Μάζωξη στην Αθήνα - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2025

Λοιπόν παιδιά κανονίσαμε να πάμε στο Αλαργινό, γιατί το εμπόδιο της ώρας είναι αρκετά ασφυκτικό και δεν θα μας κάνει κέφι. Θα πάμε κάποια άλλη φορά στο Γκεζί!!

Επομένως, συνοψίζοντας:

ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ - Aλαργινό στη Νίκαια!

Περιμένουμε συμμετοχές…

6 «Μου αρέσει»

Να πάτε καλά και ας " αργήσετε".
ειμαι σίγουρος, πως θα περάσετε καλα, εστω και “Αλάργα” (θα πει λιγο μακρινό)

1 «Μου αρέσει»

“Αλάργααα! Αλάργααα!” προέτρεπε ο καπετάνιος τον μούτσο, που με ένα κοντάρι στο χέρι, φρόντιζε να αποφευχθεί ακούμπισμα του σκάφους στην προβλήτα, κατά τους χειρισμούς πρόσδεσης.

2 «Μου αρέσει»

ερε ζήλια που εχω…
το ξερω ωραία θα είστε.
παραγγελιά μου (στον Αδμήνορα)
1.Κάτσε να’κούσεις μια πενιά και καπάκι,
( αφού κάτσουν και ειναι έτοιμοι να’ κούσουν μια πενιά, ριχτους το)
2.Εσυ θα μετανιώσεις (Παπαϊωάννου)
και τα δύο Χιτζάζ αν δεν απατώμαι.
βρες αλλον για τις δεύτερες, εγω δεν έρθω. (δυστυχώς).
ανεβάστε και κάνα βίδεο(video)…

2 «Μου αρέσει»

ως την Πέμπτη, προλαβαίνετε να το περάσετε.
για τον Χρήστο που περιμένετε.
καλώς να τον δεχθούμε.

ευχαριστούμε Χρήστο που μας κρατάς “online”

2 «Μου αρέσει»

Παιδιά θέλουμε να ενημερώσουμε το Αλαργινό για το πόσοι θα είμαστε. Μην το αφήνουμε για την τελευταία στιγμή. Ίσως να μην μπορεί να μας εξυπηρετήσει την τελευταία στιγμή. Στείλτε μήνυμα όσοι θα έρθετε!

20:00 - 20:30 θα μαζευτούμε ώστε να ξεκινήσουμε να παίζουμε νωρίς…

3 «Μου αρέσει»

Από όσους δηλώσουν συμμετοχή υπολόγισε άλλους 10. :wink:
Εγώ δυστυχώς τελειώνω αργά από τις υποχρεώσεις μου, άρα είναι πολύ αμφίβολο το να έρθω.

4 «Μου αρέσει»

Αυτό κάνουμε συνήθως αλλά θέλουμε να φτιάξει και τα τραπέζια και να προμηθευτεί ο άνθρωπος ό,τι χρειάζεται!!

Κρίμα που δεν θα σε δούμε Αλέξανδρε !!

3 «Μου αρέσει»

κι εγώ αργά θα έρθω, έχω μάθημα ως τις 9…

3 «Μου αρέσει»

Κι εγω δυστυχως τριτη απουσια λογω απαγορευσης οφθαλμιατρου…:sob:

7 «Μου αρέσει»

Περαστικά Πέλη μας! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά.

1 «Μου αρέσει»

Σ ευχαριστω Νικο! Ναι, ολα καλα, απλα λιγη προσοχη στην αρχη…

2 «Μου αρέσει»

Περαστικά Πέλυ μου,προσεχε τον εαυτό σου.Μαζώξεις θα ξανακάνουμε.

1 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

Μπράβο παιδιά, ωραία βραδιά πρέπει να ήτανε, άκουσα ωραία παιξίματα κ είδα κ πρόσωπα εκπλήξεις (mpotis πες το ρε φίλε ότι θα είσαι !!). Πάντα τέτοια λοιπόν.

ΥΓ. Σε ένα short είδα μια κιθάρα δίπλα στον Χρήστο με cutaway που όμως έμοιαζε χειροποίητη. Ποιανού μάστορα ήταν παρακαλώ;

3 «Μου αρέσει»

Έπρεπε να ήσουν Μπάμπη μου,μας έχεις λείψει καιρό.Η κιθάρα που κρατάει ο Χρήστος, είναι η δική μου.Ξεκινησε να την κατασκευάζει ο Γιάννης Καρβούνης, αλλά την τελείωσα εγώ.Να πούμε ακόμη ότι στους επισκέπτες ήταν και η Νάντια Καραγιάννη, που στο τέλος, κάθισε μαζί μας, και τραγουδήσαμε παρέα.

4 «Μου αρέσει»

Μια ακόμα υπέροχη βραδιά με υπέροχη ατμόσφαιρα, δυστυχώς και αυτή την φορά, μου φάνηκε πολύ λίγος ο χρόνος, ραντεβού για την επόμενη

Όποιος έχει κινηματογραφικό υλικό, εννοείται πως το μοιράζεται

5 «Μου αρέσει»

Ήταν όμορφα, με νέα πρόσωπα αλλά και παλιούς φίλους! Δυστυχώς ήρθα αργά και έφυγα νωρίς λόγω υποχρεώσεων… Δεν τα είπαμε όσο ήθελα με αρκετά άτομα, ελπίζω την επόμενη.

Περάσαμε πολύ ωραία με καινούριες παρουσίες και πολύ κέφι.
Όλοι ένας και ένας. Ιδιαίτερη μνεία στον Πέτρο με την μπουζουκομάνα, που τον είδα να παίζει μαζί με όλους μας.
Χάρηκα πολύ για τα νέα παιδιά που γνώρισα.

6 «Μου αρέσει»