Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Φόρουμ

Την Τετάρτη 07.01.2009, ο Άρης Νικολαΐδης από τη συχνότητα του 902 Αριστερά στα FM, αφιέρωσε την εκπομπή του “Λαϊκά Μονοπάτια” (10:00 - 12:00 μ.μ) στο Ρεμπέτικο Φόρουμ και στην Κλίκα. Ολόκληρη η εκπομπή έχει ανέβει στην ενότητα [b]Ραδιοφωνικοί Σταθμοί[/b] από όπου μπορείτε να την ακούσετε.

Κώστα πώς το αναπαράγουμε?

Ενώ τους ραδιοφωνικούς σταθμούς τους ακούω χωρίς πρόβλημα με τον windows media player, για τα συγκεκριμένα αρχεία ο Firefox μου βγάζει το εξής μήνυμα “No plugin matched for playing: http://www.rembetiko.gr/site/images/stories/radio/audio/lm902_01.mp3” .

Ποιό plugin θα πρέπει να κατεβάσω και αν ξέρεις από πού?

Μια από τα ιδια και εγώ…

Κι εμένα τα ίδια μου είπε, αλλά εγώ δεν πρέπει ντε και καλά να τ΄ακούσω στο browser μέσα. Έκανα δεξί κλικ και τα κατέβασα σαν αρχεία. Από τον σκληρό τα παίζω με διάφορα προγράμματα (Windows Media Player, winamp κ.α.).

Πάντως με το Quick-Time πρέπει να γίνεται μέσα στο firefox.

Το plugin που καλεί είναι το QuickTime, αλλά άλλαξα τον τρόπο αναπαραγωγής ήχου και τώρα δεν θα έχετε πρόβλημα.

Συγχαρητήρια για την εκπομπή. Είναι από τις ελάχιστες φορές που την άκουσα, λόγω τοποθεσίας. Η μνεία σε φίλους μουσικούς συμφορουμίτες αξιέπαινη. Μπράβο ρε παιδιά!:090:

ΥΓ: Περιμένουμε την “κλίκα” για το 33σέλιδο του κου Καρνέζη, με τρέεεεεεελλα.
ΥΓ1: Ρε παιδιά σόρρυ για το οφφ, αλλά τί παίρνει ο Τατά και παίζει αυτό το ταξίμι στις “μάγισσες”; Δραμαμίνες;:085:

Αν και το διαδικτυο ειναι κατι απροσωπο( δεν ξερεις, τι ειναι αυτος που συνομιλεις, αυτος που λεει, οτι, λεει και γενικα ο οποιοσδηποτε γραφει κατι σε μια σελιδα) ακουγοντας αυτη την εκπομπη, νοιωθεις οτι ακους ακριβως αυτα που ηθελες να πεις και να κανεις κι εσυ ο ιδιος( αλλα για διαφορους λογους δεν τα καταφερες), και αυτοματως νοιωθεις πως αυτα τα ατομα ειναι ‘‘γνωστοι σου’’.Οποτε το μονο που θα ηθελα να πω, ειναι συγχαρητηρια στους δυο καλεσμενους ( για το σοβαρο επιπεδο που τους διακρινει και εχουν φερει το ρεμπετικο κοντα σε πολλους απο εμας),οπως επισης και στον αξιολογο παρουσιαστη για τις οποιες ‘‘επιλογες του’’,( καλεσμενων και τραγουδιων).Ειλικρινα ΜΠΡΑΒΟ… και σας ευχαριστω…

επειδη χτες ειχα φιλοξενούμενους στο σπίτι δεν μπόρεσα να μπω παρά μόνο για λίγο στο φόρουμ, θα τοποθετειθώ χωρίς λόγια για το θέμα.
:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::109: