Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2010

Καλά τα κοπλιμέντα αλλά με τη μάζωξη τι θα γίνει; Ειπώθηκαν κάποια μαγαζιά σε προηγούμενα μυνήματα (το καλαμπαλίκι,η κοσμογωνία και τα μικράκι και χρησμός εκτός Κυριακής). Ας προταθεί μια ημερομηνία ωστέ να είναι δυνατό να ενημερώσει όποιος ενδιαφέρεται. Επίσης, αν το μαγαζί που διαλέξουμε είναι κέντρο - Ζωγράφου-Παγκράτι, προτείθεμαι να αναλάβω τα οργανωτικά.

Υ.Γ. Θα προτιμούσα όχι αυτή την Κυριακή γιατί με το φίλο μου το Νίκο (liga rosa) έχουμε αφήσει εκρεμότητες από τα 6 αδέρφια.

το κορίτσι έχει σωστή και ζεστή φωνή . Τίποτα δεν χρειάζεται πέρα από εξάσκηση ,όσο τραγουδάει και ακούει θα γίνεται και καλίτερη …Τώρα για το άν θα ασχοληθεί επαγγελματικά η όχι το ξέρει μόνο αυτή και δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα . Έχω 2 κόρες 8 ετών και έχουν δηλώσει ότι θα γίνουν τραγουδίστριες άστα …

Άντε βρε Ιάσονα οργάνωσέ το όπως καταλαβαίνεις. Στα 6 αδέρφια μια χαρά τα κατάφερες. Πες ημερομηνία και μαγαζί να βολεύει και το Νίκο.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 13:40 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 13:38 —

Τυχερός είσαι που ασχολούνται. Θα σου κελαϊδάνε. Τη δικιά μου την έχει κερδίσει η ζωγραφική. Με το τραγούδι ασχολείται από σπανίως μέχρι καθόλου.

Το θέμα είναι ότι δε θέλω να πάρω πρωτοβουλία για το μέρος και τη μέρα λέγοντας :<<Όποιος θέλει ακολουθεί>>. Προτιμότερο μου φαίνεται να προταθεί ένα μαγαζί και μια ημέρα που να έχουν απήχηση σε αρκετά άτομα. Από εκεί και πέρα, αν μπορώ να βοηθήσω οργανωτικά, ευχαρίστως.

Βόηθα Ιάσωνα, χωρίς να το πολυψάχνεις. Αν προτείνεις ημέρα κλπ. που σχεδόν κανείς δεν μπορεί, αυτό θα φανεί και θα διορθωθεί ανάλογα. Για να μας πιάσεις όλους ανεξαιρέτως, αυτό δεν γίνεται…

Και γιατί δεν πάμε Μπακάλικο…?

http://www.facebook.com/search/?q=αγγελος+σκορδιλης&init=quick#!/video/video.php?v=1278020306129&ref=mf

[SIZE=3]Δεν το ξέρω το μαγαζί. Για καθημερινή μιλάμε, έτσι;

[/SIZE]
Υ.Γ. Ωραίο φάνηκε στο βίντεάκι. Ο κιθαρίστας της φωτογραφίας στο 1:07 νομίζω ότι είναι ο Σπύρος Παπανικόλας, ο πρώτος μου δάσκαλος στο μπουζούκι.

Έχω χρόνια να πάω στο Μπακάλικο, άψογο «ντεκόρ» προπολεμικού εδωδιμοπωλείου, ελπίζω να μην το “ανακαίνισαν”. Ένα μειονέκτημα είναι ότι ο χώρος είναι μικρός και πρέπει να το κλείσουμε, άρα πρέπει να ξέρουμε πόσοι περίπου θα είμαστε. Για όποια καθημερινή, εγώ είμαι μέσα.

Ωραία (αν και θα κ΄νω κανα δίωρο να έρθω). Να πούμε για την Τετάρτη 24/2;

Μέσα εγώ.
Και καλές πενιές, συμπληρώνω γιατί το μήνυμα δε φεύγει αλλοιώς.

Κάποιος πρέπει να ανλάβει να κλείσει το μαγαζί. Εγώ δεν μπορώ γιατί δεν το ξέρω.

Όχι Νίκο δε το ‘‘ανακαίνισαν’’…μένει έτσι όπως το’ξερες…
Ιάσωνα ο τύπος στην φωτογραφία λέγεται Κώστας κ δεν είναι δάσκαλος μουσικής αλλά θαμώνας στο Μπακάλικο.
Αναλαμβάνω εγώ να το κλείσω, απλά στειλτε μου πμ για το ποιος θα έρθει όσο το δυνατόν συντομότερα…ισχύει για Τετάρτη 24/02?

μπράβο βρε τίνα, θα έφτανε μάρτης και θα ψάχναμε μαγαζί για τη μάζωξη του γενάρη! επειδή όμως δεν γουστάρουμε όλοι το ρουφιάνο το facebook, μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις εδώ τη διεύθυνση του μπακάλικου;
τετάρτες παίζω στο μεταξουργείο, οπότε θα έρθω αργάμισι όπως πάντα. επίσημα 8-12, αλλά χθές φύγαμε στις 2.30…

Και Τρίτη 23/02 μπορούμε αν σας βολεύει καλύτερα…Υπολογίστε κατά τις 8 να μαζευτούμε γιατί δεν είναι και ξενυχτάδικο το μαγαζί.
Είναι Ψαρών και Σαλαμίνος γωνία στα Ταμπούρια. Δεξιά στο φανάρι μετά τον Αγ. Διονύση και στο 1ο φανάρι μετά του Καράμπαμπα αριστερά.

Εντάξει και για Τρίτη 23 και για Τε 24 για μένα, Τίνα, ένα άτομο, να μη σου ξαναγράφω. Πιθανόν να φέρω και ένα φίλο με μπαγλαμά, αν τελικά χωράει και αυτός.

Όλοι θα χωρέσουμε αρκει να μου πείτε από νωρίς πόσοι…εξάλλου είναι καθημερινή και δε γίνεται ο χαμός του Σαββατου…

Την Τρίτη έχει ποδόσφαιρο, κι η συμμετοχή θα μειωθεί (λογικά).Πάντως το μέρος είναι τέλειο, κι ο κυρ Αποστόλης χρυσή καρδιά… Θα στείλω ΠΜ όταν θα ξέρω, κι αφού καταλήξουμε για τη μέρα!

Κι εγώ μέσα για Τρίτη ή Τετάρτη, όποτε κανονιστεί

Τετάρτη 24/2 μπορώ ΟΚ! (άτομα 2)

Όχι Πέτρο δεν φταίει ο browser . Απλά πρέπει να κάνεις ένα “κλικ” παραπάνω. Αφού πατήσεις επεξεργασία μηνύματος, πάτα μετά και “επεξεργαστής κειμένου”. Έτσι μόνο θα σου εμφανιστούν τα συνημμένα αρχεία. Μετά ακολούθα τις οδηγίες που σου έδωσα παραπάνω.