ρεμπέτικα ζωντανά στο ραδιόφωνο

Kalhspera se olous tous filous ths pareas!! Eimaste kapoioi filoi apo Agglia kai Italia (foithtario dhladh) pou omws trelenomastai gia to rebetiko…

Wstoso gia emas ta pragmata einai duskola oso afora ta radiofwnika afierwmata sto rebetiko… Giauto h8ela na rwthsw an uparxh h dunatothta na mpei sto internet kamia tetoia ekpomph etsi gia na mas dwsetai ligh euxaristhsh kai se emas!! Bebaia to kserw zhtaw isws polla alla ti na pw, den ftaiw egw pou me trwh tsaraki gia rebetika ere8ismata!!

Pantos euxaristw pollh pou estw akousate thn protash mou…

Na stai kala paidia

Konstantinos

μέσα στον οκτώβριο θα αρχίσω πάλι τις ζωντανές παρουσιάσεις ρεμπέτικων σχημάτων στο ραδιόφωνο που έχω την εκπομπή. studio 3 103,6 στη θεσσαλονίκη. κάθε κυριακή από τις 21.00 ως 22.30. ακουγόμαστε σε όλο το νομό θεσσαλονίκης, δράμα, σέρρες, κιλκίς, σε όλη σχεδόν τη δυτική μακεδονία, στην ήπειρο και στη δυτική θεσσαλία.
συνεντεύξεις με τα σχήματα και φυσικά ζωντάνα παιξίματα στο στούντιο. μετά συνεχίζουμε σε κάποιο ταβερνείο της περιοχής πιο prive γλέντι.
όποιος συνφορουμίτης ή μη θέλει, πολύ ευχαρίστως να έρθει να το κανονίσουμε. το βήμα ελεύθερο σε όλους. κάνουμε πολύ καλή παρέα.

και κάτι ακόμα. τα πάντα ηχογραφούνται και μεταδίδονται απο το ραδιόφωνο σε άλλη εκπομπή με το ίδιο ρεπερτόριο και τις κυριακές όταν δεν υπάρχει ζωντανό σχήμα. πάντα με όλα τα στοιχεία (ποιος παίζει τι και ποιοι τραγουδάνε)
για περισσότερες πληροφορίες στείλτε mail.

ευχαριστώ
Β.Τ.

Τίποτις στο Νετ?! :frowning:

Ρε συ Βασίλη,
για πες μου, ο 904 αναμεταδίδει και βραδυνό πρόγραμμα του 902 (της Αθήνας) ή έχει αποκλειστικά δικό του; (κοίτα για τη δική μου εκπομπή: “Λαϊκά μονοπάτια”, Παρ-Σάβ, 23:00-24:00).
ΑΝ

Γενικά στην Αθήνα πότε παίζεται ρεμπέτικη μουσική και από ποια ραδιόφωνα;

Αρη απ’ ότι ξέρω οι περισσότερες εκπομπές είναι τοπικές. δεν έχω εντοπίσει κάποιες εκπομπές σε αναμετάδοση από αθήνα εκτός από τα δελτία ειδήσεων (αν δε κάνω λάθος). για ρεμπέτικα έχω ακούσει πολλές φορές στον 904, δε θυμάμαι ποιές μέρες, χωρίς να υπάρχει όμως κάποιος που να παρουσιάζει. προφανώς από υπολογιστή. για τη δική σου εκπομπή θα κοιτάξω αυτή την εβδομάδα και θα σου πώ.

φίλε mortis junior, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να πληρώσει κάποιος το υψηλό αντίτιμο για τη σύνδεση. πράγμα λίγο δύσκολο για τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. το πράγμα γίνεται ακόμα δυσκολότερο όταν αυτοί οι σταθμοί ασχολούνται με την παράδοση, που δεν είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα από οικονομικής απόψεως.

και με την ευκαιρία να ανακοινώσω ότι αύριο κυριακη 24-10 θα έχουμε ένα αφιέρωμα στον πρόδρομο τσαουσάκη και θα παίζει ο “τσαουσάκης” (κατα κόσμον γιώργος παπαβασιλείου) και ο μανώλης πορφυράκης. μερικά πράγματα για τη ζωή του πρόδρομου θα μας πεί ο κυρ ηλίας χριστοδούλου που ηπήρξε στενός φίλος του τσαουσάκη.

studio 3 στους 103.6 στη θεσσαλονίκη και στη ευρύτερη περιοχη.

