Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία, χαρά και όμορφα τραγούδια!!!

14 Likes

Χρόνια πολλά και καλη ανάσταση σε ολους !

4 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες.

6 Likes

Χρόνια πολλά με υγεία, Χριστός Ανέστη. Αυριο η λίστα έχει ρεμπέτικα και ηπειρώτικα

4 Likes

Καλή εργατική πρωτομαγιά!

13 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους τους Χριστιανούς, και του χρόνου με λιγότερα, καθόλου θα ήθελα εγώ, βαρελότα. Ο Χριστός κήρυξε μεν αγάπη για τους ανθρώπους (το πόσοι άνθρωποι το σεβάστηκαν αυτό, είναι άλλο) αλλά για τα ζώα δεν είπε και πολλά. Τα ζώα τρελαίνονται (κυριολεκτικά!) με τους απότομους θορύβους. Εδώ στη Νέα Σμύρνη, στην πλατεία, είχαμε για χρόνια ένα σκύλαρο, τον Αρκούδο. 50 κιλά και άκακος όσο ένα σπουργίτι. Την ώρα που οι Χριστιανοί αλληλοασπάζονταν, ο Αρκούδος πήρε τρελαμένος τους δρόμους, βρέθηκε στη λεωφόρο Συγγρού, θέλησε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο προς Καλλιθέα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Συγγρού.
Σκέφτομαι την ίδρυση ενός συλλόγου εναντίον της χρήσης πυρομαχικών σε αστικά περιβάλλοντα, που θα αγωνιζόταν για την απαγόρευση της εμπορίας τους.

14 Likes

Κύριε Νίκο …υποκλίνομαι…Να είστε καλά

6 Likes

Ο λόγος που χρονια πριν έκοψα την εκκλησία αυτήν την ημέρα και εμένα σπιτι με τον σκύλο μου, ο λόγος που μαλωνω εύκολα με φιγουρατζηδες γείτονες που έγινε η κόρη τους 3 χρονων και πρέπει να δώσουν 400 ευρω σε κροτίδες και πυροτεχνηματα λες και καταλαβαίνει το παιδί η γενικά αναρωτιέμαι ποιος καταλαβαίνει…
Στενάχωρη και μεγάλη συζήτηση.
Καλη ανάσταση σε όλους μας και καλή φώτιση…

10 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη ! Εύχομαι να έχουμε όλοι μας πάνω από όλα υγεία και αγάπη και να ανταμωσουμε σύντομα αγαπητοί συνφορουμιτες!

8 Likes

Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία πάνω από όλα!! Περα από αυτά να πούμε και γρήγορη επαναφορά στην “καθημερινότητα” των μουσικών, που πολλοί από εσάς είστε εδώ μέσα, και προς το παρόν καμια εξέλιξη…

6 Likes

Χρονια πολλα σε ολους .Χριστος Ανεστη ευχομαι υγεια,αγαπη και ευτηχια γεματα μουσικες μελωδιες.

5 Likes

Xρόνια πολλά σε όλους παιδιά με υγεία και ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να παίζουμε ελεύθερα στα μαζώματά μας!

8 Likes

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

9 Likes

Χρόνια καλά με υγεία και πολλά χαμόγελα.

8 Likes

Χρόνια πολλά σε όλους και από εμένα (ίσως λίγο καθυστερημένα). Ελπίζω να περάσατε όλοι όσο πιο όμορφα μπορούσατε!

Να είμαστε καλά σύντομα να ανταμώσουμε σε κάποια μάζωξη! :smiley:

8 Likes

Είναι ένας από τους λόγους που την μέρα της Ανάστασης και την παραμονή πρωτοχρονιάς την βγάζω στο σπίτι με παντζούρια κατεβασμένα. Πυροτεχνήματα και το χειρότερο πυροβολισμοί ατελείωτοι. Είναι τρομερά επικίνδυνο να κυκλοφορεί οποιοσδήποτε έξω εκείνη την ώρα.

3 Likes