Στέκι στο Ρέθυμνο

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή στο “Κουκί και Ρεβύθι” στο Ρέθυμνο (Παλιά Πόλη) έχει ρεμπέτικη βραδιά, παίζουν δύο παλικάρια (μπουζούκι,κιθάρα,φωνή) και μία κοπέλα (φωνή!!)…Έχω πάει δύο φορές και ήταν αρκετά καλά,βέβαια τα παιδιά χρειάζονται και το απαραίτητο κοινό για να ενθαρυνθούν να παίζουν όχι μόνο το “γνωστό” ρεπερτόριο του ρεμπέτικου. Κατά τη γνώμη μου,παίζουν πολύ καλά και οι φωνές τους είναι άπαιχτες!Και ειδικά για το Ρέθυμνο…!
Το “Κουκί και Ρεβύθι” είναι ένα αρκετά προσεγμένο μεζεδοπωλείο με προσεγμένα μεζεδάκια και καλές τιμές… Αν τύχει να βρίσκεται κανένας στο Ρέθυμνο αυτές τις μέρες νομίζω ότι αξίζει να περάσει μια βόλτα!

Γειά σου Κατερίνα. Πρόκειται περί φοιτητών; αν όχι, σε παρακαλώ μάθε ονόματα και ενημέρωσε. Θέλω να επιβεβαιώσω μια υποψία μου…

Γεια σου Πάνο,η κοπέλα (Μαρία) που τραγουδά είναι φοιτήτρια,τα παλικάρια νομίζω ότι είναι ντόπιοι,ο ένας που παίζει κιθάρα λέγεται Βαγγέλης,αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του άλλου που παίζει μπουζούκι(τετράχορδο)…

ολο εξω ειμαστε βλεπω Κατερινακι μαθαμε τα στεκια ολα απ΄εξω ακι μεις εδω στη Λαρισα δεν ακουμε ουτε νοτα.ΓΙΑΝΝΗΣ καλα να περνας φιλακια!!!

Έλα Γιάννη!!ΤΟ θέμα είναι να παίξεις εσύ σε κανα μαγαζί, να ακούσει και η Λάρισα καμιά νότα…!Καλά να περνάς!