Kostas Κalivas - Μediterranean Κaradouzeni

Τίτλος Τραγουδιού - Σύνθεσης: MEDITERRANEAN KARADOUZENI

Βίντεο - Ηχογράφηση:

Συμμετέχοντες: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Λίγα λόγια για την νέα μουσική σου σύνθεση:
Είναι σε κούρδισμα καραντουζένι ρε-σολ-λα

8 «Μου αρέσει»

Πολύ όμορφο ! Αν και πρόσφατα έχω αρχίσει να ασχολούμαι με τα εναλλακτικά κουρδίσματα τριχορδων θαυμάζω την ευρεσιτεχνία και τον σεβασμό σας στην απόδοση τα συγχαρητήρια μου !

1 «Μου αρέσει»

ωραίος ο σκοπός, ωραίο και το φόντο. ευχαριστούμε.
έχει την τιμητική του το καραντουζένι σήμερα, μαζί με το χιτζάζ του βασίλα.

2 «Μου αρέσει»

Ωραίο!

Έχω πάθει μια μόρφωση σήμερα, με τα δύο καραντουζένια: πρώτα, με του Βασίλα είπα «κοίτα ρε πόσα πράγματα μπορεί κανείς να κάνει μ’ αυτό το κούρδισμα!» Τώρα, με τούτο δω, αν και είναι πολύ πιο απλό, βλέπω κι ένα επιπλέον κόλπο που δεν το είχε το πρώτο: αυτό με τις αλλαγές ισοκράτη.

Εγώ πάντως ζήλεψα…

3 «Μου αρέσει»

Πολύ ωραία παιξίματα. ΄Μου αρέσει πολύ να ακούω κι άλλους παίχτες. Ανοίγει το μυαλό. Πάντως από τη στιγμή που έχουμε 3 διαφορετικές φωνές, δε μας απαγορεύει κανείς να σολάρουμε σε μία, όποια θέλουμε και να ισοκρατούμε με την άλλη. Δλδ θα μπορούσαμε και τη ρε το καντίνι να χρησιμοποιήσουμε για ισοκράτη. Εντάξει ξεφεύγουμε από το κλασικό μοτίβο αλλά μπορεί να προκύψουν ευχάριστα αποτελέσματα όπως αυτό.

4 «Μου αρέσει»

Η ιδέα είναι στοιχειώδης, αλλά το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Το όλο ηχόχρωμα διαφέρει τόσο ώστε, ενώ ήταν μια απλή μετάβαση από τονική σε υποτονική, άλλαζαν τα πάντα!

1 «Μου αρέσει»