Πώληση δίσκων LP

Διαθέτω περίπου 4000 δίσκους ελληνικούς και ξένους, αγορασμένους από 1970 μέχρι το 2000.
Από δισκοθήκη Ραδιοφωνικού Σταθμού.
Κατά προτίμηση θα ήθελα να τους δώσω όλους μαζί .
Αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου απαντήσει εδώ.
Ευχαριστώ

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σας,επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη μουσικής απ’ότι βλέπω,θα σας πρότεινα να φτιάξετε μία λίστα με τιμή ξεχωριστά για κάθε βινύλιο και όποιος ζητάει λίστα,τσεκάρει,διαλέγει,αγοράζει…είναι πολύ δύσκολο 4000 βινύλια μαζί…και επι της ευκαιρίας αν έχεις ήδη λίστα ενδιαφέρομαι να τσεκάρω…ευχαριστώ

Σας ευχαριστω για την απάντηση.
Δυστυχώς δεν υπάρχει λίστα τα έχουμε αποθηκεύσει μαζί με τις δισκοθήκες εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα πια δουλεύουμε με υπολογιστές.
Ελεγα μήπως υπάρχει κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά με την πώληση δίσκων βινυλίου και θα ήθελε να τους πάρει όλους μαζί.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κλασσική μουσική,παιδικά τραγούδια, εθνικ,πάρα πολλά της σειράς χρυσή δισκοθήκη με τους κλασσικούς τους παλιού λαϊκού τραγουδιού,όλες οι νέες κυκλοφορίες από 1970 μέχρι 2000, πολλοί αρχικά άγνωστοι και ασήμαντοι καλλιτέχνες και στην συνέχεια έγιναν μεγάλα ονόματα κλπ.

https://www.facebook.com/groups/rembetikogr.aggelies/permalink/3679146725431380/

καλησπέρα, η τίμή για τους δίσκους?

Ολους μαζι;
Διευκρινίστε αν θέλετε.

κατάλαβα οτι δίνονται όλοι μαζί.

Ναι γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να τους κάνουμε λίστα έναν προς έναν αν και θα μας συνέφερε οικονομικά, αλλά θέλουμε να τους δώσουμε όλους μαζί γιαυτό θα προτιμούσαμε κάποιον που εμπορεύεται δίσκους για να τους μεταπουλήσει με δική του επιλογή.

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 31 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.