Τιτλος Τραγουδιου

Καλησπερα!!!:)Σε ενα γνωστο σταθμο ακουσα ενα ρεμπετικο τραγουδι που ελεγε ¨εγω που τα χα τα λεφτα και τα χασα(η τα παιξα) στα ζαρια¨και μετα καπως ελεγε για κατι τευτερια που γεμιζε!!Εχω ψαξει στο ιντερνετ και οσα τραγουδια ειδα με λεξεις κλειδια ζαρια,λεφτα κτλπ δεν ειναι κανενα απο αυτα!!:084:Μηπως καποιος πιο ¨ψαγμενος¨απο μενα ξερει ποιο ειναι το ραγουδι αυτο??Το ψαχνω μερες,θα σκασω!!:106:

δεν πάει το μυαλό μου, είναι σίγουρα ρεμπέτικο ή μήπως κανένα λαϊκό;

Φίλε μου το τραγούδι που λες δεν είναι και πολύ ρεμπέτικο. Πιο πολύ τραγουδάκι του ποδιού θα το έλεγα. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε αυτό, το οποίο προσωπικά θα το θεωρούσα κάπως τραγικό.
Τώρα το πώς τυχαίνει να το ξέρω εγώ είναι άλλο θέμα, που όσοι με ξέρουν προσωπικά ίσως καταλάβουν …
:089:

//youtu.be/3FjnzSRHs1Q

Σε καταλαβαίνουμε,σε καταλαβαίνουμε…https://www.youtube.com/watch?v=39eHLwK3mtQ

Μʼ αρέσει μάλιστα που το συμπεριέλαβαν σε άλμπουμ με «απαγορευμένα» τραγούδια! Πότε, αλήθεια, απαγορεύτηκε αυτό το τραγουδάκι, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων 64 «αποκαλύψεων»;

Νίκο και αυτό ανήκει στα τραγούδια για τζάμπα μάγκες. Χαζοβιόληδες που νόμιζαν ότι με αυτά τα τραγούδια θα φαίνονται περπατημένοι. Καραγκιολιζίκια μιας ολόκληρης εποχής.

Φυσικά και αστειεύεται ο Νίκος. Η απάντηση στο ερώτημα πώς γνωρίζει ο Αλέξανδρος, βρίσκεται στην κατάληξη του επωνύμου του καλλιτέχνη η οποία δηλώνει και την καταγωγή του…
Εκτός, αν όντως τα κουνάει τα ζάρια και δεν το ξέρω…

Γιά να βγαίνουμε ένας ένας από την ντουλάπα!

Είχα κι εγώ κάποτε μια τέτοια κασέτα, ίσως και την ίδια (αν έχει μέσα τον Πράσινο τον Μύλο και το Σε μια στρούγκα σε μια στάνη). Είχα πρωτοαρχίσει ν’ ακούω ρεμπέτικα: πηγές δεν ήξερα, ονόματα συνθετών και τραγουδιστών πεντέξι όλα κι όλα, και κάποιος μου είπε: «έχω αυτή την κασέτα όλο με απαγορευμένα, άμα σ’ τη γράψω θα ενθουσιαστείς». Και μου την έγραψε, με αποτέλεσμα φυσικά να την ακούσω. Δεν ενθουσιάστηκα ωστόσο.

Ξέρετε, άντρας δεν είναι αυτός που δεν τον έφαγε. Είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε.

(Σε παλιές κασέτες έχω κι άλλα διάφορα, αλλά δε θα συνεχίσω τις αποκαλύψεις αν είμαι ο μόνος που εκτίθεται…)

τόσο θάψιμο ρίξαμε το τραγούδι, αλλά ένα “καλώς ήρθες” δεν είπαμε!

Σωστά… Καλώς ήρθες κι από μένα, Όλια!

Καλησπερα στην παρεα. Θα ηθελα να μαθω αν φυσικα το γνωριζει καποιος ποιο ειναι το τραγουδι που τραγουδαει ο Αθ. Ευγενικος στην ταινια οι Παπατζηδες στην σκηνη που χορευει ο Κοκοβιος. Σας ευχαριστω.

Καλησπέρα.
Αν εννοείς αυτό [b]εδώ[/b], (στο 8:30) είναι το:
“Αν είσαι άντρας με χαρακτήρα”.

Σε ευχαριστω παρα πολυ. Εκανα αναζητηση στο youtube και δεν το βρισκω!!!
Σε ευχαριστω και παλι

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως μπορείς κάποιος να μου πει, ποιο τραγούδι παίζει ο φίλος yero yioris εδώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα ήθελα απλά επειδή γνωρίζω τον τραγουδιστή να αναφέρω ότι ο εν λόγω έχει κυκλοφορήσει έναν δίσκο με πολύ ωραία νησιώτικα.

Μεσα στο Πασαλιμανι-----αμπατζη

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ πολύ!