Nέος στο forum

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Το παιδεύω μόνος απο αγάπη, έχω ενα τετράχορδο και θέλω βοήθεια μπάς και μάθω κάτι ουσιαστικό!!! ¨Οσους δασκάλους έχω ρωτήσει ζητάνε τα μαλιοκεφαλά τους και οι εποχές δεν μου το επιτρέπουν. Αν κάποιος μπορεί και θέλει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κώστα, καλώς ήρθες. Υπάρχουν πολλοί εδώ που και μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.

Δημητρη σ’ ευχαριστώ κατ αρχήν γιατι νιώθω ξένος μέσα στο φόουμ. Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί το αγαπάω το οργανο αλλα εχω κενα

Φίλε Κώστα καλώς ήρθες κι από μένα.

Κι εγώ έχω ξεκινήσει τετράχορδο πριν κανα μήνα και δυστυχώς δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν ξέρω την αγορά της Αθήνας αλλά εδώ στα Χανιά βρήκα πολύ καλό δάσκαλο με 60? για τέσσερα μαθήματα το μήνα. Γνώμη μου είναι να το ψάξεις καλύτερα και όλο και κάτι θα βρεις. Μέλη του χώρου μας πιστεύω θα σου συστήσουν κάποιους. Η εξέλιξή σου θα είναι πολύ καλύτερη από το να παιδεύεσαι μόνος σου, άσε που στην πορεία θα σε προστατεύσει και από πιθανούς λιγότερο ή περισσότερο σημαντικούς τραυματισμούς.

Και πάλι καλώς ήρθες.

Σ΄ευχαριστώ φίλε Κούρο. Εχω αρχίσει να αισθάνομαι οικία στο forum κάτι που δεν περίμενα. Ενημερωτικά οι καλοί δάσκαλοι εδώ στην Αθήνα ζητάνε ότι θέλουν κι εγώ είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να διαθέσω αυτά τα χρήματα. Ελπίζω να γίνει κάτι γιατί η αλήθεια είναι ότι μόνος δεν προχωράς. και πάλι σε ευχαριστώ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ(ΧΙΩΤΗΣ,ΜΠΕΜΠΗΣ,ΤΡΙΓΚΑΣ,ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΕΣ ΠΕΝΙΕΣ!!!

Μήνυμα από συντονιστή: Φίλε ΡΕΜΠΕΤΟΜΑΝΗΣ σε παρακαλώ γράφε με μικρά γράμματα.

Σ΄ευχαριστώ φίλε ρεμπετομανη. Να το αφήσω αποκλείεται αλλά είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον για εμένα. και πάλι σ΄ευχαριστώ.