Ταβερνα στην θεσσαλονικη

καλησπερα φιλοι του ρεμπετικου θα ηθελα να μου πει καποιοσ αν γνωριζει την ταβερνα του χιωτη στην ανω πολη θεσσαλονικησ και την γνωμη του για τα παιδια που παιζουνε.ευχαριστω…

Που ειναι αυτο? Αμα ειναι τωρα που βρισκομαι στη Θεσσαλονικη να παω, και μενω και Ανω Πολη

Στο Χιώτη πάω εδώ και χρόνια. Πολύ ωραία ταβέρνα με καλό φαγητό και πολύ καλές τιμές. Όσο για τα παιδιά που παίζουν απλά δεν έχω λόγια. Φοβεροί μουσικοί, γνήσιοι ρεμπέτες!!!

και μια που λεμε για θεσσαλονικη,ας μας πει και καποιος για το “τοιχο τοιχο” στα καστρα,που ακριβως ειναι και αν εχει αποψη για τη μουσικη!!!

όσον αφορά τον Χιώτη, πρόκειται για παραδοσιακό μαγαζί 30 χρόνων στα κάστρα πίσω απτο επταπύργιο, μουσική με ενισχυτές παίζουν ρεμπέτικα τους έχει περίπου 5 χρόνια. Για μένα το αρνητικό είναι η τουριστικοποίηση της περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται και στα φαγητά και στο στυλ εξυπηρέτησης.
όσον αφορά τον τοιχο τοιχο πρόκειται για “κουλτουρε-αναρχοαυτόνομο” καφενείο πάλι στα κάστρα πίσω απτη μεσαία πορτάρα, δεν έχει στάνταρ μουσική, ξέρω για κάθε δεύτερη πέμπτη αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς ποιοι παίζουν τώρα

Στο τοίχο τοίχο υπήρχε ένα γκρουπάκι (δεν θυμάμαι το όνομά τους αυτή τη στιγμή) που έπαιζε κάθε δεύτερη Πέμπτη και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ ωραίοι. Από ότι έχω ακούσει όμως σταμάτησαν και έχουν αντικατασταθεί από κάποιο άλλο γκρουπ.