Hashish Kebab (Χασίς Κεμπάπ)

Hashish Kebab (Χασίς Κεμπάπ)

Μουσική/Στίχοι: Hashish Kebab

Ένα τσιφτετέλι που εκφράζει τις ανησυχίες μας.

11 «Μου αρέσει»

ωραίοι στίχοι ρε παιδιά!

4 «Μου αρέσει»

Μπράβο!
Ωραίοι στίχοι πράγματι, αλλά εγώ θέλω να τονίσω το άκουσμα, που όλο μαζί μ’ άρεσε πάρα πολύ. Και η μελωδία αυτή καθ’ εαυτήν, και η εντελώς παράδοξη μετάπτωση στην εισαγωγή, και η φάλτσα αλλα΄τόσο γοητευτική φωνή -τόσο μόνη της όσο και στο ντουέτο-, και τα άδεια μέτρα που περνούν ραχατλήδικά πριν αρχίσει το σόλο, όλα, πραγματικά!

Σπάνια ακούς μουσική που, χωρίς να καταφεύγει σε καμία επιτήδευση, να ερμηνεύει τόσο ολοκληρωμένα αυτό που λένε τα λόγια - εν προκειμένω δύο πράγματα: το δίκαιο παράπονο, και το ιδεώδες της ραστώνης.

6 «Μου αρέσει»

Pepe σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφά σου λόγια. Το κομμάτι το έγραψα πριν τρία χρόνια καθαρά με την αισθητική μου αντίληψη, όντας “αναλφάβητη” μουσικός, μόνο για να μάθω αργότερα για το όλο ανορθόδοξο της σύνθεσης.
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

4 «Μου αρέσει»

@Hashish_Kebab πολύ ωραίο κομμάτι! Εγώ έδωσα λίγο παραπάνω σημασία στο βίντεο γιατί τα τοπία που είδα μου φάνηκαν γνώριμα…

Αν δεν απατώμαι, είναι από την ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας (Ελαία, Σεργιάνι - Καλό Νερό - Αρκαδικός ποταμός) ή κάνω λάθος; :slight_smile:

2 «Μου αρέσει»

Μέσα είσαι Χρήστο… Θολό. :slightly_smiling_face:

1 «Μου αρέσει»