Μπουζούκι τρίχορδο, κλιμ. 68 εκ., μαόνι - έλατος

το τελευταίο μπουζούκι: σκάφος μαόνι – άσπρη καρυδιά, καπάκι έλατο, μπράτσο νιαγκόν με κόντρα βέγκε και βέργα διπλής ενέργειας. Κλίμακα 68 εκ.
Ταστιέρα βέγκε, καβαλάρης από δαμασκηνιά, διακόσμηση (φιγούρες, ροζέτα, καράολας) από καπλαμάδες καρυδιάς με έντονα νερά.

Ενδιαφέροντα (για μένα) σημεία: 1) είναι το πρώτο μπουζούκι στο οποίο έβαλα βέργα και – 2) αποδείχτηκε πολύ στρυφνό στο να μου κάνει το χατίρι να βγάλει τον ήχο που ήθελα.
Το πρώτο σετάρισμα έγινε αρχές Ιουνίου με καβαλάρη βέγκε. Σχεδόν δυο μήνες και έξι καβαλάρηδες μετά (βέγκε x 2 – παλίσανδρος – σφεντάμι – έβενος και στο τέλος δαμασκηνιά), επιτέλους παίζει όπως ήλπιζα και περίμενα από την αρχή (λόγω ποιότητας καπακιού και τρόπου εφαρμογής του στο σκάφος)

Δεν ξέρω κατά πόσο αποτυπώνεται στο βίντεο (έχουμε ξανασυζητήσει για την ποιότητα του you tube γενικά - και του μέσου που χρησιμοποιώ ειδικά). Συγχωρέστε το παίξιμο, τελευταία παίζω μόνο όταν δοκιμάζω τα όργανα. Τελικά όμως είμαι πολύ-πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

9 «Μου αρέσει»

Μάνο σου βγάζω το καπέλο για άλλη μια φορά. Προσωπικά είναι ο ήχος που αρέσει να ακούω και εμφανισιακά η λιτότητα του οργάνου βαδίζει μαζί με τον ήχο και εξυψώνει το αποτέλεσμα. Καλά γλέντια και πάντα τέτοια!

1 «Μου αρέσει»

Πολυ όμορφο μπουζουκι πραγματικα. Απο ηχόχρωμα μου αρέσει πολύ. Μου λείπει λίγο το βάθος στον ήχο αλλα πιθανόν αυτό να είναι όπως είπες λόγω μέσου ηχογράφησης. Καλόπαιχτο

1 «Μου αρέσει»

Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές σου έχω δώσει συγχαρητήρια Μάνο. Πέρα από όσα έγραψαν οι προηγούμενοι, εγώ θα αναφερθώ στην επιμονή σου και την υπομονή σου μέχρι να πετύχεις τον επιθυμητό ήχο

Ωραίο.καλοριζικο και καλοπαιχτο.