Οντας της Κωνσταντινας

Καλησπερα σε ολους, :090:
καταρχας μπραβο στους συντελεστες του Forum και σε ολους τους φιλους και φιλες που συμμετεχουν και αφου κοιταζα πολυ καιρο και εγω σαν επισκεπτης ειπα να μπω και εγω να λεω τη γνωμη μου καμια φορα.
Εχτες πηγαμε στον Οντα της κωνσταντινας στο Πειραια με μια παρεουλα και ακουσαμε εκει τα παιδια. Πολυ καλοι και ιδιαιτερως ο Αντωνης Αινιτης καλα μεζεδακια κρασακι και ομορφη ατμοσφαιρα απο την ιδιοκτητρια αλλα λιγος κοσμος για Παρασκευη.
Κριμα με την κριση ειναι ασχημο για τους ιδιοκτητες καποιων μαγαζιων αλλα χειροτερο για τους καλλιτεχνες.

Καλησπερα φιλε.
Ειχα παει παλιοτερα στον Οντα , πρωτου μετακομισει εκει που ειναι σημερα .
Καλο σαν μαγαζι αλλα αρκετα ακριβο, απο ο,τι θυμαμαι.
Τωρα πως παει απο τιμες ?

Με 2 εμφιαλωμενα που ηθελε η παρεα 4 ατομα περιπου 30 ευρω το ατομο.

Βρέθηκα στον Οντά την 1/1/2011 για φαγητό και διασκέδαση με παρέα συνόλου 8 ατόμων.Υπήρχε ενα εορταστικό μενού ,που με 30 ευρώ το άτομο μπορούσε να πιεί οσο κρασί ήθελε (χύμα) με επιλεγμένα ομως πιάτα απο το μαγαζί και με περιθώριο να πληρώσει κανείς εξτρα οτι άλλο παραγγείλει.Δεχτήκαμε αυτό το μενού,αφου η ελεύθερη παραγγελία μας ανάγκαζε να πιούμε μόνο εμφιαλωμένα ποτά,που είχαν τσουχτερή τιμή,όπως και τα πιάτα.
Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.Οι μερίδες που έφτασαν στο τραπέζι ήταν ελάχιστες για 8 άτομα.Οι γεύσεις μέτριες εως και απαράδεχτες θα έλεγα.
Ξέρω απο Πολίτικη και Μικρασιάτικη κουζίνα (παππούδες γιαγιάδες),που μόνο άνοστες δεν μπορείς να τις πείς.
Οι τιμές απαράδεχτες όπως ήδη είπα,διότι δεν μπορείς να χρεώνεις 13 ευρώ μια μερίδα σουτζουκάκια η οποία έχει δύο μέτρια σουτζουκάκια σε μέγεθος και γεύση
μαζί με μιά κοινή πίτα απο σουβλάκι και δύο κουταλιές γιαούρτι.Έλεος!!! Και ας μη πώ και για την μπουγάτσα στο τέλος -κέρασμα του μαγαζιού- που και η χειρότερη νοικοκυρά σίγουρα θα την έφτιαχνε καλύτερα.
Η ορχήστρα και ατμόσφαιρα ήταν τα μόνα θετικά σημεία του μαγαζιού,αλλά νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!