Χατζηχρήστος ή Τσιτσάνης;

Από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια που τα ακούω συνέχεια είναι το “Αλήτη μ’είπες μια βραδιά” και το “Συννεφιασμένη Κυριακή” αλλά δε μπορώ να τα ξεχωρίσω…μ’αρέσουν εξίσου και τα δύο και ειδικά με τη φωνή Σωτηρίας Μπέλου! Εσείς ποιο προτιμάτε?

Καλώς όρισες, Nontas38 και καλές συζητήσεις. Με συγχωρείς, όμως: έστω πως τοποθετούμαστε κάποιοι πάνω στο ερώτημα που θέτεις, υποστηρίζει ο καθένας κάποιο από τα δύο κομμάτια και βγαίνει το (υποκειμενικό, βέβαια) συμπέρασμα: Χατζηχρήστος. Ή: Τσιτσάνης. Και λοιπόν, τι έγινε; τόσο σημαντικό είναι για σένα να ιεραρχήσεις per mare, per terra, δύο (ωραιότατα και δημοφιλέστατα) τραγούδια; δεν αρκείσαι να τα ακούς και τα δυό (μαζί με άλλα, σίγουρα), και να χαίρεσαι;

Πρώτα το ένα μετά το άλλο :090:

Ή αν θες πρώτα το άλλο και μετά το ένα!!:246:

Απόλυτα υποκειμενικό το θέμα φίλε Νώντα. Προσωπικά εγώ με τέτοιους είδους άσματα έχω την ώρα μου. Μια θα με πιάσει να ακούσω το ένα και μια το άλλο. Αυτό είναι το καλό με αυτά τα τραγούδια. Είναι διαχρονικά και ουσιαστικά δε τα βαριέσαι και ποτέ…

Βαλε και τα 2 ταυτοχρονα και οποιο τελειωσει πρωτο,μετα ακου εκεινο που περισσεψε!

εχω μια αμυδρα αισθηση οτι γενικα οι διαγωνισμοι τραγουδιων (με καθε ειδος και μορφη) μας εχουν δημιουργησει κακο προηγουμενο.
τα τραγουδια ειναι για να παιζονται, να ακουγονται και να διαδιδονται.

ΥΓ-φιλε Nontas38 καλοπροαιρετα θετω την κριτικη μου.
ευχαριστω