Ομορφη Πειραιώτισσα

Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά εδώ αλλά δε θυμάμαι. Η πρώτη εκτέλεση της Ομορφης Πειραιώτισσας είναι με τον Μπίνη; Αν έχει κανείς την πρώτη εκτέλεση μπορεί να μου τη στείλει; Εχω μια εκτέλεση που ακούγεται σχετικά καινούργια (το μπουζούκι με ηλεκτρικούρα). Ευχαριστώ.

Γιάννη, η 1η εκτέλεση είναι με τον Τ. Μπίνη και τη Σεβάς Χανούμ.
Αν τη βρεις, την θέλω κι’ εγώ μεγάλε.

Σ.Π.

ωχ κατάλαβα για να μην την έχεις κι εσύ…

Κάποιος με την 1η εκτέλεση της Ομορφης Πειραιώτισσας;;;

Το 'χω σε κασέτα. Θα περιμένεις…
ΑΝ

Τι έγινε ρε Γιαννάκη ψάχνεις την ομορφη Πειραιώτισσα.καλά ρε φίλε πόσες φορές την άκουσες πέρυσι και δεν τη θυμάσαι?Θα στη δώσω εγω ρε φίλε αν ανέβεις πάνω να βγάλουμε και κανένα γούστο.Μην ανυσηχείς αυτα είναι εύκολα τραγούδια να τα βρείς μπορεί να το έχει και ο Βασίλης να στο στείλει άμεσα.Αντε φιλιά και κάτσε διάβασε για τον ΑΣΕΠ

ʼρη, για ψάξε καλύτερα… Το έχεις και στο σιντάκι (που σου έδωσα πέρσι…). Δεν είναι σε “ολοκάθαρη” εγγραφή αλλά ακούγεται.
Παίδες, εγώ δεν έχω συστήματα για mp3, αποστολή με υπολογιστή κλπ.
Χειροκίνητα τα καταφέρνω!
ʼρα=>ʼρη

Ρε παιδιά, ντροπή ! Τόσος κόσμος στο ρεμπέτικο φόρουμ και έχουμε την Όμορφη Πειραιώτισσα μόνο σε κασέτες ; (φαντάζομαι παλαιές ιδιοκατασκευασμένες, όπως η δικιά μου). Εμείς οι πρωτόγονοι ή απροσάρμοστοι (του χειροκίνητου που λέει και η Ιωάννα) κάπως δικαιολογούμεθα. Οι τεχνολογικώς προωθημένοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε αυτά τα θέματα!

Καμία ντροπή.
Το σιντάκι που λέει η Ιωάννα είναι άλλο (4 του Ζαμπέτα, αλλού έδωσες το cd που λες και δε θυμάσαι ).
Την Πειραιώτισσα την είχα πάρει σε αρκετά καλή ηχογράφηση από τον Αρναουτάκη, αλλά… κάποιος μου “το 'σφιξε” το cd.
Τώρα ντρέπομαι να το ξαναζητήσω γιατί θα με βρίζει ο Βαγγέλης.
Το έχω σε λιγότερο καλή (αρκετά καλή πάντως) ηχογράφηση σε κασέτα. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μερικά χρόνια έχω στη διάθεσή μου cd, md, πικάπ, ντατ, αλλά όχι κασετόφωνο…
ΑΝ

ΥΓ. Θοδωρή, μόνο σε κασέτες και 78άρηδες κυκλοφορεί το εν λόγω μέγα άσμα.

Θοδωρή συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν είναι ντροπή που τα έχουμε σε κασσέτες και μάλιστα απο εξωτερική εγγραφή με δημοσιογραφικό απο γραμμόφωνο, τι να κάνουμε?Θα το δώσω το τραγούδι στον High Tech ηχολήπτη Βασίλη Τσούμαρη να το καθαρίσει αν και όσο μπορεί και μετά όλοι οι ενδιαφερώμενοι μπορείτε να το παραλάβετε!

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση : Πράγματι , όσο μπορώ να γνωρίζω αυτό το άσμα (από τα τραγούδια σταθμούς , από άποψη επιτυχίας τουλάχιστον στην εποχή του) υπάρχει μόνο σε 78ρηδες και όσοι τόχουμε γράψει είμαστε μάλλον πολύ τυχεροί. Γι’ αυτό λέω ότι τώρα πλέον πρέπει “οι τεχνολογικώς προωθημένοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”. Ζητάω συγγνώμη αν υπονοήθηκε ότι κατηγορώ τους φίλους του φόρουμ… Δεν ήθελα να πω αυτό… (το μεράκι όλων μας ήταν να τα βρίσκουμε και να τα γράφουμε σε κασέτες για να τ’ ακούμε έτσι, δεν είναι; - Αυτά τα μεράκια δεν είναι και ο κοινός τόπος του φόρουμ :wink:

Πωπω!!! Αρούλη έχεις δίκιο. Η “ντροπή” ολοδικιά μου…
Παίδες, για το σιντάκι “βομβαρδίστε” τον Φραγκίσκο. (Πού είσαι Φρανκ?)