Μάρθα Φριντζήλα με μουσουτού, Λονδίνο

959182.jpg

‘‘Δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει να έχω ταυτότητα γιατί πιστεύω ότι από τη στιγμή που οι άνθρωποι αποκτούν ταυτότητα χάνουν την παιδικότητά τους. Θέλω να κάνω αυτά που θέλει η ψυχή μου να κάνω.’’ (Martha Frintzila, kithara.gr)

Μάρθα Φριντζήλα Ζωντανά στο Λονδίνο
15-16 Μαΐου. 8μμ

Μια μερακλού, Ελευσινιώτισσα με φωνή χαδιάρα και σμιλεμένη ανεβαίνει στο Λονδίνο για να τραγουδήσει και να ψυχαγωγήσει τους ξενιτεμένους φίλους της. Η Μάρθα Φριντζήλα είναι μια καλλιτέχνιδα με ευρεία δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τραγουδάει, σκηνοθετεί, υποδύεται, συνθέτει, στιχουργεί… Το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα εκτενές! Περιλαμβάνει πέρα από αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις, σημαντικές δισκογραφικές δουλειές με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου και Χαΐνηδες και ζωντανές εμφανίσεις με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Φοίβο Δεληβοριά, Τάνια Τσανακλίδου, Yasmin Levi και Λένα Πλάτωνος.

Για το Θανάση Παπακωνσταντίνου δηλώνει:
‘’- … Έχει μία σχέση πολύ βαθιά με τη μουσική. Ενώ είναι ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός, έξυπνος και μετρημένος, στα τραγούδια βγάζει ένα τελείως άλλο χαρακτήρα, τελείως διονυσιακό. Η συνεργασία μου μαζί του μου έχει δώσει έναν συγγενή, που τον νοιάζομαι, που θέλω να ξέρω τι κάνει, θέλω να ακούσω αν έγραψε κάτι ή να ακούσω κάτι παλιό που δεν το ξέρω…’’ (kithara.gr)

Στις συναυλίες της στο Λονδίνο η Μάρθα θα τραγουδήσει κυρίως ρεμπέτικα με τους μουσουτού οι οποίοι μετά τα πρόσφατα συναρπαστικά παιξίματά τους με τον Μανώλη Καραντίνη και τις περιπέτειες τους με τη Ρένα Στάμου (http://www.moosootoo.co.uk/rena-stamou-album.html), προσβλέπουν σε μια ακόμη εκδήλωση, σήμα κατατεθέν για τα μουσικά δρώμενα του Λονδίνου.

Οι συναυλίες θα γίνουν στο Μυθόπολις, η μικρή χωρητικότητα του οποίου συνιστά έγκαιρες κρατήσεις εισιτηρίων καθότι δεν είναι λίγες οι φορές που τα εισιτήρια εξαντλούνται εκ των προτέρων. Οι βραδιές θα έχουν χαρακτήρα ρεμπέτικου πάλκου.

Είσοδος: £10.
Κρατήσεις στο 07956 450 500 ή στο moosootoo@gmail.com
ή απευθείας στο Μυθόπολις.
Διεύθυνση: 277 City Road, Angel, London, EC1V 1LA

Αν και καθυστερημένα,

Μπράβο σε όλους, υπέροχη βραδιά.