Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους & Νικολετες και ειδικά στου φορουμ τα παιδιά @nikos_politis @liga_rosa @nikosn και όσους μπορεί να ξεχνάω!
Να είστε υγιείς και χαμογελαστοί με πολλές όμορφες μουσικές !
Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους & Νικολετες και ειδικά στου φορουμ τα παιδιά @nikos_politis @liga_rosa @nikosn και όσους μπορεί να ξεχνάω!
Να είστε υγιείς και χαμογελαστοί με πολλές όμορφες μουσικές !
Πολύχρονοι όλοι οι Νίκοι του φόρουμ, με υγεία και χαρά
Σας ευχαριστώ πολύ, χρόνια πολλά σε όλους μας!
Να’χουμε την υγειά μας κι οι μπάτσοι μακριά μας, μέρα που είναι…
Χρόνια πολλά σε όλους!
Χρόνια πολλά Νίκο @nikos_politis !
Χρόνια πολλά Νικόλα @liga_rosa !
Χρόνια πολλά Νίκο @nikosn !
Χρόνια πολλά Niκόλα @Nikolas_Glyniadakis !
Χρόνια πολλά Νίκο @nikos11 !
Xρόνια πολλά Νίκο (Νίκος δεν είσαι;) @nikan !
Κι αν εξέχασα κανέναν, χρόνια του πολλά! Χρόνια πολλά και στους Κρυφονίκους και τις Κρυφονίκες!
Χρόνια πολλά και καλά με πολλές πενιές και υγεία σε όλους τους Νικόλαους του φόρουμ και απανταχού εννοείται.
Πολύχρονοι όλοι (μας!) και πολλά ευχαριστώ!!!
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες με υγεία , με τον Νικόλα @liga_rosa τα είπαμε απο χθες , επί τη ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι για τη φοβερή βραδιά Νίκο . Με εκτίμηση
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Καλημέρα! Ναι Νικόλας είμαι κι εγώ (nikan). Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Ανταποδίδω λοιπόν με τη σειρά μου.
Στις Τρί 6 Δεκ 2022, 9:47 μ.μ. ο χρήστης pepe via Ρεμπέτικο Φόρουμ <noreply@rembetiko.gr> έγραψε:
Χρόνια μας πολλά σε όλους τους Νικολήδες και Νικολέττες του φόρουμ, ιδιαίτερες ευχές στον Νικολάου και στον Πολίτη!
Χρόνια σας πολλά με υγεία και χαρά.
Χρόνια πολλά σε όλους σας, να σας χαιρόμαστε!!
Πολύχρονοι όλοι μας,εορτάζοντες και μη.Αρκεί βέβαια να είμαστε και καλόχρονοι.Στην υγεία μας λοιπόν και καλά μας γλέντια.
Και από μένα πολλά ευχαριστώ και να είμαστε καλά όλες και όλοι!
Πολύχρονοι/Ες όλοι/Ες εντός και εκτός φόρουμ !
Εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλές πενιες !
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία κ καλές πενιές !
Χρόνια σας Πολλά!
Αυτοί οι Νίκοι είναι δικοί μας.
Πολύχρονοι όλοι και όλες παντα με υγεία!!!
Χρόνια πολλά! και ακόμα λίγα γραμματάκια…