Ποίος κιθαρίστας παίζει στο βίντεο?

Παιδία μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο κιθαρίστας που παίζει τη μελωδία?

Είναι ο Κοντογιάννης.Γιώργος αν δεν κάνω λάθος.

Ωραίο τραγούδι!Υπέροχη η Παπαδοπούλου!

Όντως είναι ο Γιώργος Κοντογιάννης του οποίου κύριο όργανο είναι το μπουζούκι. Γενιά του Πάππου και του Καραντίνη, φοιτητής στους πολιτικούς μηχανικούς του ΕΜΠ τη δεκαετία του '80, τα παράτησε και αφοσιώθηκε πλήρως στη μουσική και ιδιαιτέρως στο μπουζούκι. Εξαιρετικός μουσικός, δεν είναι τυχαίο που τον διάλεξε και ο …ακατανόμαστος σε πάμπολλες εμφανίσεις του.

Απλή συνωνυμία, βέβαια, με το Γιώργο το γνωστό δημοσιογράφο και νυν εκδότη του περιοδικού “λαϊκό τραγούδι”.

Κοντογιαννης λοιπόν…

Το ʽχει ο άτιμος…

Ευχαριστώ παίδες!

Δεν ειναι ο γιωργος κοντογιαννης που παιζει με το νταλαρα ,αλλα ο τακης φραγκους ,στην συνοδευτικη κιθαρα ο αντρεας τσεκουρας

Δεν ξέρω τι κατάλαβες ακριβώς Σταύρο… Ο Νταλάρας έχει παίξει με πάμπολλους μουσικούς κατά καιρούς, τους οποίους επιλέγει προσεκτικά, εις εκτ ων οποίων και ο Κοντογιάννης.
Π.χ. για Νταλάρα-Κοντογιάννη δες εδώ κι εδώ .

Δείτε τον τελευταίο δεξιά http://youtube.com/watch?v=zCkCnPgljQg . Μάλλον ο Σταύρος έχει δίκιο και πρόκειται για τον Τάκη Φραγκούς, αν και μοιάζουν αρκετά.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης έχει παίξει σίγουρα με τον Νταλάρα, και το ίδιο μπορεί να έχει κάνει και ο Τάκης Φραγκούς. Πρόκειται για κορυφαίους μουσικούς και ο Ντ, έχει αδυναμία στις χαμηλού προφίλ μουσικάρες
.

Τέλος, μιά και ο Φραγκούς συμμετέχει σε αρκετά τραγούδια της εκπομπής, και οι καλλιτέχνες τείνουν να επαναλαμβάνονται, μάλλον πρόκειται γι’αυτόν. Το’χει κι αυτός…

Κοντογιάννης 2-2 Φραγκούς

Προσπαθώ να βρω φωτογραφίες των δυο για να συγκρίνω αλλά τζίφος…

Παντως λιγο που το εχω ψαξει…
Ο Κοντογιαννης Γεωργιος μου βγαινει κλεφτης και αρματωλος…και ο Φραγκούς κοντραμπασιστας…

Παιδιά κερδίζει ο Σταύρος…(Τσεκούρας-Φραγκούς):088:

Φραγκούς από χιλιόμετρα μακριά… Κιθαρίστας και τελευταία πιο πολύ κοντρα-μπασίστας…

Σημείωση : Ο Φραγκούς έπαιζε πριν λίγα χρόνια με το συγκρότημα “Δρόμος” καθώς και πιο πρόσφατα στις τηλεοπτικές εκπομπές “Κυριακάτικο τραπέζι”

Μόλις μου επιβεβαίωσε ο Γρηγόρης Βασίλας που συμμετείχε σε κάποιες από τις εκπομπές και ήταν παρόν σε όλες ότι ο κιθαρίστας είναι όντως ο Τάκης Φραγκούς.

ΥΓ: Πάντως τη σκίζει την κιθάρα κι αυτός.

Παιδιά είναι σίγουρα ο Τάκης Φραγκούς. Παλιότερα έπαιζε κιθάρα (συνηθως με τον Γκολε) τώρα είναι κοντραμπασίστας (νομίζω παίζει κοντραμπάσσο με το συγκρότημα “δρόμος”).

Ιπποκράτη, καλό είναι πριν βιαστούμε να απαντήσουμε να ρίχνουμε μια ματιά στα προηγούμενα posts. :089:

Λοιπόν…μετά από μακράς διάρκειας ερευνά και για να κλείνει και το θέμα δηλαδις…

Είναι όντως ο Τάκης Φραγκούς.

Αυτό προκύπτει από τις σημειώσεις το θρυλικού jureilers (*) στο παρακάτω βίντεο.

http://youtube.com/watch?v=WQwgO535Oso

(*) Ο jureilers είναι μέλος ρεμπέτικου ολλανδικού σχήματος με αρκετά μεγάλη απήχηση εδώ στην Ολλανδία. Ονομάζονται «Άνω Κάτω».