορουμε να αγορασουμε φυλλα celluloint η καποιο ποιοτικο πλαστικο σε διαφορα χρωματα ?εαν ο χρωματισμος του πλαστικου κανει και “νερα” ακομη καλυτερα.το βασικο με το celluloint ειναι οτι βγαινει σε πολλα χρωματα και εχει φανταστικα “νερα” το χρωμα.απο αυτο το υλικο φτιαχνονται και οι πενες (σε διαφορους χρωματισμους).το χρειαζομαι για κατασκευη φιγουρων ,φιλετων, και inlays σε κιθαρες. βασικη προυποθεση παρακαλω τα φυλλα να ειναι ΛΕΠΤΑ.μεχρι 1,5mm το πολυ για να ειναι ευκολοδουλευτα…ευχαριστω

Για κοίταξε εδώ http://www.kithares.gr/tag/maderas_barber

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.το εχω δει το συγκεκριμενο μπλοκ.εγω ρωτησα εαν υπαρχει καποιος εδω στην ελλαδα να προμηθευει αυτα που προαναφερα(celluloint η ποιοτικα πλαστικα).και ενοειται εκτος του κωνσταντελου.ευχαριστω!!

Την καλυτερη τιμη στην αγορα την εχει ο Μαυρομουστακης Στην Θεσσαλονικη.
Μουσικα οργανα ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ και ζητας να μιλησεις με τον κο Σακη.
Τηλ 2310 242140

καλησπερα παιδια.φιλε νιαβεντ επικοινωνησα οπως μου εγραψες με τον κυριο σακη.πολυ εξυπηρετικος ,πολυ καλες τιμες,πολλα χρωματα τουλαχιστον γιαυτο που τα θελω εγω,και διαστασεις ψιλες και ευκολοδουλευτες.εχει και site …υλικα οργανοποιειας μαυρομουστακης.ετοιμαζομαι τωρα να του δωσω μια παραγγελια.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,με εξυπηρετησες παρα πολυ.γλυτωσαμε απο τους κλεφτες που θελουν 60Ε ενα κομματι 40Χ40 και χοντρο σα το πλακακι του μπανιου μου.οτι πρεπει για καδρο.να εισαι καλα!!

οτι ειπε ο συνονοματος Δημητρης το επιβεβαιωνω,περασα σημερα και τα ειπα λιγο με τον κυριο Σακη.εξυπηρετικοτατος,πολυ καλες τιμες,συζητησιμος!να σαι καλα για αλλη μια φορα φιλε Niavent!

Καλησπέρα σε όλους…έχω καιρό να γράψω στο foroum αλλά παρακολουθώ τις συζητήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον!έχω μια ερώτηση,όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, πως μπορώ να κολλήσω την ασετόπαστα σαν φιλέτο γύρω-γύρω απο το σκάφος, βάζω titebond και δεν πιάνει. υπάρχει άλλη κόλλα? ευχαριστώ,να είστε όλοι καλά…