Ψάχνω τραγούδι του Μπαγιαντέρα

Γεια!
Ψάχνω ένα τραγούδι με τίτλο “Τ’ ορκίζεσαι μικρό μου πως θα μ’ αγαπάς”. Διάβασα κάπου ότι η πρώτη εκτέλεση είναι με τον Στελλάκη Περπινιάδη. Βεβαια έχω διαβάσει ότι είναι και του Παναγιώτη Τούντα. Ιδιοκτήτης δισκοπωλείου μου είπε οτι το έχει τραγουδήσει και η Ιωάννα Γεωργακοπούλου…Δε βγάζω άκρη! Είναι ένα νησιώτικο συρτό το οποίο όμως είναι καταπληκτικό στην εκτέλεση αυτή που θυμίζει λιγάκι ρεμπέτικο κι όχι ένα κλασικό νησιώτικο.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Ευχαριστώ!

Πρόκειται για το Σʼ ορκίζομαι στο κύμα, με Γεωργακοπούλου – Στελλάκη. Δίσκος HMV AO 2781, 1947. Μουσική Δ. Σέμσης, στίχοι Στ. Χρυσίνης.

Μάλλον πρόκειται για σύνθεση του Χρυσίνη, αρκεί να συγκρίνει κανείς μελωδία και ενορχήστρωση με τα Θάλασσα γαλάζια και Ξανθιά κοπέλλα γαλανή.

Καταπληκτικό!
Δεν πίστευα ότι κάποιος θα έμπαινε στον κόπο ν’ ασχοληθεί…
Ευχαριστώ παααααααάρα πολύ!
Εεεεε…μπορώ να ζητήσω και κάτι ακόμα?
Πού μπορώ να το βρω? (τα δισκοπωλεία που ξέρω στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν πολλά πράγματα σχετικά…μάλλον εστιάζουν στο καινούριο της Βίσση…)
Παντρεύομαι σε λιγότερο από μήνα και ήθελα να είναι αυτό το πρώτο συρτό που μιλάει κυρίως γι’ αγάπη και για πίστη αντί για το κλασικό και χιλιοφορεμένο “Σήμερα γάμος γίνεται”
Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!

Φιλε babis4005 το τραγουδι που ψαχνεις (αν το ψαχνεις ακομη) θα το βρεις στο cd ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ ''εφυγες καποιο δειλινο, εταιρια PANIVAR. Αντε και καλα στεφανα…

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!
Από την αρχή μου άρεσε αυτή η ιστορία με το internet και τη βοήθεια που σου δίνουν άνθρωποι παντελώς άγνωστοι και μου επιβεβαιώσατε με τον καλύτερο τρόπο την πίστη μου. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι…Και στα δικά σας οι ανύπαντροι!!! (η ζωή πρέπει να μοιράζεται-με γάμο ή χωρίς δεν έχει σημασία)

1 «Μου αρέσει»