Σάντουιτς και Λεμονάδα

Το βρήκα στο facebook και ήθελα να το μοιραστώ. Έτσι για να δείτε τι τραβάνε οι μουσικοί γάμων στην αλλοδαπή.

2 «Μου αρέσει»

καλύτερα εδω που εχει χαρτούρα και κοψίδια :grinning:

3 «Μου αρέσει»

“We don’t accept orders”

Και το τελειώνεις εκεί :joy:

4 «Μου αρέσει»

Για να κάνει τόσο εξεζητημένες και τόσο συγκεκριμένες παραγγελιές (και τόσο ποικίλες επίσης!), πάει να πει ότι υπάρχει κάποια έστω πιθανότητα να μπορούν όντως να του τις παίξουν. Τουτέστιν, σούπερ επαγγελματίες μουσικάρες.

Αδιανόητο να τους πληρώνουν και να τους ταΐζουν τέτοια ψίχουλα.

Σημειωτέον ότι δεν ξέρει καν ποιοι είναι οι μουσικοί: dear bandleader λέει!

Άσε και το άλλο: μου φαίνεται εντελώς παράξενο να ορίζει ο πελάτης την τιμή. Με βάση τα εδώ δεδομένα, όχι μόνο οι μουσικοί αλλά οποιοσδήποτε προσφέρει υπηρεσίες ή προϊόντα λέει «τόσο κάνει, θες το παίρνεις, θες τ’ αφήνεις».

2 «Μου αρέσει»

Πάντως ο τύπος είναι μερακλής: άμα δεν είναι η Ιεροτελεστία της Άνοιξης σε τέμπο 1/4 = 93 (περίπου!! ας είναι και 94 ρε παιδί μου, αλλά μέχρι εκεί), σηκώνεται και φεύγει.

1 «Μου αρέσει»

Πάντως χώρια την πλάκα, αν όντως αυτό δεν είναι τρολια και υποθέσουμε πως είναι αληθινό, πρέπει να είναι πολύ παλιό διότι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού(που υποθέτω είναι εκεί), οι μουσικοί πληρώνονται πολλαπλάσια από αυτό που βλέπω

Απ ότι βρήκα όταν έψαξα είναι αληθινό. Όσο για τα λεφτά που λες Γιώργο ότι είναι λίγα, όντως παίζουν και τέτοιες τιμές.
Αυτό πάντως μοιάζει με αγγελία για μουσικούς. Είναι σύνηθες να λένε εξ αρχής πόσα δίνουν και τι θέλουν.

1 «Μου αρέσει»

Βέβαια, υποθέτω ότι θα παίζουν όσο κρατάει μια μέση συναυλία. Μιάμιση ώρα; Δύο;

Εδώ μπορεί να ρέει άφθονη η χαρτούρα, το κοψίδι και το αλκοόλ, αλλά κι ο μουσικός την ιδρώνει τη φανέλα. Είτε πάει 5 το πρωί είτε 7, ποτέ δεν έχω ακούσει να είπαν οι μουσικοί «λοιπόν σχολάσαμε», αν συνεχίζει το γλέντι. (Από την άλλη πάλι, κι αν παίξουν λιγότερο επειδή π.χ. ακολουθεί ντι-τζέι, και πάλι τη βραδιά τους την έκλεισαν. Θα διεκδικήσουν να την πληρωθούν κανονικά, και θα είναι και σωστό. Ενώ ο Αμερικάνος της αγγελίας δε μου φαίνεται απίθανο να πάει μετά και σ’ άλλο γάμο να ξαναπαίξει τις στραβινσκιές του.)

1 «Μου αρέσει»

Η τσιγκουνιά εχει παει σε αλλο επίπεδο! Εγω με ακομα 2 παιδια,ζητησαμε 150€ συνολικα,για να παιξουμε μια ωρα σε γαμο,και τους φαινονταν πολλά και μας ζητησαν αν ειναι να πάρουμε τοσα,να παμε για δυο ωρες.

Δεν αξίζει φίλε, οι γάμοι πρέπει να πληρώνουν άμα θέλουν ζωντανή μουσική. Ο ντιτζέι παραπάνω παίρνει, μην πούμε για στολισμούς και παπαδαριό…
Τι θα πρωτοκάνεις σε μία ώρα; Εκτός κι αν είναι πατινάδα, που είναι σπέσιαλ περίπτωση μιας ήδη έκτακτης εμφάνισης (και θα πληρωθεί αναλόγως φυσικά).

3 «Μου αρέσει»