Πρόβλημα με συνδέσμους στο Youtube

Καλησπέρα σε όλους,

τις τελευταίες ημέρες λόγω μιας αλλαγής από τη μεριά του Youtube, δεν λειτουργεί η δυνατότητα προεπισκόπησης των βίντεο από το Youtube μέσα από το φόρουμ όταν αυτά προστίθενται σε νέα μηνύματα. Το έχω ήδη αναφέρει στην ομάδα του Discourse και περιμένουμε κάποια ενέργειά τους για να επανέλθει αυτή η δυνατότητα.

5 «Μου αρέσει»

@chrispanag

Το πρόβλημα δεν είναι στο Discourse. Τις τελευταίες μέρες έγιναν κάποιες αλλαγές από το ΥΤ / Ggl στα δικαιώματα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για να δουλέψει ένα link σε external site (εκτός δηλαδή της πλατφόρμας του ΥΤ) να γίνεται χρήση του ως embeded. Αυτό σημαίνει για εμάς πρακτικά ότι εάν μια διεύθυνση είναι της μορφής https://www.youtube.com/watch?v=QlgeJjLzwFg για να λειτουργήσει πρέπει να γίνει https://www.youtube.com/embed/QlgeJjLzwFg.

2 «Μου αρέσει»

Ναι το ξέρω! Αλλά πρέπει να αναπροσαρμοστεί το discourse για να συνεχίσει να υπάρχει η προηγούμενη λειτουργικότητα…

Υπάρχει και ο τρόπος με το youtu.be. Δηλαδή πχ. το https://www.youtube.com/watch?v=QlgeJjLzwFg να μετατραπεί σε https://youtu.be/QlgeJjLzwFg. Επίσης με το να παραλείψεις το www πάλι δουλεύει, δηλαδή να γίνει https://youtube.com/watch?v=QlgeJjLzwFg.

1 «Μου αρέσει»

Μετά από αλλαγές που έκανε η ομάδα του Discourse, το πρόβλημα με τους συνδέσμους προς το Youtube διορθώθηκε! :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»