Η δική μου παρέμβαση έχει στόχο, όχι να πάρει τη θέση κάποιου από τις δύο πλευρές, αλλά περισσότερο για να τονίσει τα αυτονόητα σε αυτές τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του φόρουμ.
1) Στο φόρουμ γράφουν άνθρωποι, οπότε η κρίση τους επηρεάζεται από τον τρόπο που ζουν, τις εμπειρίες τους και τις απόψεις τους για πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω τους. Για το λόγο αυτό υπάρχουν και πολλές διαφορετικές γνώμες (και σε ένα φόρουμ, αργά ή γρήγορα θα συζητηθούν πάμπολλες από δαύτες).
2) Οι εμπειρίες που ανταλλάσσουν οι καταναλωτές για τα προϊόντα που κυκλοφορούν τους κάνουν να είναι πιο υποψιασμένοι και κυρίως να μην πέφτουν εύκολα στην παγίδα (αν υπάρχει τέτοια). Στα πάμπολλα φόρουμ που υπάρχουν και οι χρήστες αξιολογούν τα διάφορα προϊόντα, οι αρνητικές ή οι θετικές κρίσεις είναι σημαντικές για τον προσανατολισμό του καταναλωτή (κρίνω εξ ιδίων, τα έχω χρησιμοποιήσει πάμπολλες φορές με πολύ καλά αποτελέσματα). Ειδικά εδώ στην κατασκευή των μπουζουκιών που τα χρήματα είναι πολλά (συνήθως) είναι σημαντικό να καταθέτονται οι απόψεις και οι γνώμες για τους κατασκευαστές.
3) Ένας σοβαρός καταναλωτής, δεν θα σταθεί μόνο στη γνώμη ενός ανθρώπου, αλλά στη γνώμη των πολλών και στην τάση που διαφαίνεται μέσα στο φόρουμ για τα περί του αντικειμένου που θέλει να αγοράσει (αν ο κατασκευαστής είναι καλός, αν το service είναι καλό, αν …)
4) Ο “έξυπνος” κατασκευαστής παρακολουθεί το φόρουμ και από τα μηνύματα των διαφόρων χρηστών προσπαθεί να δει ποια είναι τα αρνητικά του στοιχεία για να τα βελτιώσει. Κανένας κατασκευαστής οποιουδήποτε προϊόντος δεν είναι τέλειος σε όλους τους τομείς και για το λόγο αυτό πρέπει να προσπαθεί να γίνει καλύτερος αν θέλει να προκόψει και να κυριαρχήσει στην αγορά (ή να συντηρήσει την κυριαρχία του). Επίσης θεωρώ πολύ έξυπνο, προς τους χρήστες που έχουν πρόβλημα με τα προϊόντα του, να παρεμβαίνει όχι απαξιωτικά και επιθετικά, αλλά με γνώμονα τη λύση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει. Είναι σίγουρο ότι σε μία συνεργασία μπορούν να υπάρξουν πολλά προβλήματα (από ελαττωματικό υλικό μέχρι προβλήματα συνεννόησης).
5) Το κάθε μέλος πρέπει να συνεισφέρει γόνιμα στη συζήτηση, να λέει την αλήθεια για τον εκάστοτε κατασκευαστή, ώστε να προσανατολίζει σωστά τους υπόλοιπους. Και βέβαια δεν είναι κακό να αναφέρεις μόνο τα αρνητικά, αφού αυτά χρήζουν αντιμετώπισης.
6) Το φόρουμ και οι διαχειριστές του δεν μπορεί να είναι υπεύθυνοι για καμία κρίση των μελών. Δεν θα υπήρχε τότε κανένα site που να βαθμολογεί τα προϊόντα και να προτείνει τα καλύτερα (και γενικεύοντας δεν θα υπήρχε κανένας κριτικός θεάτρου, κανένας κριτικός για τα εστιατόρια, κανένας κριτικός …). Αυτό έλειπε να ονομάζεται κάθε φορά δυσφήμιση η αρνητική κριτική!!!
Με βάση τις παραπάνω αρχές και παρακολουθώντας όλες τις συζητήσεις για τον κατασκευαστή Μάτσικα Διονύση, έχω να πω τα εξής:
α) Τα post για τον κατασκευαστή αυτό είναι πολλά, οπότε πολλοί παίρνουν μπουζούκια από αυτόν. (Δεν θα μπω σε κρίση των posts αυτών)
β) Ο κος Μάτσικας δεν συνειδητοποιεί ότι ο χώρος αυτός δεν είναι χώρος διαφήμισής του, αλλά χώρος κριτικής του (των προϊόντων του). Μπορεί να γίνει (ίσως και να είναι) χώρος διαφήμισής του όταν οι αρνητικές γνώμες είναι περιορισμένες.
γ) Ο κος Μάτσικας δεν έχει σωστή ιντερνετική συμπεριφορά. Δεν μπαίνεις σε ένα φόρουμ για να μαλώσεις, ειδικά όταν αυτό το φόρουμ ασχολείται με το προϊόν σου. Μπαίνεις στο φόρουμ για να δώσεις εξηγήσεις, να διευκολύνεις, να ακούσεις τα σχόλια (ή και σχολιανά) και να κρίνεις αν αυτά που γράφονται είναι υπερβολικά ή όχι, ώστε να μεταβάλλεις τις απόψεις σου για ορισμένα πράγματα.
δ) Τέλος δεν πρέπει να φεύγει όταν διαφωνεί, επειδή υπάρχουν αντίθετες απόψεις, αλλά να εξηγεί ήρεμα τη δική του άποψη.
Όλα αυτά χωρίς να ξέρω τον κο Μάτσικα που μπορεί να είναι αξιόλογος κατασκευαστής και σημαντικός “παίκτης” στην αγορά των μπουζουκιών, αλλά εισήλθε λίγο άκομψα στο χώρο τούτο.
Χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή άλλης κακής σκέψης και πάντοτε φιλικά…
admin
Υ.Γ. Θεωρώ κε Μάτσικα το τελευταίο σας post το σωστότερο απ’ όλα. Αν είχατε εισέλθει με αυτόν τον τρόπο, είχατε γράψει αυτό σαν πρώτο μήνυμα, τότε θα ήταν πολύ καλύτερη η συζήτηση που θα γινόταν και πιο γόνιμη (εκτός βέβαια από τις αρνητικές σας κρίσεις για τον Κώστα ΤΜ που σας απάντησε στα ίσια και πολύ καλά έκανε). Φυσικά αν εγώ ήμουν στη θέση σας ούτε αυτό το μήνυμα θα έβαζα. θα προσπαθούσα σεμνά και ταπεινά να προωθήσω τις απόψεις μου και να πληροφορήσω το κοινό για τις δυσκολίες του χώρου της κατασκευής των μπουζουκιών (όποιες και αν είναι αυτές). Ας είναι όμως. Πιστεύω ότι όλοι κάνουμε λάθη και στη συνέχεια τα μετανιώνουμε. Πρέπει να ρίχνουμε νερό στο κρασάκι μας γιατί μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και η ζωή μας δε χρειάζεται να γεμίζει εντάσεις παρά μόνο γλέντια…