σας παρακαλώ, μη το συνεχίζετε αυτό το θέμα.
είμαστε Φόρουμ που ασχολείται με την Ελληνική Λαϊκή Μουσική (και οχι μονον).
Δεν έχουμε καμία, μα καμια σχέση, με τα “πρωινάδικα” των TV.
Σπύρο μου, το θέμα αυτό ανοίχτηκε με πλήρη σεβασμό στους κανονισμούς βάσει των οποίων λειτουργούμε, άρα δεν χρειάστηκε να το σβήσουμε. Από ΄κεί και πέρα, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να συμμετέχει ή να απέχει, σύμφωνα με την προσωπική του κρίση.
Ούτως η άλλως οτιδήποτε ανεβάζει κάποιος είναι η δική του προσωπική άποψη. Δεν υπάρχει η λύση στο ζήτημα Γιουροβίζιον υπάρχουν διάφορες απόψεις και αυτή η ανάρτηση αποτελεί μια άποψη. Εννοείται αυτό. Με την δική σου λογική κάθε χρήστης που δημιουργεί ένα λήμμα θα πρέπει βαζει disclaimer ότι είναι η άποψη του κάτι που καταλαβαίνεις ότι δεν έχει κανένα νόημα.
Πραγματικά πιστεύεις ότι κάποιος μπορεί να το παρερμηνεύσει; Δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει αντικειμενική λύση.
Επίσης πριν παρεμβεις θα μπορουσες να το είχες αναφέρει ως παράπονο για να το συζητήσουμε. Κάθε τέτοια παρέμβαση μου θυμίζει καταστάσεις λογοκρισίας.
Τέλος πάντων δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό για νομίζω πως δεν το αξίζει.
Εγώ είχα σκεφτεί να πρότεινα, για πλάκα, να το μεταφέρουμε στην ενότητα «άλλα θέματα», όπου κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί ανέκδοτα, συνταγές απόσταξης τσίπουρου, και άλλα που απασχολούν μέλη του φόρουμ αλλά δεν ανήκουν στη σφαίρα της μουσικής. Ότι και καλά, μην μπλέκουμε τη Γιουροβίζιον με τη μουσική.
Αλλά βέβαια αυτά είναι υπερβολές. Η Γιουροβίζιον είναι μουσικό θέμα. Δεν έχει κανένα λόγο να μη συζητείται ή να εξορίζεται στο περιθώριο του φόρουμ. Το ότι οι περισσότεροι εδώ στον συγκεκριμένο χώρο δε θεωρούμε ούτε ότι προάγει την καλή μουσική ούτε ότι την προάγει -αυτή την όποια τέλος πάντων μουσική- με μουσικά καλό τρόπο, δε σημαίνει ότι δεν κάνουμε και σκέψεις σχετικά, τις οποίες μπορεί και να θέλουμε να συζητήσουμε. Όπως και ήδη κάνουμε.
Απλώς η δική μου προτροπή θα ήταν: ας μην πέσουμε σε στείρα γκρίνια. Δεν έχει κανένα νόημα να πω «η Γιουροβίζιον είναι χάλια» και να μαζευτούν άλλοι δέκα που θα ξαναπούν το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια, γιατί ήταν απολύτως προβλέψιμο ότι αυτό θα γίνει!
Εδώ μπήκε μια συγκεκριμένη ιδέα, όχι βέβαια προς υλοποίηση (δεν έχουμε ρυθμιστικό ρόλο σε τέτοια σημαντικά ζητήματα!) αλλά προς ανταλλαγή απόψεων. Όποιον τον ενδιαφέρει, συνεχίζει τη συζήτηση.
Δεν είναι άσχημος ο ΘΠ, φατσικώς είναι στα κυβικά μου.
Δυστυχώς δεν μας προτίμησαν
Με τον Νικόλα και την Claudia είχαμε δώσει ενα δικό μας ,αλλά μας είπαν οτι πρέπει να δείχνουμε πιο πολύ μπούτι την αλλη φορά.Τότε ισως να πάμε στα τελικά:laughing:
Θα πάρω το μπουζούκι μου
Να πάω στήν Ευρώπη
Στις Κάννες και στο φεστιβάλ
Να πάρω θέση πρώτη
Τραγούδι μάγκικο θα πω
Σε ζόρικο ντουζένι
Τον Πάρη τον ομορφονιό
Που κλέψε την Ελένη
Μερσί μποκού η μαντμαζέλ
Αβέρτα να μού λέει
Κι η χάι η σοσάιτι
Τόν αργιλέ να καίει:wink:
Αυτά είναι άσματα. Μπράβο παιδιά
Σκοτώνει! …
Από μπούτι όντως υστερεί λίγο μουσικά, καλά σας είπαν και να το κοιτάξετε, αλλά το υπόλοιπο είναι απίστευτο!
Συμφωνώ με τον @liga_rosa … δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολείται κάποιος με αυτόν τον θεσμό …επίσης για την μαρίναΣαττι ,μουσικά απευθύνεται σε 15χρονα (χωρίς να τα υποβαθμίζω τα παιδιά …..είναι χορευτική και προτιμότερη από τον Ρούβα )μην μπερδεύεστε για την πολιτική της στάση …ας την αφήσουμε την Μαρίνα και την κάθε μαρίνα να κάνει ότι θέλει ……το ρεμπέτικο δεν έχει καμία δουλειά εκεί (το λέω παρόλο που προέρχομαι από άλλο είδος μουσικής … επίσης νομίζω ότι ο θεσμός της Γιουροβίζιον δεν είναι μουσικός … νομίζω περισσότερο είναι στα επίπεδα μιας Σαπουνόπερας .. αυτά είχα να πω ελπίζω μα μην πρόσβαλα κάποιον η κάποια ..