Ραδιοφωνικός σταθμός

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το link.
http://www.soundfm.net/index.php

Όποιος έχει γραμμή ADSL θα ακούει τέλεια τα κομμάτια που είναι μόνο παλιά λαικά και ρεμπέτικα. Για γραμμή ISDN ή PSTN δεν ξέρω και δεν εγγυώμαι.

Ο σταθμός εκπέμπει από τις Ηνωμένες πολιτείες και αποτελεί όαση. Επισκεφτείτε την.

Πολύ καλή η πληροφορία Άντμιν!
Ο σταθμός είναι όπως τα λες, όαση.

Εδώ και κάμποσο καιρώ ακούω στο γραφείο Ελληνικό ράδιο μέσον Ιnternet.
Ευχαριστώ για το καλό Link …

μπήκα και εγώ με απλή pstn σύνδεση και άκουσα άψογα. όμως δεν με ενδιαφέρουν τα μετά το 1950 και έτσι δεν θα συνεχίσω…

Ναι βέβαια, δεν είναι όλα παλιά λαικά και ρεμπέτικα, αλλά και μόνο που δεν ακούω το ντάπα ντούπα και τις άλλες Βισση-νιές αηδίες μου φτάνει…

Υπάρχει και το www.rebetiko.gr με ραδιοφωνικό σταθμό για όσους δεν ξέρουν

Καλημέρα σας
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Επίσης να ευχαριστήσω και τον admin του Rembetiko.Gr που αναφέρθηκε στον σταθμό μας.
Ο Sound FM ήταν και είναι μια προσπάθεια ερασιτεχνική, προσωπικό μεράκι δηλαδή. Υπάρχουν πολύ ειδικότεροι ιδιαίτερα στο Ρεμπέτικο τραγούδι, όπως το site που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Εμείς απλά παίζουμε κάποια τραγούδια που μας αρέσουν πολύ και ελπίζουμε να αρέσουν και στον κόσμο που τα ακούει.
Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι και εμείς αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε ακόμα την απαξίωση και όχι μόνο, επειδή δεν παίζουμε αυτά που μας “προστάζουν” οι “άλλοι”. Αυτοί που εδώ και αρκετά χρόνια με μια συνεχόμενη πλύση εγκεφάλου κατευθύνουν τον κόσμο από τα “μακαρόνια με κιμά” στον “τέλειο άντρα”.
Δεν πειράζει όμως. Προσπάθειες όπως το forum σας, το rembetiko.gr και μερικές ακόμα μετρημένες στα δάκτυλα, αποδεικνύουν ότι ακόμα υπάρχουν και θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν να εκτιμάνε το καλό Έλληνικό τραγούδι. Και σέβονται την μουσική πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια
DJ 835

Ακούστε από εδώ. Όμορφα Λαϊκά και ρεμπέτικα

Μήπως θυμάται κανείς ποιές ώρες την ημέρα βάζουν εκπομπές του Γεραμάνη; Σίγουρα θυμάμαι ότι βάζουν κάθε μέρα κατα τις 2-3 GMT δηλ. κατά τις 4-5 ώρα Ελλάδας (ξημερώματα). Καμιά ιδέα για την ημέρα;

Υ.Γ.: Αυτή την στιγμή παίζει πολύ καλές επιλογες…!!

Φίλες και φίλοι βρήκα στο ιντερνετ ψάχνοντας αυτόν τον σταθμό από ΗΠΑ:
http://www.grecianechoes.com/index.htm

Βάζουν παλιά ρεμπετικα και λαϊκά και κυρίως ηχογραφήσεις της Αμερικής, ιδιαίτερα της περιόδου 50 - 70 όπου μπορεί κανείς να ακούσει τους γνωστούς μας δεξιοτέχνες μουσικούς των αμερικάνικων πάλκων. Έχει ενδιαφέρον που οι εκφωνητές μιλάνε μισά ελληνικά και μισά αμερικάνικα. Απευθύνεται στις ελληνικές κοινότητες των ΗΠΑ. Μπορείτε να την ακούσετε κάθε μ,έρα από 16.00 έως 18.00 ώρα ελλάδος (αν δεν κάνω λάθος).

Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να ηχογραφήσουμε αυτά τα παλιά LP τα αμερικάνικα που βάζουν, μειζόνων αλλά και ελασσόνων μουσικών