Φίντμπακ για τη νέα μορφή του φόρουμ

Συνυπογράφω σε όλα! Επίσης να πω ότι ο admin @chrispanag είναι εξαιρετικά βοηθητικός και υπομονετικός, και βρίσκει πάντα λύσεις σε όποιον έχει κάποιο πρόβλημα.

2 «Μου αρέσει»

Εγώ να πω ότι δεν έχω δει το φόρουμ στην παλιότερη μορφή αλλά προτιμώ να είναι πάνω κάτω όπως είναι και όχι πιο ‘αφιλόξενο’ περιβάλλον.Έτσι όπως είναι μπορείς να βρεις εύκολα πράγματα και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια είναι εύκολα προσβάσιμο.
Έχω μια ένσταση σχετικά με το chat που είχαμε ψηφίσει να μπει και τελικά δεν ευδοκίμησε αλλά δεν γνωρίζω τους λόγους που τελικά δεν μπήκε.

Τί θα κέρδιζε το ρεμπέτικο απ’ το τσατ στο φόρουμ, Λάμπρο μου;

1 «Μου αρέσει»

Γνώμη μου κ.Νίκο πιστεύω θα αποφεύγαμε κάποια posts που είναι εκτός θέματος με βάση τα αρχικά ή κάποιες ερωτήσεις που έχουνε ήδη απαντηθεί και αναλωνόμαστε στα ίδια και τα ίδια.
Επίσης μια καλησπέρα κτλ.σαν συζήτηση καφενείου δεν θα ήτανε κακό.

1 «Μου αρέσει»

Ποιος αραγε μπορει να απαντησει αυτο το ερωτημα?

1 «Μου αρέσει»

Το μόνο που μπορεί ένα chat να προσφέρει σε ένα Φόρουμ είναι αυτό!
Γενικότερα αποφεύγουμε να κάνουμε chat μέσα στα νήματα. Είναι και κουραστικό και ανώφελο. Μπορεί όποιος θέλει να chat-άρει με Π.Μ. εννοείται χωρίς να ενοχλεί κανέαν :wink:

Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να βάλουμε chat με 2-3 διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι όμως για διαφορετικό λόγους ο καθένας δημιουργούσαν πρόβλημα στη σωστή λειτουργία του υπόλοιπου χώρου. Επομένως αποφασίστηκε αυθαίρετα εκείνη τη στιγμή να το αφήσουμε μέχρι να λυθούν τα προβλήματα του chat από τη προγραμματιστική κοινότητα, μιας και ανάμεσα στο chat και στο φόρουμ προφανέστατα υπερισχύει το δεύτερο για εμάς. :wink:

4 «Μου αρέσει»

Για το τσατ μάλλον τα 'χουμε πει όλα. Εκτός ίσως από αυτό, που νομίζω ότι δεν το ήξερα:

Παρά ταύτα, εφόσον σε γενικές γραμμές η δυνατότητα υπάρχει, δε μας αγχώνει τίποτα.

Εγώ λέω να μείνουμε λίγο στα σχόλια του @mih7mit5, αν θέλει κι ο ίδιος:

Εδώ λοιπόν είναι η άλλη συζήτηση! Η γνώμη όσων ξενέρωσαν / αποθαρρύνθηκαν / δυσκολεύτηκαν κλπ. είναι που μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα!

@Lambros.L για το τσατ αλήθεια προσπαθήσαμε και δεν μπορέσαμε να βρούμε μια ικανοποιητική λύση που να μη δημιουργεί προβλήματα. Θα ξαναπροσπαθήσουμε όμως γιατί στις επόμενες αναβαθμίσεις του φόρουμ, απ’ όσο μαθαίνω κάποια στιγμή σύντομα θα δοθεί επίσημα από το software που χρησιμοποιούμε η δυνατότητα αυτή.


Ας μείνουμε όμως εδώ:

1 «Μου αρέσει»

Και εγω δυσκολευτηκα στην αρχη και ηταν και ο λογος που σταματησα για καποιο καιρο να συμμετεχω. Μετα οταν καταλαβα πως η νεα πλατφορμα λειτουργει πιστευω οτι ειναι μια αναβαθμιση σημαντικη απο την παλια

Μου λειπουν ομως οι φωτογραφιες μελων αλμπουμ και τα μλογκ ποστς …ισως θπαρχουν καισ το καινουργιο και δεν τα εχω βρει

3 «Μου αρέσει»

Δεν υπάρχουν δυστυχώς. Αλλά καλώς ή κακώς στην εποχή των social media και του Facebook, όπου μπορείς παντού να ανεβάσεις ένα βίντεο ή μια φωτογραφία, αποφασίσαμε να επιλέξουμε αυτή την πλατφόρμα που δίνει καθαρά έμφαση στον δημόσιο διάλογο χωρίς πολλούς “περισπασμούς”, πράγμα που στα άλλα social media λείπει…

4 «Μου αρέσει»

Εγω ακομη …τσιναω! Πολυ με δυσκολεψε η αλλαγη του φορουμ!!

1 «Μου αρέσει»

Με μπερδευει ειδικα η αλλαγη στα πμ… Ηταν πιο απλα τα πραγματα νομιζω… Ισως συνηθιζει κανεις σιγα σιγα, αλλα απογοητευτηκα στην αρχη και… δεν ξαναπροσπαθησα!

Κρίμα … γιατί σε “χάσαμε”. Αν και στις μαζώξεις ερχόσουν, αλλά θα ήταν ωραίο να τα λέγαμε πιο συχνά και από εδώ μιας και το θέμα των μαζώξεων θέλει ακόμα τον χρόνο του :wink:

4 «Μου αρέσει»

Πολλοι πάντως δεν “ξαναπροσπάθησαν”, με την νέα μορφή. Δεν ξέρω το γιατί, πάντως ισχύει.

Ο πραγματικός “φταίχτης” νομίζω πως είναι το ΦΒ, η νέα μορφή μόνο αφορμή…

2 «Μου αρέσει»

Πέλη μας έλειψες!

Ήθελε όντως λίγη προσπάθεια η προσαρμογή στην νέα πλατφόρμα, αλλά άξιζε τον κόπο και την έκαναν όσοι ήθελαν -με την αναλυτική βοήθεια της τεχνικής ομάδας του φόρουμ.

Ναι, αλλά άλλη λειτουργία επιτελεί το κάθε μέσο. Εφήμερη κουβεντούλα το φβ, έγκυρες πληροφορίες με δυνατότητα αναζήτησης το φόρουμ.

4 «Μου αρέσει»

Οχι Νικο, απλα απ τη μια αλλαξε ο κωδικος μου (ισως απο λαθος μου…), μετα δε μπορουσα να στειλω πμ, αλλαξε τελειως η μορφη , με μπερδευε και αυτο το ανακατεμα παλιων κ νεων δημοσιευσεων, εψαχνα ωρες να βρω κατι απ τα παλια μπλογκς…στο τελος παρατησα την προσπαθεια!

Τα μπλογκ δεν υπάρχουν. Αυτό είναι μια από τις απώλειες. Δυστυχώς. Πρέπει να 'χες χάσει κάποια ειδοποίηση, αλλιώς δε θα έψαχνες μάταια.

2 «Μου αρέσει»

το ιδιο έπαθα και γω και έκανα καμιά 10ρια χρονια να πάρω το κουράγιο να επικοινωνώ με το system :blush:.
τέλος πάντων.
ενα τραγουδι για παρηγοριά μας.

4 «Μου αρέσει»

Θα κάνω μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν… το 2018 όπου και αποφασίστηκε να περάσει το φόρουμ στη νέα μορφή είμασταν στην εξής κατάσταση:

Μετά την αναβάθμιση όπως φαίνεται και στο γράφημα η συνολική δραστηριότητα αυξήθηκε. Βέβαια γι’ αυτό δεν “έφταιξε” μόνον η αναβάθμιση, αλλά και η αλλαγή φιλοσοφίας ως προς την ανοιχτότητα που προσπαθήσαμε να προωθήσουμε, το άνοιγμα που κάναμε σε διάφορες άλλες κοινότητες αλλά και η ανάγκη του κόσμου να αλληλεπιδράσει μέσα στις καραντίνες.

Κάθε αλλαγή όμως είναι δύσκολη. Και ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχε κόσμος που θα δυσκολευόταν να τα βρει με την νέα πλατφόρμα, είτε γιατί σε κάποια σημεία έχει τις δικές της παραξενιές, είτε επειδή απλά είχαμε συνηθίσει το προηγούμενο σύστημα. Γι’ αυτό το λέω ξανά, η ομάδα του φόρουμ και ιδιαίτερα εγώ, είμαι στη διάθεση όλων, παλιών και νέων μελών να βοηθήσω σε όποιο πρόβλημα υπάρχει, ώστε εσείς να μπορείτε να εστιάζετε σε αυτό που έχει σημασία, τις συζητήσεις για την αγαπημένη μας μουσική.


Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πλατφόρμα, μπορεί να ρωτήσει εδώ, ή σε κάποιον συντονιστή/διαχειριστή ή σε εμένα με προσωπικό μήνυμα @chrispanag, ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο φόρουμ, μέσω email στο admin@rembetiko.gr. Τηλεφωνική υποστήριξη κατόπιν συνεννοήσεως :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 «Μου αρέσει»