Θα πρέπει μέχρι και αύριο να έχουμε καταλήξει στην ημερομηνία Τρίτη 23 ή Τετάρτη 24 για να έχω μια ιδέα μέχρι το Σάββατο που θα επικοινωνήσω με το μαγαζί. Οπότε (εκτός απ’αυτούς που μπορούν και τις 2 μέρες ) πείτε μου ποια μέρα προτιμάτε και θα επικρατήσει η απόφαση της πλειοψηφίας!
Την Τρίτη 23/2/ εχει Ολυμπιακό στον Πειραιά ρε παιδιά!
Και δε χαίρεσαι που θα’μαστε μέσα στο νικηφόρο κλίμα;
Υ.Γ. Μακάρι αλλά δεν το βλέπω…
Ε τότε μάλλον το βλέπω για Τετάρτη για να μη μπλέξουμε και στην κίνηση…
Πώπω!!! Παιδιά κι εγώ είμαι μέσα!!! Αν και……τα παρατάω όλα κι έρχομαι!!!
Η Τρίτη θα με βόλευε περισσότερο!!! φιλικά Γιάννης!
Εκτός αν συμμετέχει και το μαγαζί στην απεργία…
Κανονίστε το καλά γιατί το μαγαζί συνήθως 11 το βράδυ σταματά να εξυπηρετεί.Θα ρθώ με την γυναίκα μου και ίσως με άλλο ένα ζευγάρι.
Υπολογίστε 2 άτομα και από εμένα! Καλύτερα για Τετάρτη 24/2 αλλά αν κανονιστεί Τρίτη οκ! Να σας πω ότι πρόσφατα βρέθηκα στα Ταμπούρια σε 2 μαγαζάκια! Το ένα λέγεται Ρόδα και είναι στη διασταύρωση Δογάνης και Ροδόπης και το αλλό στην αρχή της Αγ. δημητρίου (συνέχεια Αγ. Διονυσίου νομίζω…) δε θυμάμαι όνομα αλλά οι ντόπιοι το λένε στου μπυράκια. Αυθεντική συνοικία…
Θα χαρώ να σας ξαναδώ από κοντά!
και αν υπάρχει βενζίνη για τα οχήματα. Πάντως, επειδή υπάρχει πρόβλημα με τη γειτονιά, πρέπει να δούμε τί γίνεται με όργανα…
Λοιπόν η πλειοψηφία έδειξε οτι έκλεισε για Τετάρτη 24/02! Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα όργανα Μπάμπη…τα Σάββατα πλέον που έχω πάει το τραβάνε μέχρι αργά! Μέσα στο Σ/Κ θα μιλήσω με τον κυρ-Αποστόλη για να δω για την ωρα προσέλευσης…εσύ όμως δεν μου πες αν θα έρθεις…?:089:
Δεν μπορώ να το ξέρω ακόμη σίγουρα, και δεν θέλω να στερήσω τη θέση/τις θέσεις από κάποιο μέλος… Ψήνομαι άσχημα πάντως…
Λοιπόν κάπως άσχημα τα νέα…μόλις μίλησα με τον κυρ-Αποστόλη και μου πε πως το κρατάνε ανοιχτό μέχρι 11-12 το πολύ…οπότε αν δεν έχετε πρόβλημα προτείνω να μαζευτούμε στο καπάκι μετά τις δουλειές μας κατα τις 6 ας πούμε!
Αν πάλι δε σας πάει ειμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε!
Προτινω ενα μαγαζι στην ελευσινα οπου το εχει φιλος μου,λεγεται “στα κουτουρου”,ζεστο κλιμα,καλο φαγητο και μπορουμε να παιζουμε μεχρι το πρωϊ,εν τω μεταξυ παιζει και ο ιδιος κιθαρα και τζουρα,ολα αυτα φυσικα εαν δεν υπαρχει αλλη προταση.
Το ξέρω το μαγαζί. Καλό είναι αλλά όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο πώς θάρθουν;
Εχεις δικιο,το να ερθουν κατι παει κι ερχεται,πως θα φυγουν ειναι το θεμα ειδικα αν καθησουμε εως αργα,η προταση παντως υπαρχει,ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιποι.Οτι κανονηστει εγω ειμαι μεσα για τεταρτη.
Δε θέλω να γίνω εκνευριστικός αλλά μήπως να αφήναμε το μπακάλικο για κάποια άλλη φορά που θα μας βολεύει το ωράριο του μαγαζιού (Κυριακή μεσημέρι για παράδειγμα) και να κλείναμε ένα άλλο μαγαζάκι για την Τετάρτη;
Τί θα λέγατε για τον ΓΛΑΡΟ στο ΠΕΡΑΜΑ;
Παιδιά μην πέφτουμε στο ίδιο τριπάκι πάλι, γιατί δεν βλέπω να καταλήγουμε κάπου! Όποιο μαγαζί κι αν είναι δεν το βλέπω να ξενυχτάμε πολύ, γιατί την επόμενη, οι περισσότεροι δουλεύουμε! Όσο για το μπακάλικο, απ ότι είδα, λίγο ή διαφήμιση, λίγο η διαχρονικότητα, το έχουν πάρει λίγο επάνω τους οι έχοντες το κατάστημα! Δηλαδή βρε φίλε, σου γίνετε μία πρόταση από ένα επίσημο φόρουμ, να μαζευτούμε στο μαγαζί σου!! Και τι έγινε να το κρατήσεις μία μιάμιση ώρα παραπάνω!! Χάλασε ο κόσμος? Και καθημερινή? Και με τέτοια κρίση? Τες πα!!! Οπού καταλήξουμε πάντως, εγώ είμαι μέσα! Ας είναι κι ένα πιο απλό μαγαζάκι, αρκεί που βρεθούμε από κοντά κάποιοι άνθρωποι, με κοινά μουσικά ακούσματα και ευαισθησίες, να γνωριστούμε οι περισσότεροι κι από κοντά, να τραγουδήσουμε παρεούλα, και να ποιούμε ένα ποτήρι κρασί! Απλά τα πράγματα! !!!φιλικά Γιάννης!
Λοιπόν για να καταλήξουμε κάπου…εγώ συμφωνώ με τον Νίκο για τον Γλάρο (Λεωφ. Δημοκρατίας 108, Γερμανική Σκάλα, Πέραμα, 210-40 21 460). Απ’ότι ο ίδιος μου είπε το μαγαζί εχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είναι φίλος του ο άνθρωπος που το 'χει που σημαίνει οτι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ώρας…(εξάλλου όσες φορές έχει προτείνει μαγαζί ο Νίκος οι επιλογές του ήταν πάντα άψογες!). Οπότε όσοι μου έστειλαν μηνυμα ότι μπορούν την Τετάρτη ας μπουν στον κόπο να μου στείλουν άλλο ένα οτι συμφωνούν για το Πέραμα…για να το κλείσουμε!
ΟΚ. 2 άτομα.