Νίκος Παπάζογλου - Ήμουν κι εγώ εκεί

Μωλις χθες το ανακαλυψα και τα λογια πιστευω ειναι περιττα, ολοι ξερουμε με τι εχει να κανει.

Συνεπής δημιουργός, σωστή φωνή και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Εμείς οι σαραντάρηδες, με την “Εκδίκηση της γυφτιάς” και με τα “Δήθεν” μεγαλώσαμε! Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει σιγήσει δισκογραφικά (με νέα τραγούδια, εννοώ). Κι απ΄ό,τι βλέπω zabe, και αυτό το cd, δεν έχει κάτι καινούριο. Δεν πειράζει! Είναι πάντα στις καρδιές μας!

Να είσαι καλά που το παρέθεσες φίλε! Γεια σου ρε Νικόλα άρχοντα με τα ωραία σου!!!:102::090::109:Το έψαχνα πόσες μέρες στο νετ αλλά δεν το έβρισκα.

όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται μια συλλογή με τις συμμετοχές του Νίκου Παπάζογλου σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών…

Έχεις δίκιο Babis, κι εγώ ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Βλέποντας, όμως το οπισθόφυλλο, είδα πως δύο τραγούδια, το 13 (“Με το τραγούδι με το κρασί”) και το 15 (“βαρδάρης”) εμπεριέχονται σε προσωπικούς του δίσκους. Εκεί “μπερδεύτηκα”…

Ναι, αλλά το Με το τραγούύδι και το κρασί είναι από το άλμπουμ “Με τη Γλυκερία στο Λυκαβηττό” και το λέει μαζί του σε αυτή την εκτέλεση.
Το Βαρδάρης είναι από το δίσκο ΠΕΡΙ ΘΩΡΙΟ, σύνθεση του Γιώργου Σφυρίδη σε στίχους Θωμά Κοροβίνη.

ο πρώτος μεγάλος έρωτας στο μουσικό νεανικό ταξίδι…θα μείνει παντοτινός!ότι ομορφότερο ουσιαστικότερο αληθινό το νιώσαμε μεσα απο τα τραγούδια του.και παντα στο άκουσμά τους ταξιδεύουμε πίσω για να ανακαλύψουμε πόσο ίδιοι είμαστε με τότε!να΄ναι καλά,εύχομαι να ανταμώσουμε σύντομα σε μια συναυλία όπως εκείνες οι παλιές καλοκαιρινές…όσοι τον αγαπάμε.

Ο Νικολας ειναι οαση στη σημερινη ελληνικη μουσικη…

Υπαρχουν τραγουδια του που ειναι σημειο αναφορας για τη μουσικη του τοπου μας…

Το ιδιο εξαιρετικες ειναι και οι ζωντανες του εμφανισεις, ο πλουσιος ηχος στο απολυτο του…

Κοντολογις μετα απο καιρο θα πρεπει να παω σε δισκαδικο…

και γω το προμηθεύτηκα το cdακι, θα το ακούσω και θα πω γνώμες