Ο "ΔΡΟΜΟΣ" ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2006, ώρα 10.30 το συγκρότημα μπουζουκιών Δρόμος παρουσιάζει στις Χίλιες και 2 νύχτες, Καραισκάκη 10 ψυρρή, ένα ειδικό αφιέρωμα στα τραγούδια της ξενιτιάς, που για πολλές δεκαετίες απασχόλησε τον τόπο μας και αγκαλιάζει μια μακρά χρονολογική περίοδο, αλλά και περικλείει έργα μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών.
Είσοδος με ποτό 15 ευρώ.

Αναστασία,

επειδή ανεβαίνω προς Αθήνα μεριά από 17/3 μέχρι 20/3 θα σε παρακαλούσα να μου πεις πού θα παίζει το συγκρότημα εκείνες τις μέρες και κατά πόσο θα είναι μαζί τους η Σοφία Εμφιετζή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπαγιόκο,
τα παιδιά εμφανίζονται και η Σοφία μαζί Παρασκευή και Σάββατο στη Μαρκίζα Εμπεδοκλέους και Πρόκλου 41 στο Παγκράτι, στη Πλατεία Βαρνάβα.
τηλ.210-7511888.
Θα χαρώ να γνωριστούμε

Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ θα ήθελα να γνωριστούμε.

Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω (ομαδική εκδρομή γαρ)…

Αν δεν πας φίλε μου Μπαγιόκο εσύ θα χάσεις…

Βρε Μπαγιό- !!! Μόνο 3,5 μέρες; Και πότε θα πάμε στην ΚΑΡΔΙΟΚΛΕΦΤΡΑ στον Πάππο ή στην ΜΙΣΙΡΛΟΥ με Αντώνη Αινίτη και Εμμανουηλίδη;

Για στείλε μέιλ… σου χρωστάω “ξενάγηση” !

Γιώργο (admin) σε χαιρετώ κι ευχαριστώ για την… προειδοποιηση την οποία θα λάβω δεόντως υπόψην

Ιωάννα ευχαριστω και πάλιν για την προθυμία για ξενάγηση. Θα κάνω το παν για να συναντηθούμε έστω για ένα καφέ. Μακάρι να μπορούσα να μείνω περισσότερο, αλλά Δευτέρα ανεβαίνω για Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί e-mail αργότερα.

Γιώργο (Μπαγιόκο) επιτέλους έσπασες τη σιωπή σου!!!
Περιμένω μήνυμα για να συναντηθούμε…

Σ.Π.

Γεια σου Σάκη.

Ασφαλώς θα σε ειδοποιήσω μόλις ανέβω Σαλονίκη. Ανυπομονω να τα πούμε. Όσο για τη σιωπή που λες πως έσπασα… ας όψονται οι περιστάσεις και οι ασχολίες. Θα τα πούμε από κοντά.

Ιωάννα,

θα σε πάρω τηλέφωνο όταν θα είμαι στην Αθήνα.

Καλή αντάμωση.