Ο Αντμίν στην Κρήτη

Πληροφοριες καλα διασταυρωμενες φερουν τον administrator αυτου εδω του
φορουμ να περιοδευει στην Κρητη με αρκετα μεγαλη συνοδεια.
Μαλιστα χθες το μεσημερι εθεαθη να μπουζοκοπαιζει σε παραθαλασια ταβερνα στο λιμανι των Χανιων εν μεσω κεφατης παρεας οπου μετα τα τραγουδια και τους χορους εντος της ταβερνας
συνεχισαν τις πεννιες και τα ζεϊμπεκικα στον εξωτερικο χωρο απεναντι απο το θρυλικο Φαρο του παλιου λιμανιου.
Η μπυρα που ερρευσε ηταν αφθονη και απο τα τοιχωματα …
ενω πληροφοριες μιλανε για τρεις ακομα Χανιωτες μουσικους που τον συνοδευσαν οι : Λευτερης Σαρτζετακης, Γιαννης Μελαμπιανακης και Γιωργος Βαβουλες (η Καλλιροη δεν ηρθε, ξεχασε το κινητο στο σπιτι…)
Την παρασταση εκλεψε ο προεδρος της Γ΄λυκειου
με το ζειμπεκικο του, οντας και 4χορδος (που θα γινει 3χορδος στην πορεια) ο εταιρος των καθηγητων Γιαννης και οι λιγες τον αριθμο αλλα πλουσιες σε χαρη κορασιδες που εδωσαν ψυχη στην παρεα ενω και οι υπολοιποι αρρενες συμμετειχαν ενεργα παρ’ολο που φυλαγαν δυναμεις για την υπολοιπη 5ημερη …

Καλα να περασετε μαγκες !!
Στο Ηρακλειο σας περιμενει ο Αγαπιος …
και ραντεβου στο Ρεθεμνος …

1 «Μου αρέσει»

Ρε τι έγινε μ’ αυτόν;
Του εμπιστεύτηκαν οι γονείς τα παιδιά τους να τα πάει εκδρομή κι αυτός τα γυρνάει στα ρεμπετοστέκια ανα την Ελλάδα; Αυτός έχει πάρει σβάρνα το χάρτη από κάτω προς τα πάνω! Με πρόχειρους υπολογισμούς, το εν λόγω Λύκειο σε 15 μέρες θα παίζει σε ταβέρνες της Ξάνθης…

Λοιπόν, Γιώργη, μιας και ξέρεις καλλίτερα τα κατατόπια, στο Ρέθεμνος κάντους μια βόλτα από

Το Ξετρύπι: Όπως κατεβαίνεις Εθνικής Αντιστάσεως από Μεγάλη Πόρτα (από τους τέσσερις Μάρτυρες) δεύτερο στενό αριστερά γύρω στα 50 μέτρα δεξιά. Μεζέδες και ρακί, μικρή και καλή παρέα, προσφέρεται για ρεμπετικά όργια. Ο τύπος που το δουλεύει είναι αρκετά “χαρντκορ”.

Πίσω από το Δημαρχείο, Γερακάρι, είναι ένας καφενές - ο τύπος που τον δουλεύει παίζει μπουλγαρί και μαζεύονται παρεάκια με μαντολίνα.

Το Φτωχικό: Μεγαλύτερη άπλα, στοά στη Σουλίου (στενό που συναντάς τέρμα Εθνικής Αντιστάσεως). Καλό και πολύ φαγητό, παλιότερα έφερνε που και που κανένα σχηματάκι φοιτητές, πολλές φορές μαζεύονται παρεάκια με μαντολίνα.

Το Οινωδείο: μερικά στενά πέρα από τη καθολική εκκλησία προς Νομαρχία, σχετικά μεγάλος χώρος κατάλληλος για μεγάλες μαζώξεις. Πέρσυ πήγα τελευταία, με πρόγραμμα κάπως μιξ, αλλά είναι το μόνο που βρίσκεις στη πόλη. Πάντως έχει μια πάρα πολύ καλή αντρική φωνή το σχήμα, ξεχνάω ρε γαμώτο το όνομα, έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο Βιτώρο.

Στο Κάστρο, μη παραλήψετε να περάσετε από (μικρή παρέα) το μαγερειό της Πόπης στην οδό Καζαντζάκη, καθώς επίσης και τα ρακάδικα μεταξύ Αγίου Μηνά και Καλοκαιρινού.

Καλό φαγητό (αν και σου πιάνουν μια ολιά το κώλο) στη πλατεία έναντι οικοπέδου (πλέον) Ξενία. όπως κοιτάς από Ξενία η δεξιά ταβέρνα, ξεχνώ το όνομα.

Επίσης, αν περάσετε από της Αρχάνες (νομίζω εκεί κάθεται και ο συμφορουμίτης Αγάπιος) να πάτε στη ταβέρνα του Φιλοσόφου (ο κυρ Κώστας τη δουλεύει)! Αντμίν, ως Φυσικός ίσως γνωρίζεις την ιστορία της ταβέρνας! Πέρα απ’αυτά οι Αρχάνες είναι ένα πολύ όμορφο χωριό πολύ κοντά στη Κνωσσό, κι αξίζει το κόπο η εκδρομή.

Καλά να περάσετε κοπέλια, πιείτε μια και για μας!

Ο απόδημος Κρης

(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην delikanis 08 Απρίλιος, 2006)

Πανο εχω δωσει το μειλ σου να επικοινωνησει μαζι σου μεγαλο-εκδοτης
για το νεο ρεμπετο-κουτουκο-οδηγο και οχι μονο … της Κρητης

http://www.rembetiko.gr/forum/messages/53/102744.gif

Μετά από τις μεγάλες πιέσεις που δέχτηκα δημοσιεύω φωτογραφίες της συναυλίας των Χανίων. Την εκδήλωση κοσμούσαν μαθητικές παρουσίες…

http://www.rembetiko.gr/forum/messages/53/102766.jpg

http://www.rembetiko.gr/forum/messages/53/102767.jpg

http://www.rembetiko.gr/forum/messages/53/102768.jpg

Και κανενα τσιφτετελι για βαλε …

Μπράβο, πάντα τέτοια!