Το ταγκό της κρίσης, 9/11, Ρυθμός Stage

Δεν πρόκειται για βραδιά λαϊκού τραγουδιού… όμως επειδή ξέρω πως αρκετοί εδώ τη βρίσκετε με jazz… μια σημαντική μουσικοθεατρική παράσταση με μουσική jazz, και συμμετοχές καλλιτεχνών από την ρεμπέτικη κομπανία του SOAS:

Μουσική Σκηνή «Ρυθμός Stage» Πρόγραμμα Νοεμβρίου
«Το Ταγκό της κρίσης»
Τρίτη 9 Νοεμβρίου

[LEFT]Ποιος φταίει για την κρίση;
[/LEFT]

[LEFT]Τι είναι η κρίση;
[/LEFT]
Κρίση είναι όταν… δεν ξέρω κυρία… Φταίνε οι πολιτικοί; Φταίει που οι Έλληνες είναι καλοπερασάκηδες; Φταίει ότι τρώγαμε πολύ; Η Ανυπακοή φταίει!!!Οι απεργοί, οι απεργοί φταίνε!!! Φταίει ο Βελζεβούλ!! Ά ρε Έλληνα…!!! Ορίστε τώρα…Ένας θίασος 11 νέων μουσικών, ηθοποιών και video artists, από Ελλάδα και Αγγλία συμπράττουν για να παρουσιάσουν το πρώτο πολιτικό μιούζικαλ μετά τη μεταπολίτευση. Δημιουργοί ο Χρήστος Χατζησπύρου (σύνθεση, ενορχήστρωση) και ο Φάνης Μαργαρώνης (λιμπρέτο).
Συμμετέχουν: Βίκυ Αναστασίου, Θανάσης Χουλιαράς, Κώστας Κόγιος, Χρήστος Δαλιάνης, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Παύλου, Κώστας Μπέχλος, Μάκης Κρέτσης, Αλέξανδρος Παπαθανασίου, Φάνης Μαργαρώνης, Χρήστος Χατζησπύρου.

Εδώ το url:

http://www.athensbars.gr/μουσική-σκηνή-«ρυθμός-stage»-πρόγραμμα-νοεμβρίου

Ορίστε 3 κομμάτια από την μουσικοθεατρική παραγωγή, “το ταγκό της κρίσης”, το πρώτο πολιτικό μιούζικαλ της μεταπολίτευσης, με θέμα την οικονομική κρίση. Μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί από Ελλάδα και Αγγλία με ταλέντο, μεράκι, βάζουν το θέμα της κρίσης και της απάντησης που πρέπει να δώσει η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε σωστή πολιτική βάση. :089:

Σύντομα θα κυκλοφορήσει σε CD!

//youtu.be/j9ohQd4HxsU

//youtu.be/3jTfMPksis8

//youtu.be/Rq-lJ4Y-WZQ