:237:Agapiti fili tou Rebetikou, ke idika gia olous pou zoume sto exoteriko,ke lachtarai h kardia tous gia rebetika,pate sto:www.rebetiko.sealabs.net/home.php
Molis anoixi i selida aristera epano kato apo tin fotografia xrafi sto “RADIO” kane eki klik kai anoigi to windows media Player,kai akous mera nychta Rebetika.
Sas efxome kala kefia re Mages!!!
Apo germania Nikthegreek.:slight_smile:

Πολλά χαιρετισματα στη Γερμανία!!

Στο ραδιόφωνο του Sealabs, μπορείς να παραγγείλεις τραγούδια κιόλας να τα ακούσεις (αν έχεις λογαριασμό).

Ερώτηση: από ελληνικό ραδιόφωνο τι πιάνετε εκεί? π.χ. η εμπομπές του 902 με τα ρεμπέτικα αναμεταδίδονται?

Ειπα και εγω να κανω μια καλη πραξη,και εγραψα το προηγουμενο μυνημα διαβαζοντας
την αναζητηση του κωνσταντινου τα φοιτητακια απο ιταλια.Γιατι 40 χρονια τωρα ξενιτια,τι να κανω να μην τους πω.Τα παιδια να την βρουνε.
Πιανουμε εδω και το 902.Μονο εδω που μενω ειμαστε μονο 3 ελληνες.
Ουτε καφενειο,ουτε τιποτα.Για να δουμε τιποτα ελληνικο πρεπει να παμε 200χλμ.
Καταδικη αδερφια.Αστα να Πανε.Μπορει κανεις να μοθ δωσει καμμια πληριφορια για τιποτε συναυλιες στη γερμανια.

Ο Παραδοξολόγος είναι αρκετά δραστήριος στο θέμα, αναζήτησε τα μηνύματά του στο Φόρουμ (π.χ. εδώ), ή δες τις καταχωρήσεις του στο Ημερολόγιο.
Επίσης, μπορείς μέσω internet να ακούς ζωντανά ελληνικούς σταθμούς, κάποιους από τους οποίους έχουμε συγκεντρώσει εδώ.

Υ.Γ. Το μήνυμα στο οποίο απάντησες είχε δημοσιευθεί το 2004. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά, γι’ αυτό ρίχνε και μια ματιά στις ημερομηνίες πριν απαντήσεις.

Την καλησπέρα μου από την χιονισμένη πλέον Στοκχόλμη .είδα ότι δεν έχει καπιο Δωμάτιο υποδοχής για νέα μέλη η μου διέφυγε.
και συνεχίζω για τα παιδιά από Αγγλία και Ιταλία μα και για τους υπολοίπους έχω φτιάξη μια σελίδα ξεχωριστή στο φόρουμ που έχω η οποία έχει εκατοντάδες ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια [Όχι για κατέβασμα] εάν η διαχειριστές του φόρουμ επιτρέπουν μπορώ να βάλω λινκ.
με εκτίμηση και σεβασμό για την δουλειά σας συγχαρητήρια

Καλησπέρα vasilij (Βασίλης υποθέτω) και καλώς ήρθες στο Ρεμπέτικο Φόρουμ! Αν δεν είναι για κατεβασμα φυσικά και μπορείς να βάλεις το λίνκ.
Αρχονταρίκι έχουμε αλλά ήδη μας μπήκες από αλλού :slight_smile:

Την καλησπέρα μου και πάλι. φυσικά και δεν είναι για κατέβασμα είχα και ζωντανό ραδιόφωνο μα λόγο δουλειάς και έλλειψη συνεργατών το έκλεισα το λινκ είναι αυτό και μην νομίζετε θα βρείτε κάτι σπουδαίο εκτός από τα τραγουδάκια η μόνη διάφορα είναι που πρέπει να κάνη καριος εγράφη το έχω έτσι γιατί 2 φορές μου το ρίξανε

http://stoudio5.com

Vasilij, λέει πως για να συνδεθώ, πρέπει να κάνω εγγραφή !!!

Στο rebetiko.sealabs.net … ακούς ό τι γουστάρεις, χωρίς εγγραφές …!
Απλά πατάς επάνω στην λέξη “ράδιο” και όλα καλά !
Η μουσική, είναι για να γυρνά τον κόσμο, χωρίς δεσμεύσεις, νομίζω …

Φιλικά …

Ίσος έχεις δίκιο αγαπητή μου αυτό προσπαθώ να το κάνω χωρίς εγράφη

[Pelagia Η μουσική, είναι για να γυρνά τον κόσμο, χωρίς δεσμεύσεις, νομίζω …]

Συμφωνώ απόλυτα Πελαγία μα ειπαρχουν νόμοι που κυνηγάνε αυτούς που βάζουνε μουσική έστω και για άκουσμα

Τελικά την σελίδα μουσικής την αφίσα ελεύθερη οποίος θέλει μπόρι να την απολάυση