Σίγησε η Πόλυ Πάνου

…μας αφήνουν ένας-ένας…κρίμα…

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση στο ίντερνετ…
Μοναδική στις ερμηνείες της Λαϊκή Τραγουδίστρια. Γλυκό λαρύγγι, με ύφος, και με το χαρακτηριστικό τράβηγμα/καθυστέρηση στην προσωδία, έχτισε το δικό της στυλ. Για μένα μια από τις κορυφαίες της στιγμές, από τα τραγούδια που της πήγαιναν και το είπε θεϊκά είναι αυτό.

κριμα…
ειχε δυστυχως απ 'οτι διαβασα πολλα προβληματα τους τελευταίους μηνες…

Καλό σου ταξίδι κυρία Πόλυ Πάνου!!! Τεράστια παρακαταθήκη μας άφησες!!!

Καλό ταξίδι στην μεγάλη κυρία του λαικού μας τραγουδιού, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Πολλά συλλυπητήρια στους οικίους της. Κρίμα… Α, ρε χάρε κερατά, μόνο στην κατηγορία τέχνη το έχεις ρίξει. Την πολιτική που μας έχει ρημάξει, εχεις συμφέροντα και δεν την αγγίζεις?

Καλό της ταξίδι.

Αξέχαστη φωνή, εξαίσια ερμηνεία και πάνω απ’ όλα ήθος…και τί μένει πίσω;…ποιός παραλαμβάνει τη σκυτάλη;…Κάθε τέτοια δύσκολη στιγμή αντιλαμβάνεσαι τη γύμνια, το κενό, το φτηνό της νεοελληνικής πολιτιστικής συνέχειας…Καλό ταξίδι Πολύ Πάνου, έχουμε τόσα πολλά για να θυμόμαστε…

“…Για μένα μια από τις κορυφαίες της στιγμές, από τα τραγούδια που της πήγαιναν και το είπε θεϊκά είναι αυτό…”"

Φίλε Μπάμπη συμφωνώ απόλυτα…

Από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν μετά το '50 και είναι αξιοσημείωτο ότι τα σημαντικότερα τραγούδια της τα ερμήνευσε με ξεχωριστή ωριμότητα, όταν ήταν έφηβη. Ωρίμαζαν πολύ γρήγορα τότε οι άνθρωποι!!!

Όσο συνοδεύει τα παιδικά μας χρόνια (ορισμένων) η φωνή της, αποκλείεται να σιγήσει! Καλό της ταξίδι.

Το λαϊκό στερέωμα γίνεται φτωχότερο… Εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τ’ άρματα κρεμούν πλέον οι γύφτοι τα νταούλια. Η λαϊκή ψυχή μένει ορφανή από τα σύμβολα και τους οδηγούς της.

Καλό της ταξίδι!!
Όπως όλοι οι μεγάλοι λαικοί ερμηνευτές, έτσι και η Πόλυ έχει εμπλουτίσει τα ακούσματά μας μέσω της ομορφιάς των ήχων των λαικών τραγουδιών και αυτή είναι η μεγάλη προσφορά της προς τον καθένα από εμάς.

1 «Μου αρέσει»