τελειωσαμε κατα τις 4μιση…αυτο που εγινε χθες ουτε και εγω το περιμενα…επεσα για υπνο στις 7 παντως…τετοιο βραδυ ειχα να το ζησω απο περυσι…(μουσικα εννοω),γιατι εκτος απο τον αντωνη ηταν και ενας νωε στα καλυτερα του ,και τα αλλα παιδια απο το αλιβερι…ο χρηστος, ο βασιλης, η δημητρα…ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!
όντως και ο ζαφειρίδης ήταν εξαιρετικός στην κιθάρα. Δεν ξέρω αν έπιασε μετά καθόλου το μπουζούκι…
Το ‘πιασε. Οχι θα τ’ άφηνε! Και μου ‘παιξαν μαζί με τον Αντώνη το “Κλάψε με μάνα μου γλυκιά”, που νομίζω πως το ακούω μόλις για δεύτερη φορά σε μαγαζί. Και κάτι άλλα καλά και ψαγμένα.
Κατά τις τρεισήμισι την έκανα κι εγώ.
Εξαιρετική όλη η παρέα. Και οι πιτσιρικάδες γύρω-γύρω ήταν πρώτοι. Κάποιοι από αυτούς σε μερικά χρόνια θα πάρουν τη σκυτάλη, που απ’ ότι φαίνεται θα πάει σε καλά χέρια.
Δεν είναι παράδοξο ρε μάγκες; Ενώ η μουσική, ο πολιτισμός γενικότερα, πάει απ’ το κακό στο χειρότερο, οι νέοι μπουζουξήδες πάνε καλά. Απ’ το καλό στο καλύτερο. Τόσα πολλά καλά μπουζούκια νομίζω ότι δεν υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας.
δίπλα μου κάθονταν 4 παλικάρια…Ο Πρίαμος τους ξέρει πολύ καλά… Ο ένας συμμετέχει στους “Δρόμος” και παίζει και μόνος του … Αλλά και οι άλλοι 3 είναι άπαιχτοι.
Ειδικά ο Χρήστος που άκουσα την προηγούμενη Τετάρτη…φυσάει!
Βάλτε και καμιά φωτό ρε παιδιά ή κανά βίντεο να δούμε και μεις που δεν ήρθαμε!!!:106:
περιμενε κωστα…θα ανεβασω…εγω εκει που επαθα ηταν οταν ο νωε ειπε ενα κομματι του καβουρα…κατι σχετικο με καραμπελα…εμεινα…δεν τοξερα…υποκλινομε αλλη μια φορα στον νωε!!!
Δύο από τα παιδιά συμμετέχουν στους “Δρόμος” και είναι μαθητές του Νώε, ο Τάσος και ο Μιράν που παίζει και στον Αρμενιστή…
ΥΓ Και μαζί με την Tountas φύγαμε 3 παρά!:092:
Στρίβε ρε Καράμπελα, κλασικότατος Σκαρβέλης του 36 με αριστουργηματικό Κάβουρα
Πρίαμε κλείνεις για καλοκαιρι ή όχι;
Έκλεισε ήδη…από Σεπτέμβρη πάλι…
Αν δεν το έχεις ακούσει από τα παιδιά στο Φίλεμα, χάνεις !
Στην παραπάνω τοποθέτηση του Άρη περί αριθμού καλών μπουζουξήδων, να συμπληρώσω ότι κι εγώ αισθάνομαι ότι κάτι γίνεται, προς το καλύτερο…
Πατήστε εδώνα ακούσετε τι παίζει ο Βλάχος!!!:109:
Υ.Γ. κλικ στην ενότητα “Μουσική”
Το 1983 στο “Ταξίμι” έπαιζε ο Ιορδάνης Τσομίδης. Έβλεπε λοιπόν σχεδόν κάθε μέρα ένα συνεσταλμένο παιδί (πιτσιρικάς τότε) με μια σακκούλα στο χέρι να κάθεται μαζί μας στο τραπέζι! (τότε δεν υπήρχε πάλκο). “Τι έχεις ρε μέσα στη σακκούλα τον ρωτά;” Μαγνητόφωνο δάσκαλε του απαντά με “παιδική αφέλεια”! Σε μελετάω στο μπουζούκι 10 ώρες τη μέρα!
Και να τα αποτελέσματα! Ο Γιάννης Παπαβασιλείου ( Βλάχος) με τρομερό ταλέντο και επιμονή κατάφερε να παίζει ένα μπουζούκι τέτοιας εμβέλειας που πραγματικά τα λόγια αποδεικνύονται περιττά!
Πολυ ωραιος, ομορφο παθος!!!:110::109::110::109:
Επειδή ο Πρίαμος είναι ‘‘παραδοσιακός’’ τύπος και την τεχνολογία δεν την πολυκατέχει παραθέτω το κείμενο που κατά λάθος έγραψε στο προφίλ του …(και απ’ότι φαίνεται ακόμα δεν έχει βρει που βρίσκονται οι τόνοι στο πληκτρολόγιο!!!):019:
"Καλημερα στους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε…
το γνωστο πια 25ρακι ξεκιναει την Παρασκευη 25-09-2009 με τους: ΠΕΤΡΟ ΜΕΡΤΖΑΝΑΚΗ μπουζουκι και ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑΚΗ κιθαρα.
την Δευτερα και μερικες Δευτερες ακομα οι: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΣ-ΝΩΕ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ.
σας περιμενουμε.’’:089:
πότε σήμερα? μάλλον την επόμενη
Ναι από 28/09:)
παραδοσιακος οπως λεμε τραντισιοναλ? παντως (ενυγουαιη που λενε) σε ευχαριστω για την βοηθεια τινα…!!
Με προκαλείς…και εγώ προσπάθησα να το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται…![]()
ωρεα ο Πρηαμος θα γραφι αγγλικα κι εγο ωρθωγραφημένα!!!:112::112::112::112::112: