Τριχορδο απο Κεβορκιαν Παυλο

Καλη χρονια.
Εχει κανεις ακριβο μπουζουκι απο Κεβορκιαν?Απο παλισσανδρο?Εμπειριες απο τα μπουζουκια του?

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει ακομα φιλε μου, αλλα απο εκει αγορασα το μαθητικο μου μπουζουκι, δηλαδη το πρωτο που ειχα παρει ποτε. Ενταξει, ηταν λιγο δυσκολο να πιστεψω πως ειναι χειροποιητο και ακομα δεν το πιστευω. Αλλα μπορω να πω οτι την δουλεια του την εκανε, με ενθαρρυνε να συνεχισω το μπουζουκι. Βεβαια οποιοσδηποτε και να το δει και να ασχοληθει μαζι του, θα ανακαλυψει γιατι κοστιζε μονο 120 ευρω. Πολυ βαρυ, κακη κατασκευη, κακης ποιοτητας ξυλα, αλλα κυριως κουραζει και τα 2 χερια, επειδη σε αναγκαζει να το συγκρατεις και να μην πεσει. Βεβαια γι’αυτο το λογο ειναι μαθητικο. Γιατι ειναι ο,τι πιο βασικο υπαρχει. Υστερα απο 2 χρονια (πριν 1 μηνα δηλαδη), πηγα να δω κατι πιο “επαγγελματικο”. Οσα μπουζουκια καλης ποιοτητας δοκιμασα -500 ε και πανω- ηταν εκπληκτικα. Αυτα ηταν σιγουρα χειροποιητα, γιατι φαινεται. Αγορασα λοιπον ενα εναντι 1000 ευρω. Μπορω να πω οτι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με την ποιοτητα ηχου και γενικα την εμπειρια παιξιματος που δινει. Δεν με κουραζει καθολου, ειναι ελαφρυ και περιτεχνα διακοσμημενο. Ειμαι σιγουρος οτι αν πας σε λιγο καιρο που θα εχει γεμισει το στοκ του, θα βρεις πολυ αξιολογα οργανα. Απλα προσεχε μην σε παρασυρει με πολλα μπιχλιμπιδια και λεπτομερειες. Οτι σου λεει η καρδια σου και το μπουζουξιδικο ενστικτο! Καλη τυχη!

Καρβουνης.Πρεζα…

Καλά βρε metaforikes ο άνθρωπος μπήκε να απαντήσει μετά από 2 χρόνια, κι εσύ τον γειώνεις έτσι ; Πες ένα ευχαριστώ ντε!:slight_smile:

Συγγνωμη που αργησα και το δηλωνω κιολας, αλλα μολις σημερα γραφτηκα στο φορουμ μονο κ μονο για να απαντησω (αλλα και επειδη το φορουμ ειναι υπεροχο!). Δεν νομιζω οτι οι εμπειριες εχουν ημερομηνια ληξης παντως!

(φίλε ακριβώς αυτό λέω, δεν σε ειρωνεύτηκα!)

Δεν ειπα τιποτα τετοιο! Απλα το “μετα απο 2 χρονια” μου φανηκε λιγο καπως. Δεν πειραζει… εβιβα και ας συνεχισουν τα μπουζουκια!

Καλημερα παιδια.Ευχαριστω τον φιλο για την απαντηση και το συντονιστη για την παρατηρηση.Ευστοχη.!Γουσταρω που εχετε νομους εδω μεσα.Στο μπουζουκι εβαλα ενα καπακι απο τον Γιαννη τον Καρβουνη.Ενα χρονο τωρα και τωρα πραγματικα αρχησε να τα δεινει ολα…Το καινουργιο μου ολο απο τον Γιαννη ειναι στα σκαρια.Ο Καρβουνης ειναι τοπ σε αυτο που κανει.Δεν χαριζει την δουλεια του αλλα δεν σε παταει και στο λαιμο…Δεν ειναι μα@ακακος με λιγα λογια.Αξιζει αυτο που κανει το κοστολογει κι αμα σε αναλαβει στα δεινει ολα.Δεν ειναι ωρα και μερος να μιλαω για τον Καρβουνη ομως για τον κυριο Κεβορκιαν δεν εχω να πω τιποτα.Ειναι ΕΜΠΟΡΟΣ ο ανθρωπος και καλα κανει…Σιγουρα πολλοι πριν περασουν απο κατασκευαστες περασαν απο αυτον.Ευχαριστω μαγκες.

Από συντονιστή: Φίλε μου, προσπάθησε να βάζεις τόνους! Είναι κουραστική η ανάγνωση, όταν λείπουν.

Μα αν αυτό το θέμα είχε σκοπό να κάνει διαφήμιση του Καρβούνη, γιατί το άνοιξες και γιατί προπαντώς δεν το ανέφερες από την αρχή. (είδατε κύριοι συντονισταί, βάζω τόνους)

Φιλαράκι, χαλαρά και ξαναδιάβασε το #8. Άλλο είπε, άλλο κατάλαβες. Και εν πάση περιπτώσει, δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείσαι!!!
Σε αφορά το θέμα; Εάν ναι, εξήγησέ μας. Εάν όχι, σταματάς εδώ την κουβέντα.

Ε αφού εγώ υποτίθεται ότι απάντησα πρώτος και δεν ενοχλήθηκα ιδιαίτερα.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.

Κανενα δεν πειραξες, απλα απαντησα στο ερωτημα σου!

Ο.κ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!

Χαλαρά μάγκες πάμε παρακάτω!!! metaforikes γράφε με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία κουράζουν…