Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2010

α) Ο ταβερνιάρης είναι κουμπάρος και φίλος 35 χρόνια β)Μπορούμε να το τραβήξουμε και παραπάνω γ) έχει καλό κρασί και ασπρο και μοσχοφύλερο και ροζέ και κόκκινο δ) Εγώ παίζω αφιλοκερδώς, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα και από εκεί.
Βέβαια το προτείνω ιδιοτελώς γιατί δε θέλω να χάσω τη συνάντηση αν τύχει και πέσει σε μέρα και ώρα που έχω αναλάβει την υποχρέωση να παίζω εκεί.
Επίσης μη σας ξεγελάει η ονομασία του μαγαζιού. Δεν είναι μόνο κοτοπουλάδικο. Έχει απ’ όλα εκτός από ψαρικά. Κοκορέτσι, εξοχικό, κοντοσούβλι, τηγανιές, μπεκρή μεζέ, της ώρας, φούρνου κλπ Και από τιμές πολύ καλές.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 17:18 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 17:07 —

Η ημερομηνία και η ώρα, αλλά και το μαγαζί δεν έχουν κλείσει. Εγώ μια πρόταση έκανα και περιμένω να πέσουν κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι για να ψηφισθεί αυτή που βολεύει τους περισσότερους.

πω πω βρε πέτρο, μου τρέχουν τα σάλια! κανονίστε όπου κι όποτε γουστάρετε, κατά προτίμηση σχετικά κεντρικά με καλή συγκοινωνία -αν δεν είναι στις 21-2 θα κάνω την περατζάδα μου.
άμα ανοίξει ο καιρός, τί θα λέγατε για γλέντι σε καμιά ωραία πλατεία με δέντρα και παγκάκια, φαγητό-κρασί ρεφενέ;

Μέσα είμαι. Αλλά να ζεστάνει λίγο ο καιρός. Μη γίνουμε αρχαίοι. Για Απρίλη βλέπω τέτοια κατάσταση το νωρίτερο. Για Φλεβάρη και Μάρτη κάπου μέσα να είμαστε.
Ρίξε κι εσύ μια ημερομηνία και ώρα πότε και που σε βολεύει, γι’ αυτό το μήνα.

Πέτρο όσο σε “αφήνει” το σύστημα να κάνεις επεξεργασία μηνύματος, μπορείς ο ίδιος να αφαιρέσεις τις εικόνες πηγαίνοντας στα συνημμένα αρχεία και σβήνοντάς τες(Πάνω από κάθε συνημμένο που ανεβάζεις έχει ένα (χ)). Από κει και πέρα μπορεί μόνο η συντονιστική ομάδα.

Στην επεξεργασία δεν εμφανίζονται καθόλου τα συνημμένα. Μόνο το κείμενο. Δε ξέρω αν φταίει ο browser. Χρησιμοποιώ το Mozilla Firefox.

Το θέμα είναι το παρκάρισμα για την Αγία Ελεούσα.
Μία καλή εναλλακτική λύση είναι “Ο Τσολιάς”, Λεωφ. Βάρης - Κοροπίου 45 - ΒΑΡΗ.
Μίλησα με τον άνθρωπο (είναι φίλος και παίζει και Τζουρά!) και μου είπαι ότι τις Κυριακές μετά τις 4:30μμ
αδειάζει το μαγαζί. Διαθέτει μία μεγάλη σάλα, καλό φαγητό και μεγάλο χώρο για πάρκινκγ.
Για τον Χρησμό μου είπαν ότι Κυριακές μπορεί μετά τις 8μμ (οπότε δεν πολυβολεύει).
Τί λέτε κι εσείς;

Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στην άνω Γλυφάδα αλλά το μαγαζί εκείνο είναι εξαιρετικό. Για 21/2 είμαι μέσα αν και δίνω μάθημα στις 22 εφόσον η σύναξη θάναι <<απογευματινή>> φαντάζομαι.

Πω, πωωωω!!!
Τι έγινε ρε παιδιά??? πολύ ησυχία βλέπω… Το “άγραφο” νερό ήπιατε όλοι σας???
Ή μπήκε η σαρακοστή και το ρίξατε στην περισυλογή??? μη μου πείτε τώρα ότι θα
αρχίσετε και νηστεία…

ΛΟΙΠΟΝ επειδή σας βλέπω σκεπτικούς,
και επειδή δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που θέλουμε να επιλέξουμε ταβέρνα
να τρώμε τόσο χρόνο…

Εγώ λέω το Εξής:

Να το Φιξάρουμε στου ZABE για τους παρακάτω λόγους:

- Η Ταβέρνα  είναι πολύ κοντά στο  σταθμό μετρό "ΣΕΠΟΛΙΑ" .
 - Είναι αραιοκατηκημένη περιοχή και έχει χώρο για Πάρκινγκ
 - Εχει πολύ ωραία μεζεδάκια 
 - Ο άνθρωπος είναι και δικός μας

Τι λέτε και εσείς??

Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό αυτό το θέμα, και θέλω να πω, ότι θα είναι για εμένα μεγάλη χαρά να παραβρεθώ κοντά σας, και να ποιώ ένα ποτήρι κρασί, αν και δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα φίλο από το φόρουμ!
Ερώτηση: θα μπορούσα να φέρω κι εγώ το αρμόνιο ? φιλικά Γιάννης

Μάλλον δεν έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα η πρόταση που θα ενδιαφέρει περισσότερους, για τόπο και χρόνο. Προσωπικά θα ήθελα να ακολουθήσουμε την αρχική ιδέα που τέθηκε στα post #1, #2, #3 …, για διαφορετικό μαγαζί κάθε φορά … κλπ …
Φίλε Vikto95, νομίζω ότι θα είναι ευχαρίστηση για όλους να σε ακούσουμε.

Aσχετα με το τί προτείνω εγώ, όπου και να αποφασιστεί έγω μέσα είμαι…
Για τον φίλο Peven εγώ συμφωνώ για Αγία Ελεούσα.
Μιλάτε και κανένας άλλος ρε παιδιά…

Άλλη μια πρόταση είναι για το μαγαζί που παίζει ο φίλος ο Νίκος Liga Rossa, εφόσον μπορεί να μας δεχθεί για την ώρα και ημέρα που θα κανονίσουμε.
Αν γίνει η πρόταση δεκτή, το μπαλάκι στο Νίκο για να το οργανώσει.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 18:27 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 18:17 —

Και ένα βιντεάκι που τραγουδάει η κόρη μου. Οι φωτό από το μαγαζί, αλλά η ηχογράφηση έγινε στο οκτακάναλο στο σπίτι για να βγει πιο καθαρή και στερεοφωνική.
Περιμένω τη κριτική και τα σχόλιά σας που είναι πολύ σημαντικά για μένα, αφού προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν από μουσική.

Κατ` αρχας να σου ζησει η κοπελλια σου , “γερη και τυχερη” !!!
Εχει ζεστη μελωδικη φωνη και το τραγουδι το ειπε σωστα !!!
Δεν εχει καποια ξεχωριστη χροια , αλλα εαν θελει να εργαστει
σαν τραγουδιστρια , καλον θα ειναι να κανει μαθηματα φωνητικης
ωστε να κατακτησει μια μερα το “καλυτερο” …

προσωπικα , της ευχομαι να κατακτησει τη ζωη της !!!

σημ. δεν ειμαι μουσικος , απλα εχω καλο αυτι , οσο για το γουστο ειναι προσωπικο θεμα …
ειδες οτι σε καποιους δεν αρεσει ο Παριος και παει λεγοντας , απλα μια γνωμη ειπα …

Δε θέλει. Λογίστρια είναι.

Τοτε παρε εμενα !!!:109::109::109::089::089::089:

Έλα ντε. Έχω βάλει και αγγελία.

Η μουσικότητα φαίνεται να υπάρχει γενικότερα στην οικογένεια λοιπόν. Ομορφη φωνή αλλα άξιος και ο κιθαρίστας. Μπράβο σας.

πέτρο σ’ευχαριστώ πολύ για την πάσα! (με ένα σίγμα, όπως rosa)
με κάθε επισημότητα: πρώτον αντιτίθεται στον κανονισμό του φόρουμ περί μαζώξεων (παίζω με μεροκάματο) και δεύτερον δεν το ξενυχτάει πολύ. κανονικά παίζω 10-12, το μαγαζί χωράει το πολύ 35 άτομα, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις το πάμε μέχρι τις 1-1.30. να υπενθυμίσω πως στα 6 αδέλφια φύγαμε στις 5 ή 6 το πρωί, παίζοντας τους πέντε μάγκες με τον ιάσονα!
(ή μήπως παίζαμε τους έξι μάγκες στα 5 αδέλφια;)
επίσης τελευταία έχει πέσει η δουλειά και σπάνια δουλεύω, ας με ρωτήσει πρώτα (τηλ ή πμ) όποιος κινήσει νά’ρθει. όπως είπα και νωρίτερα, δεν θα μπορώ στις 21-2 (και το μικράκι είναι κλειστό κυριακές) και δεν έχω κάτι να προτείνω. ίσως την επόμενη φορά!
βεβαίως άμα θέλετε, ευχαρίστως να κανονίσω μάζωξη στο μαγαζί!

Φίλε @PeVen συγχαρητήρια για το όλο μουσικό άκουσμα, καθώς, και για την κορούλα σου!! Καλή πρόοδο να έχει το παιδί, και να το καμαρώσεις όπως λαχταράς!!! Αν και τραγουδάει ερασιτεχνικά απ ʽότι κατάλαβα, έχει πολύ καλή φωνή! Να ʽστε όλοι καλά, φιλικά Γιάννης!!!

Πέτρο η κόρη σου τραγουδά πολύ όμορφα και χωρίς λάθη, παρότι ερασιτέχνης! Την ηχογράφηση τη βρίσκω λίγο ξερή, ίσως επειδή έγινε στο σπίτι και επι τούτου. Είμαι σίγουρος, ότι ζωντανά το όλο άκουσμα θα είναι πιο ωραίο και ζεστό!