Πιστοί στο ραντεβού μας για το Μάρτιο, προτείνω τρεις ημερομηνίες για μάζωξη!
26 Μαρτίου - Τετάρτη
27 Μαρτίου - Πέμπτη
28 Μαρτίου - Παρασκευή
Τις θέτω σε ψηφοφορία για μία εβδομάδα!
- Τετάρτη 26 Μαρτίου
- Πέμπτη 27 Μαρτίου
- Παρασκευή 28 Μαρτίου
Πιστοί στο ραντεβού μας για το Μάρτιο, προτείνω τρεις ημερομηνίες για μάζωξη!
26 Μαρτίου - Τετάρτη
27 Μαρτίου - Πέμπτη
28 Μαρτίου - Παρασκευή
Τις θέτω σε ψηφοφορία για μία εβδομάδα!
Η ψηφοφορία ανέδειξε την Πέμπτη 27 Μαρτίου ως τη μέρα της συνάντησής μας. Ελπίζω τα άλλα μέλη που ψήφισαν τις άλλες μέρες να μπορούν να έρθουν και την Πέμπτη, παρόλο που μπορεί να μην τους βολεύει τόσο πολύ!
Πάμε να επιλέξουμε ταβέρνα μέχρι την ερχόμενο Σάββατο!
Στο μεταξύ όποιος είναι σίγουρος ότι θα έρuει μπορεί να στείλει από τώρα προσωπικό μνμ σε μένα @admin ή στον Λουκά @loukasfilm για τον αριθμό των ατόμων.
Το “Όπως παλιά” είναι σταθερή αξία. Ο Κώστας μας καλοδέχεται πάντοτε. Όμως μπορούμε να δούμε και άλλες ταβέρνες που έχουμε να πάμε περισσότερο καιρό ή δεν έχουμε πάει καθόλου. Ας ρίξουμε προτάσεις!!
Εγώ ψηφίζω “Όπως παλιά” από τώρα…
Κι εγώ υπερψηφίζω το “Όπως Παλιά”, μιας και δεν πήγα ποτέ εκεί και φαίνεται πως καλοδέχεται και τη ρεμπετοπαρέα.
Καλή εβδομάδα στην παρέα!
Εικάζω ότι μάλλον υπάρχει σιωπηλή συμφωνία για το «Όπως παλιά», oπότε πάμε εκεί.
Συνεπώς την Πέμπτη, 27 Μαρτίου συναντιόμαστε στο «Όπως παλιά» στους Αγίους Αναργύρους (https://maps.app.goo.gl/C9i4JNxe3gmkPzcb9)
Περιμένουμε συμμετοχές (αριθμό ατόμων) μέχρι την Τέταρτη 26/3 για να ειδοποιήσουμε τον μαγαζάτορα.
Μπορείτε να στέλνετε πμ σε εμένα @admin και στον Λουκά @loukasfilm
Γνωρίζουμε τι ώρα θα ξεκινήσουμε; Δυστυχώς θα εργάζομαι μέχρι τις 9 το βράδυ και θα ήθελα να ερθω
Έλα όταν τελειώσεις έτσι κι αλλιώς κατά τις 9 θα μαζευτούμε οι περισσότεροι.
Θα τα καταφέρω αυτή τη φορά, μετά τις 10 όμως.
Δεν θα με εμποδίσει η αλλεργίαααααψουυυυ
Δεν μπορώ να ξεκινήσω πριν τις 22:30, συνέπως, μάλλον δεν θα έρθω.
Είμαστε πανέτοιμοι για τη συνάντησή μας. Γύρω στις 20:30-21:00 μαζευόμαστε, να τσιμπήσουμε κάτι και να ξεκινήσουμε να παίζουμε !!
Καλώς να βρεθούμε
Όμορφα ήταν χτες, με νέα και παλιά μέλη και όχι μόνο! Αν και δεν ήρθα από τους πρώτους ούτε έφυγα από τους τελευταίους, το καταευχαριστηθηκα.
Να σημειωθεί στα πρακτικά ότι είχαμε περισσότερα ακκορντεόν από κιθάρες και μπαγλαμάδες. Και σε καλά χέρια μάλιστα!
Ήταν πολύ όμορφα, με πολλά νέα παιδιά - παικταράδες. Ο Γιώργος, ο Παντελής, Όλη η παρέα από μαθητές του Νίκου, ο Μάρκος και η παρέα του.
Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της Νάντιας Καραγιάννη με την παρέα της.
Σύντομα να οργανωθεί η επόμενη Γιώργη.
Τα ακορντεόν όλοι ένας και ένας. Ωραίοι παίκτες με διφωνίες και σεγόντα.
Λουκά, η κιθάρα σου κράτησε όλη την μάζωξη στα τέμπα! Εμείς λουφάραμε μεταξύ φαγητού και κουβέντας.
Παιδιά, να το πω όπως πραγματικά το βίωσα και το καταευχαριστήθηκα (πρώτη φορά κι εγώ με μπουζουκάκι, ταπεινά): Όποιος και όποια δεν ήρθε, έχασε. Έχασε μια βραδιά σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, συναδελφικό, μουσικό, ρεμπέτικο, χαλαρό χαρούμενο, παρεΐστικο, δημιουργικό, που δημιουργεί γέφυρες στις καρδιές των ανθρώπων και όχι διαχωρισμούς. Μπράβο σε όλες και όλους τους συντελεστές, τα παιδιά του φόρουμ. Την επόμενη φορά, καλά να είμαστε, να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και περισσότερες στη ρεμπετομάζωξη. Φωτογραφίες και βίντεο υπάρχουν καθόλου; (Εγώ δεν τράβηξα).
νομίζω πως βοηθησε ο “εμβολιασμός” του Αδμήνορα μετά την τελευταία επίσκεψη του στα Τρίκαλα…
μην χαλαρώνετε… στη βράση κολλάει το σίδερο!