Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου 2020 «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη»

image

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του 5ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου (2020) , με τίτλο «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 25 έως 29 Αυγούστου 2020 , η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π.) Κυκλάδων δημοσιεύει την παρούσα πρόσκληση ή οποία απευθύνεται σε

μουσικά σχήματα

θεατρικά σχήματα (για παραστάσεις σχετικές με το ρεμπέτικο) και

κατασκευαστές Λαϊκών Μουσικών Οργάνων.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο 5ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου 2020, όπως υποβάλλουν εγγράφως το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. Τα ενδιαφερόμενα μουσικά σχήματα, παρακαλούνται να περιγράψουν στην αίτηση / πρότασή τους, τι προτείνουν να παρουσιάσουν.

Παράλληλα με την Έκθεση Λαϊκών Οργάνων, θα λειτουργήσει και έκθεση γραμμοφώνων με μερικά από τα πιο σπάνια δείγματα καθώς και αυθεντικών δίσκων με αντιπροσωπευτικές ηχογραφήσεις από τη δισκογραφία του ρεμπέτικου, από την ιδιωτική συλλογή του κ. Κώστα Μαγγόπουλου.

Αν και θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εκθέτες, οι περιορισμένες δυνατότητες τόσο των διαθέσιμων χώρων όσο και των οικονομικών πόρων, επιτρέπουν τη συμμετοχή κατά ανώτατο όριο, δώδεκα εκθετών. Κάθε κατασκευαστής θα μπορεί να εκθέσει από 5 έως 10 όργανα (το ανώτερο), που να σχετίζονται με τη λαϊκή μουσική.

Διευκρινίσεις

  • Οι προτάσεις συμμετοχής μουσικών σχημάτων, θεατρικών έργων και κατασκευαστών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων θα πρέπει να υποβληθούν εγγράφως, έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, υπόψη κ. Αντώνη Μαραγκού.
  • Η επιλογή των εκθετών θα γίνει με βάση τη σειρά προτεραιότητας, όπως θα αποδεικνύεται από την παραλαβή του μηνύματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  • Η χωροθέτηση των εκθετών, θα γίνει με κλήρωση

Πηγή: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2271&articleid=52287

3 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.