Στεκια το καλοκαίρι?

Παιδια καλησπέρα και καλως σας βρήκα.
Είμαι καινουριος,φρεκαδούρα στο φόρουμ και χαιρομαι που βρισκω τοσο κοσμο που του αρεσει το ρεμπετικο.
Τωρα το καλοκαιρι υπάρχει κανενα κουτουκι με ζωντανη μουσική -κατα προτιμηση οικονομικο?
Περιμενω καποιους φιλους απο εξωτερικο και θα ήθελα να τους δείξω ΄λιγη απο την ομορφια του ρεμπέτικου
Ευχαριστω
Δημητρης

Kαλησπερα και απο μενα!
Νεος και γω (στο φορουμ) και η ερωτηση του φιλτατου Vouts με βασανιζει καθε καλοκαιρι που γυρνω στα πατρια εδαφη…ιδιως τα τελευταια 7 που ερχεται και η μικρη μου μαζι προσπαθω να βρω ενα ταβερνιο ωστε να της δειξω τι σημαινει “ρεμπετικη βραδια”…ευχαριστω σας για την βοηθεια και ευχαριστω και τον Vouts για την φιλοξενεια στο τοπικ που ανοιξε!

:):043:Έχω καλά νέα για τους μερακλήδες εραστές της Αυγουστιάτικης Αθήνας! Μετά τον Ναπο Σαριπανίδη, τη σκυτάλη στους “Διόσκουρους” στο Μοναστηράκι έχουν πάρει ο Χ. Μανιφάβας (κιθάρα) και ο Γ. Καραπιπέρης (μπουζούκι). Καταπληκτικό δίδυμο και τις περισσότερες βραδιές η παρέα μεγαλώνει με φίλους μουσικούς και μερακλήδες (χτες που πήγα εγώ ήταν η Ολγα Καββαδία -φωνάρα- και ο Πανάγος -ανεπανάληπτος -! Μη σας τρομάζει το “τουριστικόν” της περιοχής… είναι θαύμα, με το φεγγάρι να φωτίζει τα αρχαία κλέη των προγόνων μας και τις ρεμπέτικες πενιές να ευφραίνουν τα αυτάκια μας!
Άλλο στέκι που συνεχίζει με καλή μουσική (Παρ-Σαβ) είναι το “Εν Μοσχάτω”.
Φέτος δεν έβγαλα το “ρεμπετόραμα” και βλέπω ελλειπή σχετική ενημέρωση!! (Ρόδη , μ ακούς? άλλαξες το “απτάλικο.”??) :082:
Όποιος γνωρίζει άλλα στέκια με ρεμπέτικη μουσική, ας μας ενημερώσει σ αυτήν την ενότητα για Αθήνα και “στην υπόλοιπη Ελλάδα” για την επαρχία! :085:
Η εποχή είναι δύσκολη και πρέπει να στηρίξουμε τα στέκια και τους μουσικούς που συνεχίζουν να μας προσφέρουν “ρεμπετοθεραπεία”!! :110:

ΚΑΛλΙΠΑΤΕΙΡΑ www.kallipateira.gr/

Πέμπτη :
Νώε Ζαφειρίδης (μπουζούκι)
Αντιγόνη Μπούνα (κιθάρα)
Παρασκευή :
Νώε Ζαφειρίδης (κιθάρα)
Δημοσθένης Λάγιος (μπουζούκι-μπαγλαμά)
Σαββάτο :
Νώε Ζαφειρίδης (κιθάρα)
Δημοσθένης Λάγιος (μπουζούκι-μπαγλαμά)
Κυριακή :
Νώε Ζαφειρίδης (μπουζούκι)
Ράννια Γκικοπούλου (κιθάρα-φωνητικά)