lurking για χρόνια - μία απορία

Χαιρετώ το φόρουμ.

Είμαι παλιός χρήστης, και κάνω lurking σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα με μόλις ένα ποστ στο ενεργητικό μου ως τώρα. Κατά καιρούς με έχετε βοηθήσει πολύ ως κοινότητα και θα ήθελα να καταθέσω τις ευχαριστίες μου

Ασχολούμαι χρόνια ερασιτεχνικά με το άθλημα παίζοντας τσούκου τσούκου διάφορα όργανα από δω κι από κει.

Για να μην κάνω καμιά βλακεία και να μη βρωμίζω άλλα θρεντ, διάβασα τι ισχύει για το ανέβασμα παρτιτούρας στο φόρουμ.

Σεβαστόν βέβαια, αλλά:

έχω γράψει εξ ακοής μια παρτιτούρα/ταμπλατούρα για βιολί/κιθάρα αντίστοιχα στην Καρδιοκλέφτρα του Ογδοντάκη-Σέμση. Θα’θελα τη γνώμη των πιο έμπειρων χρηστών και ίσως να βοηθήσω και κάποιους που ψάχνονται.
υπάρχει κάποιο μέρος που μπορώ να τις ανεβάσω για ακούσω τις παρατηρήσεις σας; τι σας βολεύει συνήθως; μπορώ δηλαδή να το ανεβάσω το pdf και το mid σε public link στο dropbox και να το δει αν ενδιαφερθεί κάποιος ή να κάνω κάτι άλλο;

κι επειδή σίγουρα αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιου είδους συζήτηση, πού να πάω καλύτερα (ως άπειρος στο φόρουμ δε θέλω να ανασταίνω αρχαία θρεντ, ούτε να ανοίγω καινούρια όταν υπάρχουν ακόμη ζωντανά και σχετικά με το θέμα)

Καλησπέρα,

τί ακριβώς σημαίνει ο όρος ‘‘lurking’’;

διαβάζω ένα φόρουμ για πολύ καιρό χωρίς να κάνω post

Καλημέρα.
Μπορείτε να ανεβάσετε την παρτιτούρα σας στο φόρουμ στο ανάλογο σημείο (https://rembetiko.gr/c/μουσική-θεωρία/πηγές/18), αφού τη φτιάξατε εσύ και είναι για εκπαιδευτικό σκοπό (μάθηση δημιουργίας παρτιτούρας). Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε για το θέμα αυτό :slight_smile: