Έτσι για την ιστορία, ο Κατσαρός πέθανε μόλις το 1997. Έχουμε καιρό μπροστά μας λοιπόν!
Ο Κατσαρός ο κορακοζώητος είναι ο μεγαλύτερος μπελάς, όταν μιλάμε για δικαιώματα που περιμένουμε να ελευθερωθούν. Όμως, το έχει δηλωμένο για δική του σύνθεση;
Άσε που τέτοια κομμάτια σαν το «Και γιατί δε μας το λές», εννοώ αδέσποτυς σκοπούς με δεκάδες ηχογραφήσεις, δεν ξέρεις ποιος μπορεί να το έχει δηλωμένο για δικό του, ή ποιοι και πόσοι (ταυτόχρονα!), και να πρέπει να κυνηγάς τα παιδόγγονά τους για να τους αποδώσεις τα εκατομμύρια που τους αναλογούν ως ποσοστό…
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ραφαήλ, ξέρεις γιατί οι αρχαίοι είχαν θεσπίσει ότι ο αγγελιοφόρος είναι ιερό πρόσωπο και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον πειράξει; Γιατί είχαν προβλέψει ότι συμπεριφορές σαν τη δική σου, όσο κι αν είναι λάθος, είναι αυθόρμητη ανθρώπινη τάση: κάποιος μάς λέει κάτι δυσάρεστο, και νομίζουμε ότι φταίει αυτός που απλώς έφερε την είδηση.
Αν ο νόμος σού φαίνεται άδικος, δε φταίω εγώ που σ’ τον κοινοποίησα αλλά ο ίδιος ο νόμος!
Pepe συμφωνώ μαζί σου, μάλλον με τον νόμο δεν τα πηγαίνω καλά. όπως και να 'χει, ζητώ συγνώμη για το πως φέρθηκα, αλλά δεν μου αρέσει να μου λένε κάτι που θα με προσβάλει!. Ελπίζω να με καταλάβεις.
εγώ το μόνο που ήθελα από την αρχή ήταν να βοηθήσω έναν άνθρωπο που ζήταγε βοήθεια.
Ζητώ συγνώμη σε όλους, και εύχομαι να περνάτε όμορφα και ευτυχισμένα!. Μπορεί αυτό το μήνυμα να είναι το τελευταίο που στέλνω στο forum, και θα ήθελα να με συγχωρέσετε για τον χαρακτήρα μου. Σε κανέναν δεν θέλω να προσβάλω ούτε να με προσβάλουν. Μπορεί επειδή είμαι αυθόρμητος και ευαίσθητος χαρακτήρας, με το παραμικρό να παρεξηγούμε. Το όνειρό μου όταν πρωτομπήκα σε αυτό το forum ήταν να μιλάω με ανθρώπους που αγαπούν το ρεμπέτικο!. Δεν ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως το ήθελα. Αντί να έχω μια βοήθεια, ένιωθα πως με κρίνουν για τα λάθη μου παρά να με ενθαρρύνουν να προχωρήσω.
Καλέ μου άνθρωπε, πού είδες να σε κρίνουν; Δεν έχεις ακούσει ποτέ σου τη λέξη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
Ενημερώσαμε για ένα πράγμα που ίσως να μην το ήξερες. Και που, ακόμη πιθανότερο, μπορεί να μην το ήξερε ο Λέανδρος, που μόλις μπήκε στο φόρουμ. Εδώ και 25 μηνύματα, κανένα δεν ασχολήθηκε μ’ εσένα ούτε για να σε κρίνει ούτε για τίποτε άλλο.
Δε μου λες, όταν πετυχαίνεις επιγραφές «απαγορεύεται το παρκάρισμα» ή «απαγορεύεται το κάπνισμα», τις παίρνεις σαν προσωπική επίθεση εναντίον σου; Διότι βασικά μάλλον ενημερώνουν για μια απαγόρευση που ισχύει και που πρέπει να την έχεις (όχι ειδικά εσύ, ο καθένας) υπόψη του.
Όσο γι’ αυτό, …
…δεν πας καλύτερα μια βόλτα από το προφίλ σου να βρεις όλα τα νήματα που ξεκίνησες, να δεις και να θυμηθείς πώς εξελίχτηκαν οι διάφορες συζητήσεις, και να δούμε αν επιμένεις στην απογοήτευσή σου για την ανταπόκριση του φόρμουμ;
Εδώ το βίντεο με την εκτέλεση από τον Σπύρο Δελέγκο.
Όποιος θέλει μπορεί να ξεσηκώσει το πώς το παίζει.
Ταξιάρχη είσαι λάθος, έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Τα πας ή όχι καλά με τους νόμους, αυτοί υπάρχουν και ισχύουν. Σε περίπτωση που κάτι είναι παράνομο, δεν θα δώσεις λόγο εσύ, αλλά ο ιδιοκτήτης του φόρουμ. Τόσο απλό είναι.
Οτιδήποτε θέλεις να δώσεις, ή δώσε το χέρι με χέρι, ή μέσω προσωπικού μέιλ.