Ενημερώνω πως το πολύ καλό αυτό στέκι στην Καλαμάτα απέκτησε και ιστοσελίδα: http://www.bassaviola.gr/
όπου υπάρχουν επίσης και όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, για όποιον ενδιαφέρεται.
Μπράβο Ελένη!!! Ο τύπος έχει βάλει φοβερές φωτογραφίες με τον Θύμιο. Δείτε μερικές.
Eίχα την ευτυχία να πάω στο μαγαζάκι όταν είχε πάει ο τατασόπουλος και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις παρά το μικρό του μέγεθος (αν και για να λέμε την αλήθεια γινότανε ο χαμός εκείνη την νύχτα αλλά τες πα).
Πριν μερικές μέρες βρέθηκα στην Καλαμάτα και πήγα το βράδυ στη bassaviola.Στάθηκα άτυχος. Τα όργανα όλα στημένα στο πάλκο, και η εξαμελής ορχήστρα έπινε ποτά στο μπάρ. Επινα το ποτό μου με το φίλο μου, κοιτώντας με αμηχανία, μια το πάλκο, με τρία στημένα μπουζούκια, μια την ορχήστρα. :084::084:
Μετά από λίγη φώναξα τη κοπέλα να πληρώσω, και τη ρώτησα γιατί τόση ησυχία σήμερα.
Και η απάντηση ήταν: sakis eurovísion.:245::245:
OΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!
Φίλοι του φόρουμ θα ηθελα να σας ενημερώσω πως η bassaviola λειτουργεί και πάλι σε νέο χώρο. Γίνονται μουσικές βραδιές με διάφορα είδη μουσικής χωρίς να λείπει βέβαια το ρεμπέτικο.
Παπαζογλου 14 Καλαμάτα
φαντάσου να ήταν και στην οδό βαγγέλη παπάζογλου -ή έστω νίκου παπάζογλου.
Δεν ξέρω σε ποιον Παπαζογλου είναι αφιερωμένη η οδός, εμείς πάντως τους τιμούμε και του δυο…